Champions League (2011-2012)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Re: Champions League (2011-2012)

Мнениеот Nask0 » 06 апр 2012 16:27

fcb_bg написа:
gunnersbg написа:
fcb_bg написа:Я, фен на Милан спомена задържането на Пуйол. Това е някакво чудо. Да не си се объркал нещо? Нямаш температура, нали?
Ако си наред, вземи кажи за събличането на Анри и отказа на Йори на свири дузпа за Барса след чистенето на топката в ръката си на Балак.
За картона на Пепе по-хубаво да не казвам нищо, че за него специално се говори или хубаво или нищо. Давам аналогията на Пепе - картона на Абидал срещу Челси. За какво? май само Йори си знае - оня който толкова плюете.

Картонът на Абидал срещу Челси трябваше да бъде вдигнат още първото полувреме,когато последен в защита събори Дрогба при една от четирите несвирени дузпи. Йоребро е легенда за вашия отбор и ти явно не си голям фен на Барса щом не уважаваш собствените си легенди допринесли за вашата слава. И не Пепе , за вас трябват десетима като него. Защото превърнахте футбола не в надиграване на съперника, а излизане с мисълта да се правите на маймуни и да търсите провокации. А за сапунката със Сеск да припомням ли. Няма толкова противен отбор. Less than a club !!!

Изображение

Ван Перси трябваше да бъде изгонен не за втори жълт за разкарване, а за удар с 2 ръце в лице без топка доста по-рано. Ама вие си знаете картона, та картона...
И не зная доколко кой с каква нагласа излиза, ама аз друг отбор не съм виждал да прави сами да си говорят Арсенал 20 мин. и те да не могат да си излязат от пеналта. Не съм виждал и Арсенал да излиза защитно срещу някой друг отбор. Ти?
Малко неуместни са ти големите изказвания ми се струва!

Преди да нанесе удар без топка, Ван Перси изяде един такъв от играч на Барса (не помня кой). Да факт е, че Арсенал изиграха много слаб мач, не завързаха повече от 3 паса и нямаха удар към врата, но Изгонването на Перси беше пълна подигравка... не знам как може да го отричате.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 16:43

Ти пък къде си ме видял да отричам?
Просто не приемате факта, че или има некадърни съдийски решения и че вече ТВ-то е HD с 10-15 камери на стадиона и всеки се прави на съдия на компа. Можеш да си запишеш мача и веднага да видиш повторение, ако ли не - след 10-15 мин. все някой го качва в ютуб и пак гледаш. Не е като навремето - 1-2 камери и толкова.
Предпочитате да си заравяте главите в теории на конспирацията и да си гледате нещата които ви отърват. Изборът си е ваш. Кофтито е, че гледате само едната страна, пък се имате за обективни.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 06 апр 2012 16:45

Nask0 написа:Ван Перси трябваше да бъде изгонен не за втори жълт за разкарване, а за удар с 2 ръце в лице без топка доста по-рано. Ама вие си знаете картона, та картона...
И не зная доколко кой с каква нагласа излиза, ама аз друг отбор не съм виждал да прави сами да си говорят Арсенал 20 мин. и те да не могат да си излязат от пеналта. Не съм виждал и Арсенал да излиза защитно срещу някой друг отбор. Ти?
Малко неуместни са ти големите изказвания ми се струва!

Преди да нанесе удар без топка, Ван Перси изяде един такъв от играч на Барса (не помня кой). Да факт е, че Арсенал изиграха много слаб мач, не завързаха повече от 3 паса и нямаха удар към врата, но Изгонването на Перси беше пълна подигравка... не знам как може да го отричате.[/quote]
ама пак подминавате отменения гол на Меси първия мач и чистия ЧК на Сонг то ставаше 2:0 тогава и втория мач щеше да е само за протокола а що никой не казва дума за недадената дузпа срещу Меси през първото на втория мач за тях си мълчите
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 16:50

Споменаването на такива неща е в разрез с теорията която прокламират. Просто няма как да посочват, обсъждат или анализират такива ситуации, приятелю! Няма как.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 17:16

Много знаеш кой какво е казал в това меле. Мен ако ми каже нещо по-гадно Ван Перси, не за гушата, ами направо ще го погреба. Както направи Зидан с Матераци, ама той излезе голям пич. Толкова спокоен човек като Абидал да реагира така, значи не е била китка работата.
Алвеш бил се превивал... ти си... по-хубаво да не казвам...
И както каза колегата по-горе - за вас отменен гол и несвирена дузпа няма. Има проблемни ситуации само за съперниците на Барселона.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 17:23

......., за всеки посочен от теб рефер за когото мислиш, че е свирил в полза на Барселона, мога да изкарам мачове в които е ощетил тима. Ама няма смисъл. Такива като теб не възприемат и са описани в една статия в сопртала много добре.

Потребителски аватар
Nask0
Контакти:

Мнениеот Nask0 » 06 апр 2012 18:30

barca4ever написа:ама пак подминавате отменения гол на Меси първия мач и чистия ЧК на Сонг то ставаше 2:0 тогава и втория мач щеше да е само за протокола а що никой не казва дума за недадената дузпа срещу Меси през първото на втория мач за тях си мълчите

Нищо не подминавам. Аз говоря за 1 конкрете случай. Нито съм казал, че съдиите са подпряли Барса жестоко, нито че Арсенал е трябвало да продалжи. Ама като не можеш да признаеш истината - че изгонването на Перси в този мач беше глупост, по-добре си замълчи, от колкото да овърташ.

