Байерн Мюнхен - Аугсбург

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Байерн Мюнхен - Аугсбург

Мнениеот Neron » 07 апр 2012 17:55

Абсолютна дузпа срещу Гомес този го избута с ръце и не можа да достигне топката.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Diddo ot Bayern
Контакти:

Мнениеот Diddo ot Bayern » 07 апр 2012 18:06

Nask0 написа:
Diddo ot Bayern написа:Айде, падна и втория. Нечовешки натиск.

Изтървах 1-вия гол.... сега станах за 2 минути от компа и изтървах и 2-рия :) :) :) Трябваше да ида до мазето да взема картофи и си викам: "Сега ще ида за картофи и 100% ще изпусна гола." Връщам се и гледам 2:1 :) :) :)

Купи си чувал с картофи за Реал. :lol:

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 07 апр 2012 18:20

Първия гол и аз го проспах (буквално). що се отнася до Аугсбург те много се стегнаха напоследък. От последните 10 мача имат само една загуба. А иначе според мен ситуацията срещу Гомес по-скоро не е дузпа. Гледал съм доста подобни ситуации в Германия да не ги свирят
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 07 апр 2012 18:22

Честито трудна но важна победа.Пълна мобилизация за мача в Дортмунд и да мислим за Реал вече.Само Байерн требъла е жив.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 07 апр 2012 18:23

Честито!

Иначе очаквах Волфсбург да треснат Дортмунд или поне Х, ама... - те много лигаво играят. Само бъхтят топката напреде. 100% Магат ще вика много и ще ги скъса от гимнастика.
Трябва малко късмет на Байерн - тоест, Дортмунд да направят една загуба още или поне един Х.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 07 апр 2012 18:25

Какви баварски дербита се получават. Миналия път срещу Нюрнберг излезе вратаря напред, сега също. шега няма. На всеки точки му трябват.

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 07 апр 2012 18:37

dxl написа:Честито!

Иначе очаквах Волфсбург да треснат Дортмунд или поне Х, ама... - те много лигаво играят. Само бъхтят топката напреде. 100% Магат ще вика много и ще ги скъса от гимнастика.
Трябва малко късмет на Байерн - тоест, Дортмунд да направят една загуба още или поне един Х.

Мисля че Дортмунд ще направят поне още един X. Имат след директния дуел с нас още мачове с шалке и с другата Борусия. А накрая и Фрайбург може да им се опъне, макар да е по- малко вероятно. За нас мачът със Щутгарт изглежда ще бъде най-трудния.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 07 апр 2012 19:10

Трудна, но важна победа!
:P
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
storm
Контакти:

Мнениеот storm » 07 апр 2012 22:43

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=48UAZ6kKrWs[/youtube]

Байерн Мюнхен Ist шампион...хахахахахах :)
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 08 апр 2012 12:08

Robbery написа:Мисля че Дортмунд ще направят поне още един X. Имат след директния дуел с нас още мачове с шалке и с другата Борусия. А накрая и Фрайбург може да им се опъне, макар да е по- малко вероятно. За нас мачът със Щутгарт изглежда ще бъде най-трудния.

Най-важно е ние да вземем мача с тях. Те ще са пределно навити, защото разликата може да стане 6 точки за оставащи 5 кръга. Общо взето - ще се реши титлата там.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Върни се в “Байерн”