Вила пеят и пляскат в 19мин,тия седят като на театър че и сега почнаха да пеят..
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Gil-galad написа:realist написа:Кени Далглиш продължава да сере върху името си ден след ден. Тъжно е да гледаш как една легенда се превръща в пълен помияр само за някой паунд. Защото вече съм сигурен, че само парите го задържат в Ливърпул. Ако поне малко обичаше клуба, отдавна щеше да е подал оставка. Нещастник си, Кени! Пълен нещастник!
Добре обясними точно в момента за какво е виновен Далглиш? Че Фланагън увисна и му откраднаха топката...че Дони увисна при центрирането....или че дефанзивния халф не следеше човека който нахлува в наказателното...че Гивън спаси удара на Каут...че съдията не даде дузпа за играта с ръка? За кое от всичките тези неща е виновен Далглиш?
laury_86 написа:Gil-galad написа:realist написа:Кени Далглиш продължава да сере върху името си ден след ден. Тъжно е да гледаш как една легенда се превръща в пълен помияр само за някой паунд. Защото вече съм сигурен, че само парите го задържат в Ливърпул. Ако поне малко обичаше клуба, отдавна щеше да е подал оставка. Нещастник си, Кени! Пълен нещастник!
Добре обясними точно в момента за какво е виновен Далглиш? Че Фланагън увисна и му откраднаха топката...че Дони увисна при центрирането....или че дефанзивния халф не следеше човека който нахлува в наказателното...че Гивън спаси удара на Каут...че съдията не даде дузпа за играта с ръка? За кое от всичките тези неща е виновен Далглиш?
Искаш да кажеш че е невинен ли ? Дони колко мача има през сезона та се очаква да е във форма? Кой трябва да го пусне в игра аз ли ? Къде е Коатес и защо играе Карагър ? Трупа опит ли ? Къде е Стърлинг и кога ще го видим да играе? Като стане на 30 ли ?
wozniacki123 написа:На Суарезчо дузпа няма да му дадат май в Англия вече тва ако беше Рууни преди да падне се свиреше
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта