Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Няма да се влиза на мача с Монтана
Бойкот???,и какъв е смисъла от това,по добре всеки да вземе по една сопа,и като се почне от Чернев,бой и само бой за тези подлоги.А после ще ги видим на следващото домакинство.....
Re: ВСЕКИ ЛЕВ НА СТАДИОНА, ОЩЕ ДЕН АГОНИЯ
Бойкот до дупка! А бана за циганите с гараджийските никове!
Христолов умри свиньо!
Христолов умри свиньо!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

Re: Христолов изгони Динев, Ботев отново без собственик
garra blanca написа:не се беси,туи що не умира.тои не умира![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Глупак,бягай по-далече от тук!
- Dexter Lord
- Контакти:
- The_Scientist
Re: Няма да се влиза на мача с Монтана
Селянина трябва да бъден изгонен.
-
dobermanche
- Контакти:
100 % подкрепям идеята за масов бойкот,докато ку***та ДХ е собственик.Колкото до другите отворковци дето се подиграват-да ви се връща в троен размер,смешковци.САМО БОТЕВ!!!!
селяка няма да продаде отбора, то се видя вече, имам инфо че коко е давал 5 млн.лева на селския(още днес щял да му ги преведе по сметката, и е отказал), но той е трябвало да си покрие задълженията, представете колко задължения има които не са установени още
- Lord VOODOO
PLOVDIV PEE 1912 написа:Ша ви еба и констататорите................
Тоя няма ли да бъде наказан най-после?!
Ок боли го за това, което се случва с любимият му клуб, но това не му дава право да псува!!!
БАН
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Тоя селинджър го оправя май само добър снайперист или навит келнер да му сипе нещо...Пълен идиот!

http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal
pacho80 написа:Съгласен съм с изказаната позиция да не се подещава стадиона и че е по-добре да се стои пред входовете, но не е правилно според мен да се хвърля вината върху футболистите, че били сбирщайн и така нататък. Запомнете, че тези момчета все пак са от школата на тоя отбор и сигурно не по-малко ги боли за това, което става в момента с отбора. Другите "потърпевши" от това изявление са "семкаджиите". Мисълта ми е, че трябва да престанем да се делим и да се плюем едни други. Колкото ние, които ходим на мачове навън, а на домакинствата сме на ТИ, толкова и т. нар. "семкаджии" обичат отбора, така че не е редно да се обвиняваме взаимно. Видя се, че можем да бойкотираме Дербито, така че съм сигурен, че ако има добра организация в събота стадиона ще е празен. Това е моето скромно мнение. Аз лично по това време ще съм на морето и ще си нося 1 тениска "христолоff вън завинаги" и ще я разпъна на терасата, та всички да я виждат.
+1