Градев: Титлата на Левски през 2005/06 е нередовна!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Bumer

Re: Градев: Титлата на Левски през 2005/06 е нередовна!

Мнениеот Bumer » 06 апр 2012 17:11

eddie написа:
Bourgas написа:

Смешко, кога ще платите парите на Мърльо?? Другия век?

Toя не е от ония, а е от Вихър Айтос. Въобще кеф голям - всякаква измет от села, паланки, и крайни квартали се опитва да плюе и мрази ЦСКА. Какво по-голямо доказателство от това, че сме най-големият български футболен отбор. И преди, и сега, и завинаги. Напук на всички малки душици, които ще се давят цял живот в злобата си, че не са успяли да "закрият ЦСКА" и че отборът, като птица Феникс, винаги възкръсва от пепелта на подуянската омраза, за да триумфира отново и отново.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 06 апр 2012 17:12

7дниспорт 14.02.2006г :arrow: Гонзо почва на Герена

Първа тренировка с резервите на Левски ще направи днес Георги Иванов - Гонзо. Той разговаря един час с Наско Сираков и Станимир Стоилов на Герена вчера.
Тримата не са обсъждали финансови параметри и срока на договора, който Гонзо ще подпише.
- Няма да развалям атмосферата. Готов съм да помогна. В България ще играя само за Левски - заяви Иванов.
- Ако до 15 дни не си намери отбор, ще облече екипа на Левски - каза изпълнителният директор Наско Сираков.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 апр 2012 17:13

Bumer написа:
eddie написа:
Bourgas написа:

Смешко, кога ще платите парите на Мърльо?? Другия век?

Toя не е от ония, а е от Вихър Айтос. Въобще кеф голям - всякаква измет от села, паланки, и крайни квартали се опитва да плюе и мрази ЦСКА. Какво по-голямо доказателство от това, че сме най-големият български футболен отбор. И преди, и сега, и завинаги. Напук на всички малки душици, които ще се давят цял живот в злобата си, че не са успяли да "закрият ЦСКА" и че отборът, като птица Феникс, винаги възкръсва от пепелта на подуянската омраза, за да триумфира отново и отново.

Е, тъй като не ме познаваш, да ти кажа и аз от къде съм. Бургас, бургазлийче съм, истинско и натурално. А като говорим за местоживеенето (което впрочем не знам какво значение има тук), ако не бяха извънсофийските фенове, ще си останете с по 100-200 човека на гостуване от многомилионната ви публика на велик отбор ;) Чакай, светна ми, ония изроди от ФИФА и УЕФА и те са измет от села, гета и паланки? :mrgreen: Въпросчето не можа ли да го разбереш или не ти отърва да ми го кажеш :roll: :?
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 06 апр 2012 17:14

Bourgas написа:
florentin_petre написа:В тази наша държава ако не си член на герб оставаш без работа, ако не играеш по свирката на бфс оставаш без лиценз. ГОСПОДА ОТ БФС ЦСКА ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН, ЩЕ БИЕ ВСИЧКИ ПО ПЪТЯ СИ. След това ни вземете лиценза и да видим какво ще стане.

Еми ако не отговаряте не лиценза, ще ви го вземат ;) И какво ще стане, че ми е много интересно?

Като му дойде времето, всичко по реда си.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 06 апр 2012 17:16

Bourgas написа:
florentin_petre написа:В тази наша държава ако не си член на герб оставаш без работа, ако не играеш по свирката на бфс оставаш без лиценз. ГОСПОДА ОТ БФС ЦСКА ЩЕ СТАНЕ ШАМПИОН, ЩЕ БИЕ ВСИЧКИ ПО ПЪТЯ СИ. След това ни вземете лиценза и да видим какво ще стане.

Еми ако не отговаряте не лиценза, ще ви го вземат ;) И какво ще стане, че ми е много интересно?

А бе вие верно ни мислите за въздух под налягане, ама сте в голяма грешка... БФС тоя късмет да имат, тоя път наистина ще има война.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 апр 2012 17:16

florentin_petre написа:
Bourgas написа:

Като му дойде времето, всичко по реда си.

Кое е по реда си? Какво ще стане като ви вземат лиценза правомерно? Аз ще ти кажа - нищо, защото така правят хората в цивилизованите страни, спазват законите и правилата. Ти някакви други идеи ли имаш за живота? Мисля, че на грешното място искате да правите протести и золуми, господа червени ;)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 06 апр 2012 17:17

Morgause написа:
Bourgas написа:

А бе вие верно ни мислите за въздух под налягане, ама сте в голяма грешка... БФС тоя късмет да имат, тоя път наистина ще има война.

Да, това мисля, ако го вземат според правилата, не виждам какво ще направиш ти и компаниято около теб? Виж, ако е явно ощетяване - има съд. Нали това съветват вашите адвокати недоволните хора, които имат вземане-даване с клуба ЦСКА?

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 апр 2012 17:19

Bourgas написа:Кое е по реда си? Какво ще стане като ви вземат лиценза правомерно? Аз ще ти кажа - нищо, защото така правят хората в цивилизованите страни, спазват законите и правилата. Ти някакви други идеи ли имаш за живота? Мисля, че на грешното място искате да правите протести и золуми, господа червени ;)

Добре бе, разбрахме, че си защитник на правото. Кажи сега нещо по темата. Имал ли е право Гонзо да играе за Левски в официални мачовете през посочения сезон или не?
Всичко друго са неща извън темата. Ако имаш да напишеш нещо по нея - давай. Ако не - пиши в другите теми.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 06 апр 2012 17:19

Алоо,Бургас ! Коментираме Градев и фактите ,ако не ти отърва си отвори тема или пиши в такава вече направена за твоите дерзания !
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 апр 2012 17:30

Bourgas написа:За Гонзо не знам, аз си гледам своя отбор

Не, не си гледаш твоя отбор, освен ако той не се казва Левски, нали?! Пак те питам и не ми увъртай айде да не казвам, като какво. Имал ли е или не право Гонзо да играе в Левски? Спри със заучените фрази за ЦСКА и отговори на този елементарен въпрос!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Левски”