Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: 06.04, 16:00 Koй ще е треньора? Кой ще наследи Гонзо?

Мнениеот blue avalanche » 06 апр 2012 13:43

yasen написа:Свали си "гонзовистките" очила...
Иван Цачев беше пратен в Славия под наем, веднага щом дойде Гонзо, Цачев е наложен от Кокала, но Гонзо го отпрати бързо бързо.
Александър Киров беше наложен от Ясен Петров, но след като Гонзо реши да се прави на треньор и иззе функциите на Ясен, Киров беше закотвен на пейката и сега мисля, че е извън отбора.
Станчев не го броим, той е като Коприваров, че и по-зле.
Остава един - Вл.Гаджев, който беше в Панатинайкос и след това се върна в Левски, т.е. не е наложен директно от юношите.

Моите "очила" не са Гонзовистки.Вашите,обаче,са Стоиловистки!
Никъде не съм писал,че въпросните играчи са наложени от Гонзо!
ПП.Като ми говориш за Станчев,Киров и Цачев,не е зле да си припомниш къде джиткат "мегаталантите" на Стоилов:Балтанов,Огнянов и Коприваров...
Толкоз по въпроса за "откривателя на таланти и на правилния футбол" Ст.Стоилов.
ПП.Почти се радвам,че "новият" треньор не е "гуруто" Стоилов!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 06 апр 2012 13:46

joro bad написа:Само Илиян Илиев. Човек способен без пари да прави селекция и да остане да работи(години наред) и мотивира футболистите в клуба. Без никакви притеснения да намира,налага и пуска в игра млади и непознати, но талантливи играчи с които неведнъж да побеждава ,,грандовете ни", челните отбори в класирането и да стигне финал за Купата на България с отбора си, а след това достойно представяне в ЕКТ. Скромен, земен, работохолик и най-вече ДОКАЗАЛ СЕ ТРЕНЬОР. :idea: И не на последно място-Левскар! ;)

П.С. Като гледам и на никой ,,басма не цепи" 8-)

Да не си объркал името, защото същото важи и за Херо.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 06 апр 2012 13:48

Аз пък си мисля, че нов бардак със стари к.... не става!
Станахме за посмешище. Този идва, оня си отива, другия ще е от лятото, ще е Мъри, няма да е той,ще е в 15 часа, после става 16,после пък щял да бъде отново Ясен, който отдавна ни е Ясен, щото Тонев ще го води за носа, както преди го водеше Гонзо. Уж нови спонсори, много пари, е толкоз ли не може да се намери качествен треньор за Левски? Сега пак поредния кърпеж и така до безкрай!
Ми този Илиан Илиев какво се прави на умряла лисица. За него не важи ли максимата, че покана от Левски не се отказва!? Какво толкова има да довършва в Берое?

За мен това, което се разиграва в Левски е цирк и срам и позор!

Валери
Контакти:

Мнениеот Валери » 06 апр 2012 13:49

joro bad написа:Само Илиян Илиев. Човек способен без пари да прави селекция и да остане да работи(години наред) и мотивира футболистите в клуба. Без никакви притеснения да намира,налага и пуска в игра млади и непознати, но талантливи играчи с които неведнъж да побеждава ,,грандовете ни", челните отбори в класирането и да стигне финал за Купата на България с отбора си, а след това достойно представяне в ЕКТ. Скромен, земен, работохолик и най-вече ДОКАЗАЛ СЕ ТРЕНЬОР. :idea: И не на последно място-Левскар! ;)

П.С. Като гледам и на никой ,,басма не цепи" 8-)

Илиян Илиев е страхотен треньор за Левски, а и за който и да е клуб в България. Както каза мъж на място е и бързо може да изгради стабилна връзка между себе си и играчите. С него начело Левски има най-големи шансове в страната и в Европа.
Недоумявам как може да искате връщане начело на Стоилов. Аз съм на 101 % убеден, че той няма да може да вдигне отбора, защото не разполага с нужните играчи за това. Сравнете отбора, с който Левски върша в Европа с отбора, който има сега. Дори и Левски да успее да ангажира Стоилов (което е на практика почти невъзможно), той няма да може да даде резултат с работата си през тази година, а може би и следващата.
Последна промяна от Валери на 06 апр 2012 13:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Мнениеот gorg » 06 апр 2012 13:49