ПС: Не мога да повярвам, че няма нито един фен на Барса, който просто да каже - да в тази ситуация беше така, вместо да овърта. Това говори много лошо за вас.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 18:46

Джон Тери, играл полуфинал в ШЛ 2009г.:

"Капитанът на Челси Джон Тери смята суперзвездата на Барселона Лионел Меси за най-добрият футболист на всички времена. Бранителят, който ще се изправи срещу трикратния носител на Златната топка в полуфинала от Шампионската лига, признава, че неговите деца - 5-годишните близнаци Джорджи и Съмър, обожават Меси и имат фланелки с неговото име.

"За мен Лионел Меси най-добрият футболист за всички времена. Ще бъде удоволствие да се изправя срещу него и когато завърша кариерата си, мога да си спомням как съм се тествал срещу най-добрия. Той може да става по-силен и след като моята кариера приключи. Така че, когато го гледаме с децата по телевизията, мога да им разказвам как съм играл срещу него. Децата го обожават. И двете имат фланелки на Барселона с името на Меси. Той е страхотен футболист и невероятна личност. Като го гледаш, си казваш, че е магьосник. Въпреки това той може да бъде спрян - показахме го и предишния път.

Вече толкова пъти бяхме близо до това да спечелим Шампионската лига, но все още не сме успели да го направим, така че това е нашата цел. Барселона е много труден съперник, но ние не загубихме нито един от последните си пет мача срещу тях, така че ще бъда щастлив да увеличим това постижение с още две срещи. Предишните ми мачове срещу Барса са едни от най-гордите ми моменти като играч на Челси", смята Тери. "

Пък вие седете и се вкарвайте във филма тука.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 18:55

Merengue написа:
gunnersbg написа:
Тук никой от каталунските провокатори удушвачи не беше декориран дори с жълт картон. Минута по-късно Робин Ван Перси отвърна на Алвеш, който като доказан симулант се търкаляше по тревата. Изгонването на Робин Ван Перси за ракараване на топката беше апогея. Много добре го написа фена на Милан - ако има награда за антифеърплей последните години то тя е за отборът на Барселона. Помните ли случая с Фабрегас. А с пръскачките след отпадането от Интер. А симулациите. Защо последните години почти всички важни мачове на Барселона в Европа, без значение кой е съперникът са запомнени с имената на главните рефери свирили с тях, със скандали, симулации, а не с някакви красиви изпълнения.

хахахах, това с пръскачките беше голям цирк. Предпочитам отборът ми да падне с пет гола, няма да ме е срам толкова, колкото да гледам пуснати пръскачки и фонтани .

Бе то и аз препочитам като падна с 5 гола да стисна ръка на съперника и да се прибера, ама Рамос не мисли така. За Пепе да не започвам, че лошо ще ти стане.

П.П и на мен ми беше тъпо за пръскачките.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 06 апр 2012 18:57

Merengue написа:
fcb_bg написа:Джон Тери, играл полуфинал в ШЛ 2009г.:

"Капитанът на Челси Джон Тери смята суперзвездата на Барселона Лионел Меси за най-добрият футболист на всички времена. Бранителят, който ще се изправи срещу трикратния носител на Златната топка в полуфинала от Шампионската лига, признава, че неговите деца - 5-годишните близнаци Джорджи и Съмър, обожават Меси и имат фланелки с неговото име.

"За мен Лионел Меси най-добрият футболист за всички времена. Ще бъде удоволствие да се изправя срещу него и когато завърша кариерата си, мога да си спомням как съм се тествал срещу най-добрия. Той може да става по-силен и след като моята кариера приключи. Така че, когато го гледаме с децата по телевизията, мога да им разказвам как съм играл срещу него. Децата го обожават. И двете имат фланелки на Барселона с името на Меси. Той е страхотен футболист и невероятна личност. Като го гледаш, си казваш, че е магьосник. Въпреки това той може да бъде спрян - показахме го и предишния път.

Вече толкова пъти бяхме близо до това да спечелим Шампионската лига, но все още не сме успели да го направим, така че това е нашата цел. Барселона е много труден съперник, но ние не загубихме нито един от последните си пет мача срещу тях, така че ще бъда щастлив да увеличим това постижение с още две срещи. Предишните ми мачове срещу Барса са едни от най-гордите ми моменти като играч на Челси", смята Тери. "

Пък вие седете и се вкарвайте във филма тука.

Меси е голям футболист, за 900 минути срещу италиански отбор има вкарани три гола от дузпи, през 2010 спечели най-заслужената Златна топка в историята, вкарвал е гол с почти всяка част от тялото си - ръце, крака, глава . Специалитет са му пряк свободните , когато другия отбор си реди стената. Също така е голям джентълмен. Още помним как миналата година риташе топката в публиката на Бернабеу в знак на добрина и хуманност. Осоновен играч и лидер в националния отбор . Най-великия футболист в историята на футбола .

Ти си някакъв ултра олигофрен бе! Аз давам пример за хубаво, ти все гледаш лайната. Човек, който има къде повече право да се изказва лошо за Меси, говори суперлативи, нашия меренге седнал да казва кое как е.

Върни се в “Архив”