Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Мнения за ситуацията в Левски

Мнениеот zlatan » 06 апр 2012 18:35

КОМЕНТАТОРЕ, не знам какво целиш с тази тема,но си мисля че в този момент последното нещо ще е коментар на фенове на червените.
Нали си мислиш че няма как ВИЕ да не сте доволни от тази ситуация.
Не мога да разбера защо не погледнете вашият отбор,който според някои хора щял да бъде погребан.
Вярно е всеки има право на мнение,но точно днес нали не си мисиш че някой ще ти обърне внимание.
За Тонев и аз си имам мнение което се различава от твоето,а ти помисли какво означават тези две думи:

РАЗОЧАРОВАНИЕ
ПОРАЖЕНИЕ.
LEVSKI_FOREVER

Anyway
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Anyway » 06 апр 2012 18:37

Stanislav_Ivanov написа:

Ай де поздрав за всички СИНИ ФЕНОВЕ ! :)

Добро добро

bgsote
Контакти:

Мнениеот bgsote » 06 апр 2012 18:38

comentatorМного се лъжеш за Тонев,най-накрая някой да каже истината право в очите.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот Blue_Lion » 06 апр 2012 18:40

Доволен съм, че Пламен е капитан, макар и да крие известни рискове това решение ! Също така, ясно е, че Гаджев се маха и честно казано, прав му път ! Йовов май ще спира с футбола, което пак е добре ! Относно назначаването на Павлов и Петров, младите получат шанс за изява - иначе и към тях, и към Илиан Илиев съм резервиран, но и тримата имат моята подкрепа !

Само ЛЕВСКИ !
Изображение

fen1914

Мнениеот fen1914 » 06 апр 2012 18:42

Ръководството на "Левски" е в пълна несъстоятелност. Иначе моите уважения към Илиян Илиев, но ми се струва, че първият голям проблем на "Левски" се казва Тодор Батков. Тонев вече се доказа в "Локо" и сега ще се упражнява известно време и в нашия клуб. Докато не се даде цялата власт на Сираков и не се ангажира треньор като Грозни или Муслин, не виждам по какъв начин ще станем сериозен фактор.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 06 апр 2012 18:44

Ситуацията е ток и жица. :lol: :cry:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 06 апр 2012 18:44

Абе стига с тоя Левски .. През 2 часа тема за Левски :? :?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 06 апр 2012 18:45

fen1914 написа:Ръководството на "Левски" е в пълна несъстоятелност. Иначе моите уважения към Илиян Илиев, но ми се струва, че първият голям проблем на "Левски" се казва Тодор Батков. Тонев вече се доказа в "Локо" и сега ще се упражнява известно време и в нашия клуб. Докато не се даде цялата власт на Сираков и не се ангажира треньор като Грозни или Муслин, не виждам по какъв начин ще станем сериозен фактор.

Точно Наско е най-вредния за вас, не спря 3 години да плюе по ръководството, голЕм левскар :lol:

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 06 апр 2012 18:58

Teo написа:Тонев каза много верни неща, Мъри нали е големия левскар, защо предлага условия, като Тонев му дава цялата спортно техническа власт + ДЮШ :!:

Мъри чака кеш от Батков, ако беше мъж и обичаше Левски щеше да го поеме, но явно не е.

Ми ти ако си мъж ще заобичаш работодателя си и ще почнеш да ходиш на работа без пари.
Говориш и ти колкото да кажеш нещо!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 06 апр 2012 19:01

За мен от днешната пресконференция станаха ясни 3 неща:
1. В Левски има пари
- Тонев каза че Левски е абсолютно и безусловно клуба е финансово осигурен.
- водени са преговори с много класен централен нападател- такива струват доста пари.
2. Реално има нов собственик:
- Тонев каза че той от днес взема цялата власт и всички решения - това значи Батков е аут.
- спомена че по време на преговорите е контактувал със спонсорите- явно той е техния човек.
- Публична тайна е че Сираков е персона нон грата за новите в Левски- когато се споменало негово завръщане преговорите с Мъри са приключили. Между другото случайно или не но Бате Бойко не може да понася Сираков.

Върни се в “Левски”