иво тонев е вашия Дуци! Нема такъв гьонсурат и лицемер като тоя бобър...
Тоя ще довърши започнатото от борат...
Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Феновете на Левски призоваха: Станимир Стоилов сега
Не знам... нещо гнило става - Иво Тонев казва едно, Мъри и Наско - друго... на кого да се вярва вече не е ясно... батака става все по-голям. Какво е постигнал Илиян - това, че Берое не е изпадало от А Група - това ли са резултатите?
Ако не друго,поне се видя кой е истински ЛЕВСКАР и може да направи компромис или жертва в името на Левски. В интерес на бъдещето на отбора,Гонзо изпълни основното условие на Стоилов и си подаде оставката,което между нас казано е доста унизително в случая.Батков пое ангажимента да изплати дължимата сума към Мъри от минало време,а самият Мъри постъпи като една голяма п...а.На отбора му трябват мъже ,а не п...и та дори и те да се казват Стоилов или Сираков.
Няма нужда от повече коментари.
САМО ЛЕВСКИ !
Няма нужда от повече коментари.
САМО ЛЕВСКИ !
За разлика от ГУГУТКАТА и неговите "врабчета" аз си плащам лични пари за да ходя на всеки мач на ЛЕВСКИ...........АЗ се имам за истински фен на сините така че ако обичате господа "крилати и пернати".....не ме притуряйте при ВАС и ВАШИТЕ ПРИЩЕВКИ.Аз не страдам за Мъри и Насо.......даже се радвам че се разминаха в този момент с отбора.Ясен е по почтен от тях защото не каза лоша дума когато Гонзьо го засенчи с шибаните си "виждания" тренерски.Този който си позволи да плюе по отбора аз лично никога не бих му простил камо ли да го назнача да си развява отново байряка.И мен ме боли но си ходя на мачовете...........не им прави чест да се гаврят с феновете а относно тези които лапат парички и правят свирки на ГОНЗО И БАЖДЕКА........айде моля ви се.......та ние сме много повече от вас.....ние които си броиме стотинките за да отделиме за поредния мач не сме убедени че чичко Мъри и дедо Насо имат място в ЛЕВСКИ.........не и СЕГА.Виж.....ако се осъзнаят и изчезнат от медийното пространство поне за година време то тогава чак може да се помисли за тяхното завръщане/дето се вика за добро поведение/.....но сега..........САМО ЩЕ СА В ТЕЖЕСТ НА СИНИТЕ.
А Гугутката да се скрие..........щото избраха ЧИЧОПЕЙ....и те така.
А Гугутката да се скрие..........щото избраха ЧИЧОПЕЙ....и те така.
Нека част от сектор " Б " да не правят изявления от името на феновете на Левски.За доказали се за кой ли път боклуци няма място в този клуб.Този клуб е за мъже ,а не за п...и !!!!!Успех на Ясен и след това на Илиян,който се надявам да покаже най-доброто от себе си в името на този велик отбор !!!!!
И какво стана ся ?! Кауна пак безработен и се разписва с циганите в бюрото по труда. Страхотен ход на Г-н Батков, подкрепям го с две ръце !!!
За пореден път се видя че Стоилов е страхливец и ибрикчия, а без Сираков не може дори да пръдне. Цялата кампания от йезуитски номера е била насочена той да се върне на бял кон в Левски, било и като съветник, само и само да не умира от тъпотия и забвение. Не може да сееш интриги, да злословиш, да злорадстваш, да изпълзяваш от хралупата си през 2-3 седмици и да ръсиш простотии и после да ламптиш за каквито и да е постове.
Стоилов след като беше изгонен за 3 години от 4 отбора по най-позорния начин и всички са брали срамотиите заради него има очи да говори на едро и да поставя условия. Аре първата маршрутка и за Хасково да го няма. А тези самозвани фенове, определящи се за последна инстанция и пускащи декларации от типа "Мъри, Мъри, Мъри" са облъчени и не трябва да им се обръща внимание
За пореден път се видя че Стоилов е страхливец и ибрикчия, а без Сираков не може дори да пръдне. Цялата кампания от йезуитски номера е била насочена той да се върне на бял кон в Левски, било и като съветник, само и само да не умира от тъпотия и забвение. Не може да сееш интриги, да злословиш, да злорадстваш, да изпълзяваш от хралупата си през 2-3 седмици и да ръсиш простотии и после да ламптиш за каквито и да е постове.
Стоилов след като беше изгонен за 3 години от 4 отбора по най-позорния начин и всички са брали срамотиите заради него има очи да говори на едро и да поставя условия. Аре първата маршрутка и за Хасково да го няма. А тези самозвани фенове, определящи се за последна инстанция и пускащи декларации от типа "Мъри, Мъри, Мъри" са облъчени и не трябва да им се обръща внимание

Вярна се оказва думата,че българите сме с къса памет ,когато ги имаше победите и пълните стадиони в Европа Стоилов и Сираков бяха най-добрите сега когато говорат истината за положението в Левски са най-лошите . Тонев има много хляб да яде преди да може да се ползва с доверието на всички ,на този етап щом сте склонни да вярвате на човек от 3 месеца във клуба за сметка на човека донесъл най- много радост до сега-ок 

- ЗАВИНАГИ СИН
- Контакти:
Аз написах , че Мъри го е страх! И познах .ИЛИАН ИЛИЕВ Е ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР !Стига с тези бити карти (стоилов и сираков)! НА ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ЧЕСТИТО !!!!! НА ТЕЗИ КОИТО ,СА ПОМОГНАЛИ ЗА ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР ЛИЧНО БЛАГОДАРЯ !!!!!!!
- ЗАВИНАГИ СИН
- Контакти:
АБЕ четирите хикса след периода за който говориш помниш ли ЛЕВСКИ как играеше ??????
А дали си чувал за подмладяванеЗАВИНАГИ СИН написа:АБЕ четирите хикса след периода за който говориш помниш ли ЛЕВСКИ как играеше ??????