Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот bigbonusprize » 06 апр 2012 22:01

Браво на Тонев! Аз лично се радвам за избора му! И Сираков за пореден път се изкара бялата лястовица... Айде моля ти се, бил готов да работи за доброто на клуба, незнам си какво... Като е готов, да работи за доброто, да спре да нажажава обстановката като за начало!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Мнения за ситуацията в Левски

Мнениеот шивача » 06 апр 2012 22:04

honda написа:
Много добре знае ;) и сам го казва "Иво Тонев избра друго"- от това по ясно здраве му кажи явно кой е последната инстанция в Левски.

ето ти хронологията
1 Тонев оплю Мъри
2Мъри оплю Тонев
3Сираков оплю Тонев
почвам да разплитам, че само шия напоследък :lol:
4Мъри и Наско казаха, че Батков бил готов да ги приеме, тогава къв ще го дърви Тонев?
5 отиваме в бъдещето, годината е 2013, Тонев е уволнен след поредния син провал, феновете недоволстват и адвоката назначава последния си коз- двамата гарвани

замислете се и върху друго- защо ще е целия този театър, ако имате нови собственици?
това значи, че на ВТБ им е през оная работа и лъжат, че те хората, които спонсорират, бати, всички лъжат,бе
защо ще си правят срещите в кантората на Батков? за да крият новината за новите собственици, която е знаете само вие от форума, щото сте отворени, а журналистите само преписват от вас.....бахти, замислете се само върху това, ние знаем, а цяла Бг-не :roll:
и другото е, че е нормално хората, които дават по 3 милиона на година да получат някаква власт, и да си следят парите, нормално за Бг имам предвид, така че по леко с конспирациите ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 апр 2012 22:04

Някой дали има къса памет или просто ..
Какво пееше ИСТИНСКАТА синя агитка?
"Наско сираков педе*аст ,педе*аст..." :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Мнения за ситуацията в Левски

Мнениеот Синьо сърце » 06 апр 2012 23:02

шивача написа:
honda написа:
Много добре знае ;) и сам го казва "Иво Тонев избра друго"- от това по ясно здраве му кажи явно кой е последната инстанция в Левски.

ето ти хронологията
1 Тонев оплю Мъри
2Мъри оплю Тонев
3Сираков оплю Тонев
почвам да разплитам, че само шия напоследък :lol:
4Мъри и Наско казаха, че Батков бил готов да ги приеме, тогава къв ще го дърви Тонев?
5 отиваме в бъдещето, годината е 2013, Тонев е уволнен след поредния син провал, феновете недоволстват и адвоката назначава последния си коз- двамата гарвани

замислете се и върху друго- защо ще е целия този театър, ако имате нови собственици?
това значи, че на ВТБ им е през оная работа и лъжат, че те хората, които спонсорират, бати, всички лъжат,бе
защо ще си правят срещите в кантората на Батков? за да крият новината за новите собственици, която е знаете само вие от форума, щото сте отворени, а журналистите само преписват от вас.....бахти, замислете се само върху това, ние знаем, а цяла Бг-не :roll:
и другото е, че е нормално хората, които дават по 3 милиона на година да получат някаква власт, и да си следят парите, нормално за Бг имам предвид, така че по леко с конспирациите ;)

Пич, казах ти нещо, но ти и това не приемаш. Ами приемай каквото ти се иска, но това няма да промени реалността! Никой нищо не крие-тези неща се знаят, имаше и податки в медиите...Има преходен период и това е всичко, той приключва. Дали се харесва, или не на теб, на мен, на трети и на пети-това е положението!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 апр 2012 23:06

заключвам темата на св. Георги Иванов след 5 мин. Като ще го изпратя с Контрол най-щастливият ден. последни мнения

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 апр 2012 23:09

Сбогом инжИнере и дано никога не се върнеш .

пп Айде колега , направо я трии :))), че само като му чета името и ми се драйфа.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 апр 2012 23:23

zlobul написа:Сбогом инжИнере и дано никога не се върнеш .

пп Айде колега , направо я трии :))), че само като му чета името и ми се драйфа.

Може дае непрофесионално, но го направих с най-голямо удоволствие. За доброто на Левски е

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 06 апр 2012 23:37

Ейй, аман, братче от недоволници. Първо Гонзо бил Ромзо и трябвало да напуска. Сега като е напуснал, пак недоволство. Имаме вече нов треньор и това е. Вместо да се спори кой трябвало и кой не трябвало, нека му окажем подкрепа(тази дума не я използвал попринцип, като в случая означава да не го освиркаме след първата слаба игра или загуба, защото такива ЩЕ ИМА).
Относно гугутките и техните малки пиленца. Аз също като NAKEV не искам да ме причисляват към свойте декларации. Имат си членства към фенклубове, да си говорят от тяхно име, както партиите в парламента....

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 06 апр 2012 23:38

milen.hristov написа:
zlobul написа:Сбогом инжИнере и дано никога не се върнеш .

Може дае непрофесионално, но го направих с най-голямо удоволствие. За доброто на Левски е

На тая измислена звезда все някой му пречеше за тия три години , а на последното му интервю си изтърва и злобата и завистта към човек, на които никога няма да може да му стигне нивото , нито като футболист , нито като ръкоодител . С тия два грама мозък ми е интересно и каква ще е файдата да го пращат в барселона след като незнае една дума на "чужд" език . Само ще загубят време пари и най много да ни докара някоя беля , като например да цъфне пак на герена след първата загуба на Илиян Илиев. Тва упажнение вече е тренирано ...първо с Ясен , а после и с Костов.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 06 апр 2012 23:38

konvoec написа:Ейй, аман, братче от недоволници. Първо Гонзо бил Ромзо и трябвало да напуска. Сега като е напуснал, пак недоволство. Имаме вече нов треньор и това е. Вместо да се спори кой трябвало и кой не трябвало, нека му окажем подкрепа(тази дума не я използвал попринцип, като в случая означава да не го освиркаме след първата слаба игра или загуба, защото такива ЩЕ ИМА).
Относно гугутките и техните малки пиленца. Аз също като NAKEV не искам да ме причисляват към свойте декларации. Имат си членства към фенклубове, да си говорят от тяхно име, както партиите в парламента....

Страхотно мнение

Върни се в “Левски”