Пламен Илиев - Фен Тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Re: Пламен Илиев "капитан" на ЛЕВСКИ!!!

Мнениеот -Ицо- » 06 апр 2012 22:36

Наистина малко странно го решиха това, без треньор, без нищо, аз лично не бих го приел за свършен факт, поне за сега. Иначе от целия отбор на Левски той ми е най-симпатичен, иска ми се повече ей такива млади момчета да виждам, като него, като Карачанаков, хем със самочувствие, хем с качества. Дано само не му изиграе лоша шега тази лента, но кой знае, може пък да му помогне, да го направи по-силен и по-уверен. Времето ще покаже, само да е жив и здрав.
"Some folks are wise and some are otherwise"

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 06 апр 2012 22:44

batmanlevski написа:Пламен е страхотен ,най-добрия БГ вратар в момента пожелавам му много успехи с Левски и с нац. ни отбор !

[offtopic]колега, много често използваш конструкцията " най-добър" и това доста девалвира мненията ти. нито малкият е най-добър, нито гочето и всеки би спорил много с теб, защото фактите са очевидни. за възрастта си съм съгласен, но като абсолютни умения стоян колев, пиргов, голубович, кунчев и караджов са доста напред, а херо, илиев, любо пенев и мъри доста добре прилагат модерните тенденцииот европейския футбол в българската действителност.[/offtopic]
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 06 апр 2012 22:56

Петков,Митрев,Цв. Димитров,Киш,Акалски--->познайте следващия виновник ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 06 апр 2012 23:09

ОН/ПЛАМЕН заслужава да е капитан на Левски. :!:
Изображение

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 06 апр 2012 23:38

Супер!
Заслужава да носи капитанската лента!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 06 апр 2012 23:59

Пламен Илиев трудно ще стане голям вратар, много трудно ще се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(ръст 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетният, най-респектиращият свои и противници, най-опитният. Не мисля, че това е Пламен в Левски.
Последна промяна от stoyankd на 07 апр 2012 00:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 07 апр 2012 00:00

stoyankd написа:Пламен Илиев никога няма да стане голям вратар, няма да се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(височина 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетния, най-респектиращия свои и противници, най-опитния. Не мисля, че това е Пламен.

Илко Пиргов е страшно нисък, ама е един от най-добрите вратари за мене в А група, след Мболи.
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 07 апр 2012 00:06

morqche написа:
stoyankd написа:Пламен Илиев никога няма да стане голям вратар, няма да се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(височина 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетния, най-респектиращия свои и противници, най-опитния. Не мисля, че това е Пламен.

Илко Пиргов е страшно нисък, ама е един от най-добрите вратари за мене в А група, след Мболи.

Имах предвид по-сериозна кариера от тази на Пиргов(без да се обиждат неговите фенове). Тук става въпрос как би изглеждал Пламен срещу нападатели като Марио Гомес например. Сега повечето сериозни отбори притежават нападатели с подобни габарити.

bokomilanista
Контакти:

Мнениеот bokomilanista » 07 апр 2012 01:26

аз също съм "за".сега е моментът за промени.това че е на 20 години няма значение.жал ми е да го гледам как страда при грешките в защита,когато топката се оплете в мрежата.това е и малка компенсация и начало на една още по-добра кариера като левскар.Подкрепям Илиан безрезервно. Подкрепа и за СТЕНЛИ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 апр 2012 02:40

stoyankd написа:Пламен Илиев трудно ще стане голям вратар, много трудно ще се доближи до класата на Боби и Ники Михайлови, Иванков и Г.Петков по една единствена причина-няма нужните физически данни. Момчето ми е много симпатично, нахъсано е, борбено е, притежава добър рефлекс, но с подобни габарити(ръст 1,80м./тегло 69кг.) няма шанс за сериозна кариера. За България става, но дотук. Най-добрите млади вратари сега са Мануел Нойер, Де Хея, Стекеленсбург, Куртоа, Михайлов(нямам претенция за изчерпателност) и всички са високи над 1,90м. Липсата на сила и увереност у Пламен е причина за влизания като това на Бенжаюн, когато и той трябваше да тръгне с краката напред. Друго, което ме впечатли е липсата на спасени дуспи, въпреки отличния рефлекс, в резултат на ниския ръст. Въобще Пламен трябва още много да се труди, да повиши чисто физическата сила, да подобри значително играта с крака, да прецизира пасовете, да подобри реакцията при далечните удари и т.н., ако иска да компенсира липсата на ръст. Относно капитанската лента смятам, че е грешка. Капитан трябва да е най-авторитетният, най-респектиращият свои и противници, най-опитният. Не мисля, че това е Пламен в Левски.

Колко висок беше Кампос?
Пл.Илиев-------------184см
Хорхе Кампос(Мек)-173см
Тафарел(Бра)--------183см
Игита(Кол)-----------175см
Батс(Фр)--------------178см
Касияс(Исп)----------182см
Друг път не се изказвайте неподготвени!!!
Що се отнася до капитанската лента,искам да питам тези,дето са нерсъгласни:
"Кой,според вас,трябва да е капитан?"
"Великият" Йовов?Или безобразно играещият Гаджев?

Върни се в “Левски”