Мнениеот tevez » 06 апр 2012 14:02
Биха го, плюха, уринираха върху него, а мекотелото не мърда от "Герена"
Колко точно струва достойнството на един човек, може ли да бъде купено то? Отговорът е ясен, когато става въпрос за новия ко-треньор на Левски, половинката на Ясен Петров начело на "сините" - Викторио Павлов. Двамата трябва да бъдат обявени официално по-късно днес за българския вариант на Лагербак и Сьодерберг, които водеха в тандем Швеция преди време. Ясенчо го натираха като мръсен мачок от "Герена", а сега пак пристана на Тодор Батков. Но неговото самоунижение не е нищо в сравнение на низостта, която изпълва отвътре другия "специалист" - Викторио.
Бива да си изтривалка, да не се зачиташ, да даваш да те тъпчат, да ходят по теб и да трият мръсните си подметки в гърба ти, но това на Павлов никъде го няма! Ало, Викториооо, къде ти е достойнството бе!? Ти си срамен, долен направо! Защо? Е как защо! През 2007 г. с него гнусно се изгавриха феновете на...Левски! Тези, които сега ще трябва да му оказват подкрепа и да са зад него. Пази Боже да не вземат да скандират името му след някоя победа, а той да им се поклони, че гротеската ще е пълна. Та преди около пет години Павлов, който тогава се изявяваше като треньор в школата, бе нападнат след тренировка от двадесетина хулигани с качулки, с маски. Бе бутан, ритан, бит, плют, псуван...И най-долното - един от ударната група си го извади и уринира върху Павлов (!!!). А това мекотело остана в Левски. Сега ще бъде треньор на отбора. Барво бе, Вики, това ли е цената да се изкачиш на "Герена"? Да те бият и пикаят върху теб! Леле, ама наистина е много жалко да се казваш Викторио Павлов! "Вън чорбарите от Левски!", викали нападателите по тренера, докато той се гърчел в краката им. Павлов, това помниш ли го? Позор! На боя е присъствал и Емил Велев, тогава помощник на старшията Станимир Стоилов. Опитвал се да ги спре, ама не станало. "Кокал, не се меси", съветвали го хулиганите.
Ето какво каза Викторио Павлов след като го пребиха на "Герена":
"Силен съм, ще преглътна унижението от побоя и ще го забравя. Тези обиди, които ми бяха отправени с думите "Вън чорбарите от Левски!", искам да кажа, че винаги съм бил от Левски в сърцето ми. Прекарал съм 8 прекрасни години в този клуб, а в ЦСКА 99% от случаите са ми неприятни. Тези, които ме нападнаха, започнаха да викат, че повече няма да работя тук и че ще ме смачкат, и много други обиди, които не искам да казвам в момента. След това започнаха да ме гонят. Аз тръгнах да бягам към изхода на терена, но те бяха заградили вратата и аз се и обърнах и тръгнах към центъра на игрището, за да избягам. Тогава един от тях с удар ме свали на земята и се чуха викове "Сваляйте го и почвайте да го ритате". Другото няма да го разказвам.".
След тази случка Викторио остана завинаги във фолклора на Сектор "Г". Феновете на ЦСКА със сигурност се превиват от смях в момента, като са разбрали, че треньор на Левски ще е...Препикания. Да, това е прозвището на Павлов сред "червените" ултраси. Май си го заслужава. Защото човек преди всичко трябва да има достойнство, да има морал, да се уважава. Все неща, които явно липсват на Павлов, щом продължава да е на "Герена". Хайде Викторио, успех! Пет минути срам, няколко месеца треньор на Левски - чиста далавера! Пази Боже от такива хора! Как другите да ги уважават, като те сами храчат върху себе си!?