СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот ogrizko » 06 апр 2012 21:55

хехе, ами това с илиян илиев в левски е добра новина.... така ще натрупа още повече опит в отбор, който трябва да побеждава всеки мач и да печели титли и купи... нека да отива в левски да се упражнява, а после като го махнат от там ще се върне в Черно море с безсрочен договор - вече няма да има желание да ходи в левски, цска и други подобни след като е видял помията там, ще има достатъчно опит и в отбор опитващ се да контролира играта, а не само на контри и защитно... така че като дойде в Черно море след сезон-два ще е перфектен за нашия отбор :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 06 апр 2012 22:26

Отиването в отбор като Левски е не само крачка назад в кариерата на Илиан.Отиването му в Левски е избор на нечестната игра пред феърплея ,избор на съдийското подпиране пред футболните средства, избор на държавната закрила пред честния труд,избор на фалшивата медийна закрила пред истината.Пожелавам му в Левски дано не стане такъв с каквито се събере!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 06 апр 2012 23:07

Много сте интересни! Защо не си признаете, че вседки един човек, който има възможност да се развива, да приеме трудно предизвикателство би го направил. Илиян не е изключение. По същата ваша логика момчета, израстнали на сели, играли в долните дивизии не би следвало да отиват в отбори в Б, А група и в чужбина. Всеки се старае да израства. Левски може да е неприятен за нас клуб, най-вече собственика и ръководството, но от друга страна дава възможност на Илиян да изправи отбора си (с по-добра от сегашната селекция в Берое) срещу чужди и силни отбори. Това е желание, мечта и предизвикателство за всеки. Не го упреквам и не би следвало никой от нашия форум да повдига този въпрос. Един ден, ако има късмет да покаже уменията си в правилния момент, може да води далеч, по-именити отбори. Аз бих се радвал да го видя на Емирейтс, Морския - в Мадрид и т.н. Нека му пожелаем късмет и успехи. Ако имаме късмет да донесе още слава на любимия ни отбор ще бъда много радостен.

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 06 апр 2012 23:36

cristely написа:Много сте интересни! Защо не си признаете, че вседки един човек, който има възможност да се развива, да приеме трудно предизвикателство би го направил. Илиян не е изключение. По същата ваша логика момчета, израстнали на сели, играли в долните дивизии не би следвало да отиват в отбори в Б, А група и в чужбина. Всеки се старае да израства. Левски може да е неприятен за нас клуб, най-вече собственика и ръководството, но от друга страна дава възможност на Илиян да изправи отбора си (с по-добра от сегашната селекция в Берое) срещу чужди и силни отбори. Това е желание, мечта и предизвикателство за всеки. Не го упреквам и не би следвало никой от нашия форум да повдига този въпрос. Един ден, ако има късмет да покаже уменията си в правилния момент, може да води далеч, по-именити отбори. Аз бих се радвал да го видя на Емирейтс, Морския - в Мадрид и т.н. Нека му пожелаем късмет и успехи. Ако имаме късмет да донесе още слава на любимия ни отбор ще бъда много радостен.

+1, но ако знаеш само колко малко хора, подвизаващи се тук, те разбират и мислят като тебе?!... Не бива да даваме предимство на завистта и омразата! Бих казал, по-скоро да се съсредоточим в подкрепата към собствения отбор. А иначе, нека всеки търси реализация и щастие, където намери за добре! Мен ме интересува най-вече кой ще води нашия отбор от лятото и кога най-после, ще имаме знаещ, можещ, уверен, вярващ си треньор. Такъв, който може да развие таланта и потенциала на момчетата, който може и не се страхува да ги подреди по правилния начин за всеки отделен мач, а не да разчита само на качествата им и късмета си, за да постига победи.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 апр 2012 17:28

Гледахте ли Литекс с Миньор? Егати и поръчковия съдия! :evil:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 07 апр 2012 18:02

зеления написа:Гледахте ли Литекс с Миньор? Егати и поръчковия съдия! :evil:

Само като прочетох,че са играли до дузпа ми стана ясно,че Литекс до края на Първенството ще излизат на терена само с купени съдии.

Потребителски аватар
Mourinio
Контакти:

Мнениеот Mourinio » 07 апр 2012 18:17

Да им беше дал две дузпи, за какво им е 1 точка
---------------------------------------
ПФК ЧЕРНО МОРЕ ВАРНА 1913

Пловдивският мишок - Чечито Генов - ВЪН ОТ ''ТИЧА''

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 апр 2012 23:44

Балеринките от Литекс бяха направо жалки.Те не,че на Тича не бяха жалки,но както днес,така и тогава бяха с 14 човека и капитана им беше в жълта ризка и със свирка в уста.Видях дузпата днес,ако този пирует на Светльо примадоната може да се нарече дузпа....жал ми стана за Миньор,то не беше ЧК(измислен),то не бяха 100 фала за тюфлека...абе Ицето ще го разкрият в Европа,там ще е жестоката излагация,какво си мисли Микрето не знам...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
surikat
Контакти:

Мнениеот surikat » 08 апр 2012 07:59

ShooterMan написа:Балеринките от Литекс бяха направо жалки.Те не,че на Тича не бяха жалки,но както днес,така и тогава бяха с 14 човека и капитана им беше в жълта ризка и със свирка в уста.Видях дузпата днес,ако този пирует на Светльо примадоната може да се нарече дузпа....жал ми стана за Миньор,то не беше ЧК(измислен),то не бяха 100 фала за тюфлека...абе Ицето ще го разкрият в Европа,там ще е жестоката излагация,какво си мисли Микрето не знам...

Стрелец,проблема не е в "Ицето" те Литекс последните 2 сезона играят предимно за легнали.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 08 апр 2012 17:53

Локо - Левски 1-1 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Върни се в “Черно море”