Ще остане ли Левски извън Европа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Re: Ще остане ли Левски извън Европа?

Мнениеот Morgause » 07 апр 2012 20:57

MainEventer написа:
Morgause написа:Какво сме направили след 90-та? Бихме Ювентус, Бихме Парма, Отсранихме Байер Леверкузен, бихме Ливърпул на Анфийлд, отстранихме Динамо Москва, отстранихме Шахтьор (Донецк), отпаднахме от Блекбърн (1:1, 3:3 на армията, водеха ни 0:3...)... още искаш ли? Направихме равен с Нюкасъл като гост, Играхме с Милан, Играхме с Атлетико Мадрид...

Ако говориш за 94г. с Ювентус - служебна загуба! Къде я видя тази победа.
Подценявате победите срещу Лацио, Марсилия, Киево, Удинезе ами даваш за пример Парма :lol: СмЕх.....
Байер дето колко титли има в Германия викаш ? И успехи?
Бихте Ливърпул и после къде отидохте ? Вкъщи. То този сезон, който хване Ливърпул ги бие, ама не се хвали като вас.
Динамо Москва... Кои бяха тези ? Колко мача имат в Европа ?
Слагаш отпадане от Блекбърн при успехите ли ? Сериозно ?
Равен с Нюкасъл ? :shock: УАУ
Как завършихте с Милан и Атлетико, щото ние играхме с Барселона, Челси.....

С Милан паднахме 0:1 като домакин, и 0:2 като гост. С Атлетика паднахме 2:4 като домакин и мача в испания не помна как завърши. Победата над Ювентус все пак е победа. Байер Леверкузен ги считаха за фаворит за спечелването на УЕФА тогава, 3 години преди това бяха играли финал в ШЛ (нещо до което вие не сте и мечтали да стигнете), Динамо Москва имаха играчи като Кержаков в състава... и бяха 3-ти в Русия (ако не се лъжа..) Ливърпул не беше онова което е сега, Ливърпул беше европейски шампион, и го бихме на неговия стадион, така че тази победа си е велика както и да я погледнеш. Слагам Блекбърн при успехите защото рядко се вижда как отбор обръща мач от 0:3 до 3:3. Парма по онова време си беше стабилен отбор, и неможеш да ги сравниш с Киево и Удинезе (Марсилия, Лацио - ОК).
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 07 апр 2012 20:58

5kov,5rov написа:Върл ЦСКА-р съм и много ми се иска да не се класират за Европа, това ще им докара големи катаклизми (не че съм хейтър, просто ми е по-леко когато сините не са пред нас - някак си чувството, че не сме добре не е толкова осезаемо). Но истината е, че техните по-трудни мачове свършиха - дори ние и Локо Пд да ги бием няма къде другаде да губят точки; Черноморец от друга страна имат по-тежки мачове, Литекс ги виждаме, че още сега ще изостанат. Най-вероятния носител на Купата е Лудогорец, те са в челото, това значи, че 4ия ще играе в Европа. Както и да го погледнеш Левски няма за какво да се притеснява. Даже ако има добър коефициент бих заложил, че ще се класират, да не говорим, че като нищо ще са в тройката. Към феновете, отговорили с твърдо не - преди да злорадствате вложете малко мисъл, бъдете обективни.

Крайното класиране (най-вероятно според показаната игра и организация дотук):
1. Лудогорец
2. ЦСКА
3. Левски
4. Черноморец
5. Литекс
6. Локо Пд
7. Славия
и надолу. Лудогорец най-вероятно ще вземе и купата. Разбира се всичко е възможно във футбола.

А бе сбърка 1-вите 2 места бе приятел... :)
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 07 апр 2012 20:58

5kov,5rov написа:Върл ЦСКА-р съм и много ми се иска да не се класират за Европа, това ще им докара големи катаклизми

Не е вярно! Абсолютно никакви катаклизми няма да има! Ще се разпродаде отбора, (това е неизбежно и при участие в Европа) Илиан ще вземе футболисти, които иска и ще започне да гради един нов Левски.

А ако участваме сега в Европа и отпаднем от предварителните кръгове, тогава може и да има катаклизъм.

terrorist
Контакти:

Мнениеот terrorist » 07 апр 2012 21:00

MainEventer написа:
Morgause написа:Какво сме направили след 90-та? Бихме Ювентус, Бихме Парма, Отсранихме Байер Леверкузен, бихме Ливърпул на Анфийлд, отстранихме Динамо Москва, отстранихме Шахтьор (Донецк), отпаднахме от Блекбърн (1:1, 3:3 на армията, водеха ни 0:3...)... още искаш ли? Направихме равен с Нюкасъл като гост, Играхме с Милан, Играхме с Атлетико Мадрид...

Ако говориш за 94г. с Ювентус - служебна загуба! Къде я видя тази победа.
Подценявате победите срещу Лацио, Марсилия, Киево, Удинезе ами даваш за пример Парма :lol: СмЕх.....
Байер дето колко титли има в Германия викаш ? И успехи?
Бихте Ливърпул и после къде отидохте ? Вкъщи. То този сезон, който хване Ливърпул ги бие, ама не се хвали като вас.
Динамо Москва... Кои бяха тези ? Колко мача имат в Европа ?
Слагаш отпадане от Блекбърн при успехите ли ? Сериозно ?
Равен с Нюкасъл ? :shock: УАУ
Как завършихте с Милан и Атлетико, щото ние играхме с Барселона, Челси.....[/quot
я кажи вие кои бихте, а и от кои паднахте

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 07 апр 2012 21:07

Дано да си извоюват честно мястото в Европа! Ако играчите ни нямат нужните качества, да гледат ЛЕ по телевизията, но те дори и това не правят...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 07 апр 2012 21:11

Aйде сега да смятаме кой отбор колко резили има повече. Направо чупите глупомера. Иначе Левски ще играе в Европа. ;)
Изображение

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 07 апр 2012 21:12

Morgause написа:Еми глей ся, и аз бих се радвал Левски да не играе в Европа, хем няма да се излагаме толкова, хем пък и не сами много приятни... :) но като знам какво стана през сезон 2009-2010 ми е ясна работата... ама знае ли човек, може пък и да пропуснат тая година :). Иначе вярвам, че тази година ще имаме поне 1 отбор в една от 2-те групи :).

Ние може да се излагаме от време на време, ама вие по-добро класиране от 48-ми от 48 отбора нямате. Така че, за друго се притеснявай :lol:
И да, Левски ще играе в Европа.

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 07 апр 2012 21:16

terrorist написа:я кажи вие кои бихте, а и от кои паднахте

Оксер, Марсилия, Динамо Букурещ, Артмедия, Удинезе, Лацио, Киево, Гент, Калмар, АИК, Спортинг Лисабон, 2:2 с бъдещия тогава шампион на Франция - Лил, след един нелеп автогол в последната минута и т.н.
Тъй като предния потребител изтъкна загуби от Милан и Атлетико, ще напиша загубите 0:2 от Барселона, 2:0 от Челси
Беверен, Тампере ги признавам за резили
Обаче щом за вас отпадане от Тулуза е достойно отпадане, аз ще кажа, че отпаданията от Дебрецен и Жилина са достойни.
Бате е два пъти участник в ШЛ. ШЛ дето вие само сте я гледали по телевизията. Участник в Лига Европа като е излизал от групите няколко пъти. Пак непосилно за вас. Направи равен с Ювентус 2:2 и т.н.
Последна промяна от MainEventer на 07 апр 2012 21:22, променено общо 4 пъти.

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 07 апр 2012 21:18

как да остане извън европа....нали имаме съдии,те ще се справят левски да играе в европа
Варна мрази софия

Потребителски аватар
mig31bg
Контакти:

Мнениеот mig31bg » 07 апр 2012 21:18

5kov,5rov написа:Върл ЦСКА-р съм и много ми се иска да не се класират за Европа, това ще им докара големи катаклизми (не че съм хейтър, просто ми е по-леко когато сините не са пред нас - някак си чувството, че не сме добре не е толкова осезаемо). Но истината е, че техните по-трудни мачове свършиха - дори ние и Локо Пд да ги бием няма къде другаде да губят точки; Черноморец от друга страна имат по-тежки мачове, Литекс ги виждаме, че още сега ще изостанат. Най-вероятния носител на Купата е Лудогорец, те са в челото, това значи, че 4ия ще играе в Европа. Както и да го погледнеш Левски няма за какво да се притеснява. Даже ако има добър коефициент бих заложил, че ще се класират, да не говорим, че като нищо ще са в тройката. Към феновете, отговорили с твърдо не - преди да злорадствате вложете малко мисъл, бъдете обективни.

Крайното класиране (най-вероятно според показаната игра и организация дотук):
1. Лудогорец
2. ЦСКА
3. Левски
4. Черноморец
5. Литекс
6. Локо Пд
7. Славия
и надолу. Лудогорец най-вероятно ще вземе и купата. Разбира се всичко е възможно във футбола.

Моля да премахнеш думите върл и ЦСКА-р от мнението си . Освен ЦСКА на 1 во място заклет ЦСКА-р няма как да има друго в главата си .Относно Левски , само служебно може да се класира за ЛЕ .

Върни се в “Архив”