Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски финансира ЦСКА
абе ей вратарчо всичките червени сте турци ,
несе занимавайте с отбора на народа!

- Lord VOODOO
sasho1977 написа:Абе ти май си по кух и от мене бе, тъпанаро!!!! Отговори ми на следния въпрос: КАКВО ПРАВИ цска В 5 или 6 или 7 УРНА със значително по класни отбори от непоставените от Бате или кака или на майка ти п....а! Защо на Литекс в урната на непоставените имаше толкова по-слаби отбори от Динамо,, а бе капут, това не е ли от коефициентите който имат двата отбора???
Чакай ще се опитам да сляза на новото ти, за да ти отговоря! Дано не се пребия, че от доста високо имам да слизам!
Случайно да обърна внимание на първият ми пост в темата? В него написах, чистосърдечно това което е ФАКТ - Левски в момента е едни гърди пред ЦСКА! И като представяне в ЕКТ и като организация!!! Да вие имате по-висок коефициент от ЦСКА - също факт! Но аз говорех за късмета на жребиите! Вярно коефициентите също играят роля, НО по ангелите кажи ми да не би в групата с непоставени отбори чакащи Левски да нямаше по-силни от Дебрецен или от групата непоставени отбори чакащи ЦСКА нямаше ли по-слаби от Динамо??? И след като последните години на ЦСКА винаги се падат възможно най-трудните съперници как червените да печелят мачовете си, за да трупат коефициент, че да им се падат после по-лесни съперници? А? Нали си много голям разбирач - хайде дай смислен отговор!
Защото, да Левски по време на европохода си отстрани силни и богати отбори, но все пак Левски не е отстранявал отбор, който да има бюджет 60 милиона долара!!!!!!!!!!! - Точно толкова е бюджета на Динамо Москва за този сезон 60 милиона долара! Левски и ЦСКА в най-добрият случай могат да докарат бюджети от рода на 10 милиона лева!!! Защо не обърнеш поне малко внимание на този факт, преди да излизаваш тонове с помия?!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

KOI OTBOR TOZI DETO PRODADE IVANKOV I KRIVIQ V TURCIQ LI TOZI NAROD LI A (SORRY ZA EZIKA NO ZA IS4ADIQTA TAKA!!!)
VraTar4o - ти не попадаш в: "- 5-то Феновете на ЦСКА са Най-Българи". За да се наречеш -най- би трябвало да си поне малко по-добър от другите. Е, аз не съм българин и дори не живея в България, но съм по-българин от тебе. Неграмотнико.
VraTar4o написа:KOI OTBOR TOZI DETO PRODADE IVANKOV I KRIVIQ V TURCIQ LI TOZI NAROD LI A (SORRY ZA EZIKA NO ZA IS4ADIQTA TAKA!!!)
Марш от форуам на Левски бе чорбар прост!

Re: ЦСКА се подсили с таланти от Левски
Крайно време беше ЦСКА да разбере, че най-добрите футболисти в момента са в Левски
Но все пак се надявам да не е вярно - да не им развалям кариерата на момчетата. 

Re: Левски приема ШЛ на „Георги Аспарухов“
Аз съм с 6 ръце за Герена. Не искам на националния. Герена си е нашия стадион и е много по-хубаво да се играе на него.

-
- Контакти:
Re: Левски приема ШЛ на „Георги Аспарухов“
аз също съм за Герена. Предпочитам на този стадион да се играят мачовете от ШЛ. на нашия си стадион, ще създадем по добра атмосфера и няма да плащаме голям наем за националния стадион.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
Re: Защо не наказаха Миньор?
samobotev написа:За твое сведение турчино моето мнение за миналия сезон беше одбора да се извади във В група за да се пресекат по този начин далаверите които селския си върти в А група.Та ако вземе тия дни да фалира това ще е най хубавото събитие в отбора на Ботев през последните 10 години.Селяка няма да го има,ще си направим нов отбор също като феновете на Фиорентина,ще си почнем от зоните също като тях и до 3 години ще сме си пак в А група само,че без Селския.
Та ако още не си разбрал по добре 2-3 години във В и Б група отколкото 10 години в А под ръководството на Селю.Същото важи и за вашия отбор по ръководството на Борат ама за съжаление на такива като тебе ще им трябват поне още 20-30 години за да го разберат
Леко с приказките и щом искаш оДбора ви да фалира - хубаво. Бягайте във "В" Група и Левски Елин Пелин да ви бие.