Ами май най -доброто решение в този момент е Ясен, а на пролет лично аз ще се радвам Илиян Илиев да поеме отбора!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 06 апр 2012 13:52

ИлиАн Илиев няма да дойде в Левски,какво толкова сте се хванали за него.5 години мизерии в Берое,без пари,без играчи,изпадания в Б група-всичко изтърпя.Сега,когато всичко му се поднася на тепсия-качествени играчи,лагери в чужбина,нови тренировъчни игрища се правят,стадиона се реновира и е взет на концесия и има дългосрочна перспектива за развитие-Защо да идва?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 06 апр 2012 13:55

luxorus написа:ИлиАн Илиев няма да дойде в Левски,какво толкова сте се хванали за него.5 години мизерии в Берое,без пари,без играчи,изпадания в Б група-всичко изтърпя.Сега,когато всичко му се поднася на тепсия-качествени играчи,лагери в чужбина,нови тренировъчни игрища се правят,стадиона се реновира и е взет на концесия и има дългосрочна перспектива за развитие-Защо да идва?

Защото Левски винаги ще е повече от Берое!Ако ще и десет игрища да построите!И на двадесет лагера да отидете!
Кои са тези "качествени" играчи,дето са му ги поднесли?
ПП.С това не казвам,разбира се,че Илиев ще е треньор на Левски...

levskarin
Контакти:

Мнениеот levskarin » 06 апр 2012 13:59

Ясене! Имаш ли поне капка достойноство, ако това, което цитирам от Спортал е вярно:

"Очаква се двамата да водят отбора до лятото, като Петров ще се води официалния треньор, тъй като има лиценз. Последната дума по състава обаче ще има Павлов."

Направо немам думи!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 06 апр 2012 14:00

“Мога смело да заявява, че шансовете ми да стана отново треньор на “Левски” са малки. 90% е вероятността завръщането ми в клуба да пропадне”, заяви Станимир Стоилов пред БЛИЦ.

“Водихме преговори. И то не веднъж. Не искам да изпадам в подробности какво се е случило по време на разговорите. Но държа изрично да подчертая, че не съм поставял въпроса за пари. Много неща се изписаха в последните дни, които не отговарят на истината”, добави Стоилов.

“Има разминавания между мен и ръководството, но те не са от финансово естество. Проблемите са чисто спортно-технически. Аз имам мои изисквания, които са свързани главно с начина на работа и с бъдещето на отбора. Силно се надявам ситуацията в “Левски” да се нормализира, защото всички, които обичат клуба – най-вече многобройните фенове, искат отборът да стъпи отново на краката си и да се превърне в познатия боец”, заяви още треньорът, под чието ръководство "сините" постигнаха най-големите си успехи в Европа.

"Питате ме кога ще има окончателна яснота. Ами аз съм поставил моите условия и топката в момента не е в моите крака. След като от "Герена" обявят решението си, ще дам пресконференция, на която ще отговарям на всички въпроси, които ми зададете. Това е единственото, което мога да ви кажа на този етап", завърши Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 06 апр 2012 14:03

blue avalanche написа:
luxorus написа:ИлиАн Илиев няма да дойде в Левски,какво толкова сте се хванали за него.5 години мизерии в Берое,без пари,без играчи,изпадания в Б група-всичко изтърпя.Сега,когато всичко му се поднася на тепсия-качествени играчи,лагери в чужбина,нови тренировъчни игрища се правят,стадиона се реновира и е взет на концесия и има дългосрочна перспектива за развитие-Защо да идва?

Защото Левски винаги ще е повече от Берое!Ако ще и десет игрища да построите!И на двадесет лагера да отидете!
Кои са тези "качествени" играчи,дето са му ги поднесли?
ПП.С това не казвам,разбира се,че Илиев ще е треньор на Левски...

Защо тогава не иска?Отговори ми на този въпрос!Защо 4(четири) пъти го каните и не иска?Защо?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Върни се в “Архив”