Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Левски финансира ЦСКА

Мнениеот Lord VOODOO » 13 авг 2009 14:07

sasho1977 написа:
pehopeho написа:Kalo, прочети още веднъж какво съм написал и ако не го разбереш, ще ти го преведа като за третокласник. Фен съм на Левски (личи си от аватара) и осмивам болния мозък на ГА.

Абе какво се занимаваш с болни чорбарски мозъци, в техните очи винаги ще намериш верния отговор за всичко!!! Що сме играли с Хулия, с Баку, с незнам си кой!!! Щото, драги ми прасенца, имаме коефициент на светлинни години от вашия, и както е казал народа- срещу нас да тичате, пак не можете да ни стигнете!!!

Пък то нищо общо!!! Но си прекалено дебилен, за да го осъзнаеш! Прочети предният ми пост и ще разбереш защо играете с тези отбори! И понеже няма да го направиш ще ти го напише точно с една дума: КЪСМЕТ!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sasho1977

Мнениеот sasho1977 » 13 авг 2009 14:15

Lord VOODOO написа:
sasho1977 написа:
pehopeho написа:Kalo, прочети още веднъж какво съм написал и ако не го разбереш, ще ти го преведа като за третокласник. Фен съм на Левски (личи си от аватара) и осмивам болния мозък на ГА.

Абе какво се занимаваш с болни чорбарски мозъци, в техните очи винаги ще намериш верния отговор за всичко!!! Що сме играли с Хулия, с Баку, с незнам си кой!!! Щото, драги ми прасенца, имаме коефициент на светлинни години от вашия, и както е казал народа- срещу нас да тичате, пак не можете да ни стигнете!!!

Пък то нищо общо!!! Но си прекалено дебилен, за да го осъзнаеш! Прочети предният ми пост и ще разбереш защо играете с тези отбори! И понеже няма да го направиш ще ти го напише точно с една дума: КЪСМЕТ!!!

Потвърждение на моите думи! А какво прави точно отбор като ЛЕВСКИ в урната на поставените, след като през последните 2 години нямаше победа в ЕКТ!!! А!!! Това сигурно е от КЪСМЕТ- драги ми всезнайко!!! Абе кажи му чорбар и ........

Mukasi

Мнениеот Mukasi » 13 авг 2009 14:17

Бегай да целуваш Нина по газо......

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 13 авг 2009 14:22

Old_death написа:Темата за статията на Атанасов бе затворена,а ако искате да затворят и тая,нямате проблеми.Вижда се колко много ви боли и нямате никакво намерение да чувате неудобните истини.Това за съжаление е тревожно психиатрично изменение и трябва да вземете мерки за лечението му.Бягството от действителността се нарича...... :!:

Какви истини?! Истините на ГА, които са мехлем за твоите уши?!! Добре, нека да са истини, но къде са истините за вас?! Нещо ми се губите в европейските турнири от 20 години насам?! Докато има такива ненормалници като ГА и хора, които да му се радват като малки деца на близалки, винаги ще има омраза между сини и червени!!!! това са хора, които само сеят омраза и нищо положително! Те са вредни за футбола, вредни са и за обществото!!!
Последна промяна от The deacon на 13 авг 2009 14:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Мнениеот jindo » 13 авг 2009 14:24

Lord VOODOO мерси за линка към мача с Антверпен, но той само доказва, че не ФК Левски са идиоти, а вратарят Здравков.

п.с
Old_death ти сериозно ли мислиш, че ГА е човек, който говори истини?

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 13 авг 2009 14:26

Що търсим все под вола теле,ами че може ли всеки от школата да стигне до първия отбор?АБСУРД,нали!?Такива като Домовчийски,Генев,Гаджев не са стотици,в която и школа да погледнем,е така!

Потребителски аватар
124

Re: Левски приема ШЛ на „Георги Аспарухов“

Мнениеот 124 » 13 авг 2009 14:28

100% за Герена!Националният стадион е пършив,искаме си у дома!Като продадем 10.000 билета повече по 10 лв е 100.000.И като платим наем 150.000 какво правим?На Герена!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

levski_1914
Контакти:

Мнениеот levski_1914 » 13 авг 2009 14:28

Жоро Атанасов е един жалък тип,пълен смешник боклук,защо този болен мозък не споменава нищо за жалката публика на цдна наи вярната публика публиката шампион по изнасяне от кочин парк,след 1на2 през 2004,ми 2002на стадион славия нашата вярност е наша чест пълни смешници които си противоречат ми случаите с обиждането на футболистите на курви и желанието на феновете да ги пребиват,рязането на греди..... феноветена цдна 1 не са българи нима не си спомняте господин педерасов как наи вярната публика предаде българия и си даде гъза на галтасараи и бешикташ защо цдна още не е влязъл в групите на шампионската лига и от 20 години никакъв пробив в европа едно влизане на групите на уефа с славия прага и викинг с жалко представяне,ми торпедо москва,мтк, хаидук кула,тулуза,вижте си коефицента в европа жалък,относно баку и андорците да Левски имаше късмет и коефицент за да играе с тези отбори ,факт е че отбора отпадна от тампере, но постигна големи успехи предните 2 години невероятни за съвремения футбол тук,и отбора беше изчерпан изцяло за тези 2 мача,относно бате борисов да те не са слаб и това го видяхме срещу носителя на уефа зенит и отборра на юве реал също браха много ядове с тях но да не забравяме 4е 2 мача се играха на 1 врата,жилина ли ми те ви биха 3 на 1 не е ли срам многознаиковци какво ще отнесете вие боклуци,защо този г-н боклуков не казва нищо за срамните загуби 7на1,7на2,5на0, тоя боклук разправя наляво и на дясно че титлата на Левски била предначертана и ватикана да се намеси цдна пак щели да са 2,ми то се видя във вечното дерби малоумнико ква ватикана бръщолевиш ми черно море кат ви би с ваща прекрасна игра пак ватикана да се намеси цдна щели да бъдат 2 ми да не олигофрен ами пълен олигофрен е тва,един съвет отиди на психиатър да се лекуваш или в лудница,както и всички фенове на цдна които са всичко останало но не и Българи.

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Re: ЦСКА се подсили с таланти от Левски

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 14:28

elit, силно се надявам в Левски да се подобри положението откъм менаджерски кадри, които да подобрят като цяло трансферната политика на отбора. Наистина както казваш тази дейност много, ама много ни куца и трябва нещо да се промени. Дано тези уверения, за които споменаваш в близкото бъдеше се изпълнят!!!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 14:33

Абе разберете, че Батков е виновен за всичко!
За лесния жребии на Левски, за трудния на ЦСКА, за това, че са втори в класирането и най-вече заради това, че евробайците от ЦСКА нямат стадион!!! Конспирацията е пълна и ГА вижда всичко това и си е прав човека да дудне и да надава вой... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ами пртедставете си ЦСКА да отпадне от Динамо М??? Тогава Батков мисли муууу!!! :lol: :lol: :lol:
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”