фифи перото написа:Иво Тонев говори за новия треньор в 16:00, а не в 15:00 часа
Вече стана като с кампютрите и компотите
Хаха! Чакам и аз да чуя кааакво толкова ще говори, да видим каква ще е поредната глупост, която са измъдрили?!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
фифи перото написа:Иво Тонев говори за новия треньор в 16:00, а не в 15:00 часа
Вече стана като с кампютрите и компотите
Ясен Петров и Викторио Павлов най-вероятно ще бъдат обявени като треньорски тандем в Левски от Иво Тонев.
Изпълнителният директор на сините ще даде пресконференция в 16:00 часа, като според сериозни източници на Гонг фаворити към този час са Ясен Петров и Викторио Павлов.
Разбира се, ситуацията с новия треньор на Левски е изключително динамична и са възможни всякакви варианти и промени в следващите часове.
Припомняме, че Петров водеше сините през миналия шампионат, а в момента работи като скаут в Левски.
Викторио Павлов бе помощник на Георги Иванов в последните два мача, а по принцип е старши треньора на юношите старша възраст на Герена.

asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!
Adramelech написа:Абе не знам дали са идиоти, но кой що годе добър треньор ще поеме Левски в този момент? Ако ще са до лятото, то май няма по-подходящи от тях, защото и двамата са в отбора, познават играчите, а и най-важното, няма да им трябва време да ги опознават и да налучкват състава. Така че този вариант не е никак лош, поне според мен.
Adramelech написа:Абе не знам дали са идиоти, но кой що годе добър треньор ще поеме Левски в този момент? Ако ще са до лятото, то май няма по-подходящи от тях, защото и двамата са в отбора, познават играчите, а и най-важното, няма да им трябва време да ги опознават и да налучкват състава. Така че този вариант не е никак лош, поне според мен.
venger написа:Adramelech написа:Абе не знам дали са идиоти, но кой що годе добър треньор ще поеме Левски в този момент? Ако ще са до лятото, то май няма по-подходящи от тях, защото и двамата са в отбора, познават играчите, а и най-важното, няма да им трябва време да ги опознават и да налучкват състава. Така че този вариант не е никак лош, поне според мен.
Съгласен съм, ама за какъв тандем става въпрос??? Да си назначат Ясен, за когото имам много добро мнение, Павлов и който е там да са му помощници и те така!Какви тандеми, какви глупости, за мен това е половинчато решаване на проблема, а нищо половинчато не води до нещо хубаво. Какво стана с розовия тандем??? Макар, че то там тандемът беше съставен от специалисти, та специалисти, хаах!
фифи перото написа:Е кога пък ясен е УЛУЧИЛ състава?
фифи перото написа:Adramelech написа:Абе не знам дали са идиоти, но кой що годе добър треньор ще поеме Левски в този момент? Ако ще са до лятото, то май няма по-подходящи от тях, защото и двамата са в отбора, познават играчите, а и най-важното, няма да им трябва време да ги опознават и да налучкват състава. Така че този вариант не е никак лош, поне според мен.
Е кога пък ясен е УЛУЧИЛ състава?
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Потребители, разглеждащи този форум: mikata, shampi и 14 госта