Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот south_division » 06 апр 2012 17:56

Пълен ташак сме, поредна загубена година, догодина с Илиан пак ще е същата работа. До кога ще се подиграват със синя България? Батков се съгласи в името на Левски да се помири с Наско, а тоя Тонев нещастника не искал да не му изяде шефското място. Няма такъв случай, всеки си гледа кефа и никой не му пука за отбора, с Мъри и Наско до две години сме пак в групите, ама никой не го бръсне какво искат феновете.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 апр 2012 17:57

south_division написа:Пълен ташак сме, поредна загубена година, догодина с Илиан пак ще е същата работа. До кога ще се подиграват със синя България? Батков се съгласи в името на Левски да се помири с Наско, а тоя Тонев нещастника не искал да не му изяде шефското място. Няма такъв случай, всеки си гледа кефа и никой не му пука за отбора, с Мъри и Наско до две години сме пак в групите, ама никой не го бръсне какво искат феновете.

[offtopic]Глупости[/offtopic]А спри да пишеш и помисли.
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 06 апр 2012 18:00

Аз спирам да пиша, като дойдат евротурнирите пак ще си говорим, ако има такива.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 06 апр 2012 18:04

south_division написа:Аз спирам да пиша, като дойдат евротурнирите пак ще си говорим, ако има такива.

За това си прав,говорех за другото-Сираков.И знаеш защо.
[offtopic]не съм искал да те обидя.[/offtopic]
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 06 апр 2012 18:05

south_division написа:Пълен ташак сме, поредна загубена година, догодина с Илиан пак ще е същата работа. До кога ще се подиграват със синя България? Батков се съгласи в името на Левски да се помири с Наско, а тоя Тонев нещастника не искал да не му изяде шефското място. Няма такъв случай, всеки си гледа кефа и никой не му пука за отбора, с Мъри и Наско до две години сме пак в групите, ама никой не го бръсне какво искат феновете.

Никога не съм чувал Ей Богу да иска да се помирява с Наско, ами точно обратното афишира Мустака, Мъри много добре знаеше ,че няма как да се навие да върне Сираков на Герена!
За какво му беше да прави 3 срещи с Тонев - пълна бутафория! Разочарован съм от Мъри!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 06 апр 2012 18:24

Theos написа:

Никога не съм чувал Ей Богу да иска да се помирява с Наско, ами точно обратното афишира Мустака, Мъри много добре знаеше ,че няма как да се навие да върне Сираков на Герена!
За какво му беше да прави 3 срещи с Тонев - пълна бутафория! Разочарован съм от Мъри!

Не се разочаровай от Мъри, това е човека за Левски!!! А за Батков, това е самата истина, на срещата след разговори с Мъри, Батков се е съгласил в името на Левски да върне Наско, но Иво Тонев категорично е отказал. Това е истината, ако искате вярвайте.

comentator
Контакти:

Мнения за ситуацията в Левски

Мнениеот comentator » 06 апр 2012 18:24

Фен съм на ЦСКА и може би не е моя работа да взимам отношение към проблемите в Левски, но все пак, като страничен наблюдател ми се струва, че на Гн. Иво Тонев мястото не е в Левски. Слушах част от пресконференцията му и изявлението му ми се стори доста аматьорско. Освен че беше фалшиво патетично също и тонът му беше пораженческо безпомощен. Мисля, че с такъв ръководител Левски не го очакват много добри дни. Дано да не съм прав!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 06 апр 2012 18:29

Вече няма смисъл да се коментира Мъри ...
И аз исках да е той, даже веднага, ама като неможе, няма да се отказваме от отбора я ! ... ;)

Пожелавам успех, преди всичко на Ясен, щото ще му е нужен !

Докато Илиев ще го коментираме след краят на първенството.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Мнения за ситуацията в Левски

Мнениеот Teo » 06 апр 2012 18:30

Тонев каза много верни неща, Мъри нали е големия левскар, защо предлага условия, като Тонев му дава цялата спортно техническа власт + ДЮШ :!:

Мъри чака кеш от Батков, ако беше мъж и обичаше Левски щеше да го поеме, но явно не е.

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 06 апр 2012 18:34

south_division написа:Не се разочаровай от Мъри, това е човека за Левски!!! А за Батков, това е самата истина, на срещата след разговори с Мъри, Батков се е съгласил в името на Левски да върне Наско, но Иво Тонев категорично е отказал. Това е истината, ако искате вярвайте.

Според Тонев нещата са съвсем други. Батков не се е съгласил да върне Наско, а да плати онези 100 000, които му дължи. А на срещата с Тонев, Мъри се е съгласил да води отбора и без Наско, като после се е отметнал. Не знам твоята инфромация от къде е, но нещо ме съмнява Батков да се е съгласил да върне Наско, не и след цялата помия, която двамата си размениха.
Image

Върни се в “Левски”