Иван Стоянов и Макиньос най добрите в ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Bard Simpson
Контакти:

Иван Стоянов и Макиньос най добрите в ЦСКА

Мнениеот Bard Simpson » 13 авг 2009 11:43

;) За това тези 200 наркомана от сектор Г да спрът да го освиркват Маркиньос :evil: Иван Стоянов може да се каже че вече е любимеца на истинските фенове на ЦСКА :)

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Иван Стоянов и Макиньос най добрите в ЦСКА

Мнениеот pomiqrat » 13 авг 2009 11:45

Всеки футболист минава през нулева година в кариерата си, в която нищо не му се получава и такава беше предходната на Маркиньос. Сега се вижда, че когато играе по крилата и зад нападателя се чувства много по-добре
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 13 авг 2009 11:54

Маркиньос е добър, колкото да си издейства нов договор

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 13 авг 2009 12:02

Аз също не харесвам Маркиньос, но това не ме прави наркоман. Много пъти тук съм си изказвал мнението за него, за мен това е футболист, който е без сърце и който играе тогава, когато е на кеф. Много важни мачове миналата година Маркиьос се скри като плъх, като показваше явното си нежелание да играе за ЦСКА.Футболисти като него не ни трябват в ЦСКА.
Колкото до Иван Стоянов, ами определено има потенциала да се превърне в един изключително важен играч за ЦСКА, но все още е необходимо време да преценим за него. Факт е, че е безспорен талант.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

koi4i

Мнениеот koi4i » 13 авг 2009 12:26

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: По темата маркиньос да си седи при вас още дълги години.Да ни е жив и здрав.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ

Потребителски аватар
ig10
Контакти:

Мнениеот ig10 » 13 авг 2009 12:45

Всеки има собствено мнение,но според мен Маркиньос няма място в този отбор.Едва ли може да играе по-добре.И тези,които казвате,че е добър не знам какво виждате в него.Но все пак кажете какви добри качества има.Аз не ги виждам
Да запеем дружно песента, за отбора в нашите сърца, има,има истина една тя е само,само ЦСКА!

stiuri
Контакти:

Мнениеот stiuri » 13 авг 2009 13:59

Mаркиньос,е много добър футболист ама играе само тогава когато си поиска,а И.Стоянов тепърва трябва да доказва че ни е новия В.Димитров.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 13 авг 2009 20:09

Маркиньос не е слаб футболист, даже не е вярно, че се лигави, а по-скоро не се ориентира достатъчно бързо, поне на мен така ми се струва. И не виждам много по-добри от него в отбора, така че може би трябва и треньорите повече да работят с него. Ние не сме Реал М, че да искаме готови отвсякъде играчи и треньора само да реди състава и да няма други грижи. А бразилците имат много възможност за развитие откъм тактика и мисъл.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 14 авг 2009 10:24

Тая година Маркиньос им извади най-важния мач с Дери Сити и пак недоволни....
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 16 авг 2009 15:08

ig10 написа:Всеки има собствено мнение,но според мен Маркиньос няма място в този отбор.Едва ли може да играе по-добре.И тези,които казвате,че е добър не знам какво виждате в него.Но все пак кажете какви добри качества има.Аз не ги виждам

+1
П.П. ти не си ли от Видин ? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”