Кафе пия много рядко,почти не пия,но сега ми се наложи
  Кафе пия много рядко,почти не пия,но сега ми се наложи   Поне гледах поредното шоу на Джеймс и не съжалявам за това
  Поне гледах поредното шоу на Джеймс и не съжалявам за това   GO HEAT GO !!
  GO HEAT GO !!Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
 Кафе пия много рядко,почти не пия,но сега ми се наложи
  Кафе пия много рядко,почти не пия,но сега ми се наложи   Поне гледах поредното шоу на Джеймс и не съжалявам за това
  Поне гледах поредното шоу на Джеймс и не съжалявам за това   GO HEAT GO !!
  GO HEAT GO !!marchisio написа:Едвам издържах до 3 часаКафе пия много рядко,почти не пия,но сега ми се наложи
Поне гледах поредното шоу на Джеймс и не съжалявам за това
GO HEAT GO !!
 Сега рядко гледам наживо,сутрин преди работа преглеждам набързо хайлайтсите.Плейофите обаче са друга стока,ще се будува няма начин
  Сега рядко гледам наживо,сутрин преди работа преглеждам набързо хайлайтсите.Плейофите обаче са друга стока,ще се будува няма начин 
 М/у др. следващите четвъртъци предстоят 2-та оставащи мача м/у Булс и Хийт
 М/у др. следващите четвъртъци предстоят 2-та оставащи мача м/у Булс и Хийт 
Kamisha написа:Булс показаха характер и с 26 точки на Денг заличаха пасив от 13 за успеха с 93-86 срещу Селтикс в мача на вечерта.За "келтите" Пол Пиърс вкара 22,а Рондо направи "дабъл-дабъл" - 10т. и 12асист. Иначе резонни победи за Никс над раздирания от крамоли Орландо Меджик като гост и на моите хора над аутсайдера Уизърдс.Най-хубавото за Булс обаче предстои,понеже ген.мениджър Гари Форман е казал: it’s difficult to imagine Rose in his first game back in a month going against the swift Rajon Rondo. You’d think the Bulls might wait until Sunday or back home Tuesday against the Knicks and Baron Davis,което значи че ще е готов за тежкото гостуване в Маями другия четвъртъкМ/у др. следващите четвъртъци предстоят 2-та оставащи мача м/у Булс и Хийт

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Защо пък намесваш Филаделфия?Или имаш в предвид Ню Йорк?rhaegar написа:Милуоки имат доста по-добра програма от Филаделфия и директен мач. Ако имат малко късмет, може и да са с надежда за плейофи.

boston celtics написа:Защо пък намесваш Филаделфия?Или имаш в предвид Ню Йорк?rhaegar написа:Милуоки имат доста по-добра програма от Филаделфия и директен мач. Ако имат малко късмет, може и да са с надежда за плейофи.

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Ахаа,ясно.. :D Тоест искаш Милуоки и Ню Йорк да играят плейофи,за сметка на Филаделфия... :D Разликата между Милуоки и Филаделфия е 3 загуби...Много трудно според мен Филаделфия ще си загубят мястото..А разликата между Милуоки и Ню Йорк и между Ню Йорк и Филаделфия е загуба и половина.... Така че сам си прави сметките...rhaegar написа:boston celtics написа:Защо пък намесваш Филаделфия?Или имаш в предвид Ню Йорк?rhaegar написа:Милуоки имат доста по-добра програма от Филаделфия и директен мач. Ако имат малко късмет, може и да са с надежда за плейофи.
Не, нарочно Филаделфия. Щото искам и Никс да се класират

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта