Пламен Илиев - Фен Тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Adramelech
- Контакти:
Re: Пламен Илиев "капитан" на ЛЕВСКИ!!!
С оглед на последните мачове и поведението на досегашните ни капитани, напълно заслужено е Пламен да носи лентата.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]
- levskar in CY
- Контакти:
Много правилно решение!Дано се замислят "достоините" Йовов и Гаджев!Още повече,че според мен това е и ЕДИНСТВЕНИЯ,заслужаващ да носи капитанската лента!Браво!

Браво за решението капитан да бъде Пацо Илиев това момче ми пълни душата за разлика от Гаджев и Христо Йовов !!!
На мача с Лудогорец когато се сби Йовов -Гаджев си седеше на центъра с ръце на кръста .........
Тотална чистка в Левски! Да се махат не стават за Левски Димов,Милиев,Тасевски,Иво Иванов,Калво,Грийн,Гаджев и Младенов !!!!!
На мача с Лудогорец когато се сби Йовов -Гаджев си седеше на центъра с ръце на кръста .........

Тотална чистка в Левски! Да се махат не стават за Левски Димов,Милиев,Тасевски,Иво Иванов,Калво,Грийн,Гаджев и Младенов !!!!!
- stoichokrasi
- Контакти:
Браво на ръководството! Най-после хванаха че Йовов,Гаджев и Дарко играят против ЛЕВСКИ! Не може да подливаш вода на тия който ти се доверяват и ти плашат,за да очакваш бъдещи назначения(Йовов) И да чакаш по-големи заплати и привилегий( Гаджев и Дарко) от човека който играе за себе си,без даго интересува на какъв хал ще докара отбора! Наско не се спира пред нищо за да се докопа до пари! Откакто ВТБ се появиха той не е слезнал от ефир и стр. на вестниците! А Мъри е неговия агент+ бай Петко хулигана и неговата клика,дето вдигат шум!
Честито на Пламен Илиев! Според мен решението е заслужено и правилно.
Пламене, бъди левскар, бъди горд капитан на "Левски"! Не се плаши! Дори от евентуални "подлички номера" отвътре. Можеш!
Някога един друг Пламен, млад, почти дебютант, вместо да се уплаши отбеляза гол във вечното дерби. След това беше достоен капитан на "Левски".
Пламене, бъди левскар, бъди горд капитан на "Левски"! Не се плаши! Дори от евентуални "подлички номера" отвътре. Можеш!
Някога един друг Пламен, млад, почти дебютант, вместо да се уплаши отбеляза гол във вечното дерби. След това беше достоен капитан на "Левски".
Re: Пламен Илиев - Фен Тема
много надежди и отговорности му давате на голобрадото момче. Той още не се бръсне и е лев и шейсет с вдигнати ръце, а вие го превъзнасяте..... с него успехи скоро няма да имаме, сори че го казвам ама ще видите. Има добър рефлекс ама нищо повече

TB1957 написа:много надежди и отговорности му давате на голобрадото момче. Той още не се бръсне и е лев и шейсет с вдигнати ръце, а вие го превъзнасяте..... с него успехи скоро няма да имаме, сори че го казвам ама ще видите. Има добър рефлекс ама нищо повече
Вежте само предишният капитан какъв мъж е, колко старателно се бръсне, как си оформя брадичката. Style!!!
Ами благодетелят ТБ, роден през 1957, какъв голям българин е, със страшни мустаки!!!
TB1957 написа:много надежди и отговорности му давате на голобрадото момче. Той още не се бръсне и е лев и шейсет с вдигнати ръце, а вие го превъзнасяте..... с него успехи скоро няма да имаме, сори че го казвам ама ще видите. Има добър рефлекс ама нищо повече
Ще се изненадаш ли ако ти кажа , че е "лев и осемдесет" без вдигнати ръце. А мисля , че и Меси е почнал да се бръсне малко по-късно ,ама това какво общо има с футбола.
- Синьо сърце
- Контакти:
Пламен доказа, че е достоен за капитан! Онзи ден след мача, като дойде при нас, имах чувството, че това вече съм го виждал-сетете се кого визирам! Страхотен вратар и синьо сърце!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Синьо сърце написа:Пламен доказа, че е достоен за капитан! Онзи ден след мача, като дойде при нас, имах чувството, че това вече съм го виждал-сетете се кого визирам! Страхотен вратар и синьо сърце!
Новият човек в ДЮШ, надявам се.

[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]