Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?

Мнениеот Gonzo0009 » 13 авг 2009 11:19

напълно съм съгласе!Бербатов вън от България.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 13 авг 2009 11:19

HanPagan, не се ядосвай ,човече :)
Този със синьийата китара е ревностен Барби–фен ... Няма смисъл да се разправяш с него
Уж милеел за България - като милееш искаш още 100 години да гледаш тези смешници в националния ли ,бе ??!
Не виждаш ли ,че младия Пиииируци се вика ,за да се продаде на по-голям отбор.Защо си кривиш душата и защитаваш тази лигла Барбуков... пффф :evil: :evil: Мисля,че като си модератор ,нямаш право да засягаш останалите участници в форума по какъвто и да е било начин? :evil: ААаа ма ти си големия бургаски специалист ,нали
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
Prizrachen
Контакти:

Мнениеот Prizrachen » 13 авг 2009 11:21

В момента Рангелов е с класа над Бербатов ! Та дори и Божинов ще върши повече работа от него !

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 13 авг 2009 11:23

HanPagan написа: Не съм играл толкова отдавна , на 34 съм.Но може да эаложа 1000 лв , понеже не съм паралия като Бербата , че на удари с глава и с крак ще го бия и ще го направя смешен и жалък професионалиста , където каже и когато каже

Ами Барбуков вън от България ,докато не се научи да играе като хората - с желание и сърце !!! :evil:
Как пък всички сме на едно мнение за Барби ( с едно леко изключение ) ....
Поне в Юнайтед ще го търпят още малко :P
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Изображение

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 13 авг 2009 11:25

Абе aloha^guy, та кво викаш Ники Михайлов са го викнали да го продадат на по-голям отбор ... ти знаеш ли изобщо на кой е собственост ?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 авг 2009 11:26

aloha^guy написа:HanPagan, не се ядосвай ,човече :)
Този със синьийата китара е ревностен Барби–фен ... Няма смисъл да се разправяш с него
Уж милеел за България - като милееш искаш още 100 години да гледаш тези смешници в националния ли ,бе ??!
Не виждаш ли ,че младия Пиииируци се вика ,за да се продаде на по-голям отбор.Защо си кривиш душата и защитаваш тази лигла Барбуков... пффф :evil: :evil: Мисля,че като си модератор ,нямаш право да засягаш останалите участници в форума по какъвто и да е било начин? :evil: ААаа ма ти си големия бургаски специалист ,нали

Понеже както правилно забеляза, съм модератор, няма да ти произнасям ника,както си мисля че е всъщност! Какво трябва да правя като модератор, не е твоя работа съгласи се! Но освен това и съм участник във форума и мога да имам право на мнение! И го казвам! Тебе те съветвам да се научиш да пишеш правилно имената на хората! А обясни ми, как и кого точно съм обидил?! Не съм си сложил титли, че съм някакъв специалист, нещо от рода например д-р, дипл. инж., и т.н., но благодаря ти, че си ме оценил! А че съм от Бургас?! Не виждам нищо лошо в това, на теб какво не ти харесва например?! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 13 авг 2009 11:29

away написа:Абе aloha^guy, та кво викаш Ники Михайлов са го викнали да го продадат на по-голям отбор ... ти знаеш ли изобщо на кой е собственост ?

И като е собственост на Лузърпул колко минути има за него бе :shock: Имах предвид ,че ако изиграе още 4-5 силни мача в Твенте и се вика ПОСТОЯННО в националния като ни "спасява " от Латвия - ще отиде в един Тотнъм, Уест Хем , Фейенорд....ПСВ..... :) А за Гошо Петков ме е яд :evil: То трябваше да бъде титуляр,защото играе с душа и сърце :x
САМО ЦСКА !
Изображение

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 13 авг 2009 11:31

aloha^guy написа:
away написа:Абе aloha^guy, та кво викаш Ники Михайлов са го викнали да го продадат на по-голям отбор ... ти знаеш ли изобщо на кой е собственост ?

И като е собственост на Лузърпул колко минути има за него бе :shock: Имах предвид ,че ако изиграе още 4-5 силни мача в Твенте и се вика ПОСТОЯННО в националния като ни "спасява " от Латвия - ще отиде в един Тотнъм, Уест Хем , Фейенорд....ПСВ..... :) А за Гошо Петков ме е яд :evil: То трябваше да бъде титуляр,защото играе с душа и сърце :x

Ами аз нямам нищо против да отиде в Тотнъм, ПСВ или не знам си къде, стига да играе редовно там... какво по-добре за Националния да имаме голям млад вратар ?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 13 авг 2009 11:33

Абе aloha^guy, та кво викаш Ники Михайлов са го викнали да го продадат на по-голям отбор ... ти знаеш ли изобщо на кой е собственост ?

A ти знаеш ли кога Никито ще помирише място като титуляр или резерва в този отбор :) .Отговора е един и е много прост НИКОГА.Той в Твенте неможе да се наложи пък камо ли в Ливърпул :mrgreen: .
И човека си е напълно прав малката Перука беше титуляр само за едно нещо да го забележат та да не остане без отбор другия сезон когато му изтича договорчето

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 13 авг 2009 11:37

Искам да попитам само,защо когато се пуска тема за ДИМИТЪР БЕРБАТОВ същата се пълни с всички плужеци,гниди и дребни душици ... 99% с син отенък от към пристрастие...аз си правя заключение,че поредния футболист на ЦСКА успял да достигне тези висини в европейския футбол толкова дълбоко ви бърка в хранопровода,че вече неможе да си намерите място и почвате да се тикосвате,само при споменаването на името му :lol: ...

Бербатов е невероятна класа и ще го докаже този сезон за пореден път...а вие си плюйте по него и шлюпете семки на Герена с надеждата "правилния" футбол да просъществува...
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Върни се в “Национален отбор”