История на футбола в гр. Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Re: История на футбола в гр. Бургас

Мнениеот Bartolomej » 06 апр 2012 20:08

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Bartolomej написа:аха . долу-горе ги нацелих
смятай 13.04.1997 за пръв път стъпих на ст. нефтохимик :P

Ееее,значи не знаеш как изглеждаше стадиона в предишния си вид :) А аз за първи път през ноември 1972....и познай на кой мач????

ми на някой мач на Черноморец сигурно :P
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 апр 2012 20:09

- крокодил....
- позна :P
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 апр 2012 20:10

NEFTOCHIMIK 1962 написа:
Bourgas написа:

То малко преди това не си заслужаваше. До ремонта беше окаян стадион. После вече стана толкова хубав :)

И какво му беше окаяното?! Много добър си беше даже

Е, хайде, хайде :) Аз от както го помня си беше зле. Беше си като стадион на отбор от "В" група. После Портос като отклони кинтите на Нефтохима, стана такъв хубав стадион. Аз съм играл на този стадион в полувремената на мачовете на Нефтохимик. Докато на стадион Черноморец - не съм си и помислял... Нямаше начин. :roll:
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 06 апр 2012 20:12

Bartolomej написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Ееее,значи не знаеш как изглеждаше стадиона в предишния си вид :) А аз за първи път през ноември 1972....и познай на кой мач????

ми на някой мач на Черноморец сигурно :P

Черноморец-Левски Спартак 1:0 с гол на Тотко Дремсизов-първата победа на Черноморец срещу Левски в историята(срещу ЦСКА-2:0 пак е там,и пак същата година).... Ай ся завиждай ми :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 апр 2012 20:15

ми не мога
щот съм бил на последните победи над Левски и ЦСКА с x 2:0 , пък ти не :mrgreen:

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 06 апр 2012 20:18

И какво му беше окаяното?! Много добър си беше даже[/quote]
Е, хайде, хайде :) Аз от както го помня си беше зле. Беше си като стадион на отбор от "В" група. После Портос като отклони кинтите на Нефтохима, стана такъв хубав стадион. Аз съм играл на този стадион в полувремената на мачовете на Нефтохимик. Докато на стадион Черноморец - не съм си и помислял... Нямаше начин. :roll:[/quote]
Да,на стадион Нефтохимик се влизаше когато и както си поискаш.Съгласен съм! Извинявай ама този стадион имаше над 20 000 души капацитет(много по-голям от сега),а с правостоящи-един Господ знае колко-така че едва ли в В група някой има такъв стадион.Плюс това сектор А не беше цял-смятай ако е бил довършен през 1967 колко е щял да събира.Трибуните са 2 пъти по-високи от колкото на ст Черноморец откъм Индустриална.Терена също не беше лош(като за тогава де)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 06 апр 2012 20:24

Bartolomej написа:ми не мога
щот съм бил на последните победи над Левски и ЦСКА с x 2:0 , пък ти не :mrgreen:

Хи хи хи.....ама ти сериозно ли ве???????? Аз ги гледах по тв,ама да сравняваш това което е сега(некви си мижави 11-12 000 души) с онова море,с оня вулкан от народ,с оня опустушителен рев на цял стадион 90 минути...маниииииии....къде отиваш може би???? Все едно да сравня Жигули с Мак Ларен...маниииии....просто е неописуемо и несравнимо

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 апр 2012 20:28

NEFTOCHIMIK 1962 написа:

Хи хи хи.....ама ти сериозно ли ве???????? Аз ги гледах по тв,ама да сравняваш това което е сега(некви си мижави 11-12 000 души) с онова море,с оня вулкан от народ,с оня опустушителен рев на цял стадион 90 минути...маниииииии....къде отиваш може би???? Все едно да сравня Жигули с Мак Ларен...маниииии....просто е неописуемо и несравнимо

победата над "грандовити " ни са винаги сладки

Потребителски аватар
NEFTOCHIMIK 1962
Контакти:

Мнениеот NEFTOCHIMIK 1962 » 06 апр 2012 20:42

Bartolomej написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:

победата над "грандовити " ни са винаги сладки

Ма кви грандове са тия мижитурки ве?! Само името им останало! Едно време бяха грандове защото биеха Аякс,Байерн,Барса,Атлетико,Ливърпул....Бартоломей ,ако има някаква машина на времето и може да ме върне да речем.....през 1977-мача Черноморец-Сливен и трябва да избирам този мач или 3 мача на днешния Черноморец-да речем с ЦСКА,Левски и Литекс-познай от раз кое предпочитам.......на оня мач през август 1977 срещу Сливен имаше толкова хора,колкото на тези трите взети заедно.....прави си сметка какво е било,и какво е сега.....но щом си гледал Нефтохимик-Левски 4:1-ей нещо такова беше на почти всеки мач на Чц през 77 ма

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 06 апр 2012 21:08

ма човек така щот нямаше ко да са прави друго
Телевизия имаше след 5 часа . Мачове се предаваха рядко , слушаха са по радиуто само . Компутри, сателити, техника .. нищо нямаше .
Чувал си там за некви АЯКС , ма никога си ги не виждал
Пък ся ко цък АЯКс , цък Манчестър , цък Вердер и ко нашия футбол бил на светлинни години от Европейския
Ми той и тогава е бил , ма кат не си могъл да го сръвняваш как да го оцениш ...

Върни се в “Черноморец”