Adramelech написа:Beck's написа:Тука се явяваш, като защитник на расизма и произволията на два органа в България, МВР и БФС, защитаваш ми разни непохватковци с мозък на амеба и се опитваш да ме накараш да вярвам , че всичко в този случай е супер легално и редовно. Има становище от ФAРЕ , че това е меко казано НЕАДЕКВАТНО.
Няма как и неможеш да ме убедиш , че това е легално и не е тенденциознно , просто НЕМОЖЕШ. Разбери, че когато са сложени на карта , човешките ценности и РАЧСИЗЪМ, то футбола остава на заден план..... Разбери , че ако аз ти кажа, "мангал ще ти ..... м.... " ти ще постъпиш , по не по различен начин от Присо и това не се води "СВОБОДА НА СЛОВОТО".
Има определени неща описани от ФAРЕ, на които трябва да обърнат внимание от БФС или ще се отрази на цялата централа и като цяло на БГ футбола!
http://www.farenet.org/default.asp?intPageID=7
Сега ако ми покажеш къде точно съм защитил БФС или МВР, ще те черпя една бира. Нито едните, нито другите са цвете за мирисане, ама да кажеш, че 3 снимки, които показват период от ТРИ СЕКУНДИ е доказателство, че делегатът не е видял нищо

Това с расизма не знам защо го намеси, защото съм против него (с изключение на тези с естествения тен, дето са рода на "цар" Киро). И като стана дума за расизъм, критикувате хората от Локо Пловдив, но нищо не казвате за случката с Карвальо, при която имаше маймунски звуци по негов адрес от агитката на ЦСКА...
Айде сега ти ми кажи, къде съм споменал Локо Плд?
Против расизма съм и винаги съм бил против него, просто ти го давам като пример и този пример може да се използва като защита в съда ако се наложи санкция и тн......
Не е приятно както за Карвальо , така и за Присо.... Тука в Бг живеем в друг Век и нещата не са розови, но БФС потъпква правата на човека и то без да им мигне окото !
Така, че ще си носят последствията и се надявам да изядът една тлъста глоба , ако е възможно в огромен мащаб.
До колкото до снимките, то се вижда, че вече са в тунела, а именно от там започва записа в който се виждат разни сиуети и тн. който е с продължителност от 10-12 сек.
Кажи ми как този дебелоглав "ДЕЛЕГАТ" е видял ситуацията в детаили? Няма как да стане , освен ако не се е допитъл до очевидец и да го е сложил като доказателство.
Ако е някой хибрид , между Юсейн Болд за да стигне за отрицателно време до там и същевременно да притежава орловото око на Мария Гроздева, то щях да съм съгласен , но в случая е просто нереално да твърдиме ,че този "атлет" има силите да стигне и да види ситуацията в детайли за 10-20 сек!!!