fcb_bg написа:gunnersbg написа:fcb_bg написа:Я, фен на Милан спомена задържането на Пуйол. Това е някакво чудо. Да не си се объркал нещо? Нямаш температура, нали?
Ако си наред, вземи кажи за събличането на Анри и отказа на Йори на свири дузпа за Барса след чистенето на топката в ръката си на Балак.
За картона на Пепе по-хубаво да не казвам нищо, че за него специално се говори или хубаво или нищо. Давам аналогията на Пепе - картона на Абидал срещу Челси. За какво? май само Йори си знае - оня който толкова плюете.
Картонът на Абидал срещу Челси трябваше да бъде вдигнат още първото полувреме,когато последен в защита събори Дрогба при една от четирите несвирени дузпи. Йоребро е легенда за вашия отбор и ти явно не си голям фен на Барса щом не уважаваш собствените си легенди допринесли за вашата слава. И не Пепе , за вас трябват десетима като него. Защото превърнахте футбола не в надиграване на съперника, а излизане с мисълта да се правите на маймуни и да търсите провокации. А за сапунката със Сеск да припомням ли. Няма толкова противен отбор. Less than a club !!!
Ван Перси трябваше да бъде изгонен не за втори жълт за разкарване, а за удар с 2 ръце в лице без топка доста по-рано. Ама вие си знаете картона, та картона...
И не зная доколко кой с каква нагласа излиза, ама аз друг отбор не съм виждал да прави сами да си говорят Арсенал 20 мин. и те да не могат да си излязат от пеналта. Не съм виждал и Арсенал да излиза защитно срещу някой друг отбор. Ти?
Малко неуместни са ти големите изказвания ми се струва!
Преди да нанесе удар без топка, Ван Перси изяде един такъв от играч на Барса (не помня кой). Да факт е, че Арсенал изиграха много слаб мач, не завързаха повече от 3 паса и нямаха удар към врата, но Изгонването на Перси беше пълна подигравка... не знам как може да го отричате.