-
- Контакти:
VraTar4o написа:levski_1914 написа:Жоро Атанасов е един жалък тип,пълен смешник боклук,защо този болен мозък не споменава нищо за жалката публика на цдна наи вярната публика публиката шампион по изнасяне от кочин парк,след 1на2 през 2004,ми 2002на стадион славия нашата вярност е наша чест пълни смешници които си противоречат ми случаите с обиждането на футболистите на курви и желанието на феновете да ги пребиват,рязането на греди..... феноветена цдна 1 не са българи нима не си спомняте господин *******ов как наи вярната публика предаде българия и си даде гъза на галтасараи и бешикташ защо цдна още не е влязъл в групите на шампионската лига и от 20 години никакъв пробив в европа едно влизане на групите на уефа с славия прага и викинг с жалко представяне,ми торпедо москва,мтк, хаидук кула,тулуза,вижте си коефицента в европа жалък,относно баку и андорците да Левски имаше късмет и коефицент за да играе с тези отбори ,факт е че отбора отпадна от тампере, но постигна големи успехи предните 2 години невероятни за съвремения футбол тук,и отбора беше изчерпан изцяло за тези 2 мача,относно бате борисов да те не са слаб и това го видяхме срещу носителя на уефа зенит и отборра на юве реал също браха много ядове с тях но да не забравяме 4е 2 мача се играха на 1 врата,жилина ли ми те ви биха 3 на 1 не е ли срам многознаиковци какво ще отнесете вие боклуци,защо този г-н боклуков не казва нищо за срамните загуби 7на1,7на2,5на0, тоя боклук разправя наляво и на дясно че титлата на Левски била предначертана и ватикана да се намеси цдна пак щели да са 2,ми то се видя във вечното дерби малоумнико ква ватикана бръщолевиш ми черно море кат ви би с ваща прекрасна игра пак ватикана да се намеси цдна щели да бъдат 2 ми да не олигофрен ами пълен олигофрен е тва,един съвет отиди на психиатър да се лекуваш или в лудница,както и всички фенове на цдна които са всичко останало но не и Българи.
1-во ЦДНА НЕ СЪЩЕСТВУВА
2-ро НАЙ ВРНАТА ПУБЛИКА Е ТАЗИ НА ЦСКА
3-то Коефициента на ЦСКА е такъв защото 1 година не играха в евротурнирите
4-то Спомни си Антверп,Олимпия,Бате,Жилина,Тампре,и кой ли още НЕ!
5-то Феновете на ЦСКА са Най-Българи
6-то Мача с жилина Беше Контрола и се изпробваха различни вариянти на игра! Ние губим от жилина в контрола а вие на прага на групите на УЕФА
7-мо и най важно ти си едно голямо тлъсто като томоф ГОВЕДО!!!
1-ЦДНА съществува и ще съществува вовеки веков
2-да наистина наи вярната публика е тази на 4 буквието,за10 минути на финала за купата опразнихте стадиона няма що през 2002година http://vbox7.com/play:f3ff2f44 гледаи какво е вярна публика последните 2 мин,пък за рязането на гредите нищо не казваш
3-ми като не си плащат как да играят,пак и да бяха играли жиняк ги очакваше отново
4-пък ти си спомно за 7:1,7:2,5:0,6:3 както и 8:0 от
село ловеч,мтк,торпедо,хаидук кула,тулуза...
5 да факт е феновете на цдна са турци и това си пролича на мачовете на мачовете на Левски с галтасараи и бешикташ
6-контрола но загубата си е загуба независимо от всичко,жилина ви ужили по жестоко цели 3 ужилвания
7-това голямо говедо да ти го начука на тебе пресенце,маикати свинска и цялата ва6а кочина до 9 коляно,