ЦСКА загуби с 0:3 от Спартак Плевен

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: ЦСКА загуби с 0:3 от Спартак Плевен

Мнениеот blue avalanche » 06 апр 2012 00:11

liverpool96 написа:Е то голяма работа! Мача е без никакво значение, за какво да се напрягат въобще?

Ми за кво го играха тогава?Да си бяха изджиткали една тренировчица...

BR 98.75
Контакти:

Мнениеот BR 98.75 » 06 апр 2012 07:14

blue avalanche написа:
liverpool96 написа:Е то голяма работа! Мача е без никакво значение, за какво да се напрягат въобще?

Ми за кво го играха тогава?Да си бяха изджиткали една тренировчица...

+1

Makavelli
Контакти:

Мнениеот Makavelli » 06 апр 2012 10:19

1Neutralen написа:
Morgause написа:Голям праз, паднали сме в контрола... важното е в Европа и "А" група да мачкаме!

Не виждам как ще "мачкате" щом не може да биете Спартак Плевен. :lol:
Така не се гради манталитет на шампион. Според мен ще загубите доста точки до края на първенството.

От мача със Спартак Плевен само Дюлгеров беше титуляр ( а той игра като защитник ). Анисе наистина е загубил форма, доста зле се представи. Тошко и Румен тепърва ще набират скорост и след това ще ги накажат :(. Хадад наистина не игра добре, но в този мач кой ли игра добре. От друга страна това бяха футболисти където надали са играли и 1 мач заедно. Манчестъра и Ривалдото да си ходят. Бяха направо трагични.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 06 апр 2012 12:10

Morgause написа:Голям праз, паднали сме в контрола... важното е в Европа и "А" група да мачкаме!

В Европа ще мачкате, как... Е са Ливърпул тамън ви чакат в Лига Европа?! :roll:
Изображение

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 06 апр 2012 14:52

batmanlevski написа:Как му беше прякора на Стойчо ,май пак си го защити и в този мач . три на нула от третодивизионен отбор с три гола на Краев.три тройки за Тройчо ,ха да му е честито !

Тройката е ясна 2 на Мукаси и 1 на Св.Петров.Виж след няколко седмици да няма римейк отново ;)

Bumer

Мнениеот Bumer » 06 апр 2012 16:38

blue avalanche написа:Ми за кво го играха тогава?Да си бяха изджиткали една тренировчица...

Tи много не се обаждай, щото още зимата, като следеше под лупа всеки наш трансфер, контрола и тренировка, ти казваш да си гледаш собствения вмирисан отбор, защото пролетта ще сте голям резил. Ти обаче пак се занимаваш с въпроси, които не ти влизат в работата, вместо да мъдруваш дали треньор ще ви е джудже, любеница или препикано мушкато. Нищо, нека това да ви е утехата, че сме паднали в контрола. Като станем шампиони и Стойчо ви накаже в директния двубой, а вие завършите извън 4-ката, спокойно ще може да ни натриете носовете, че сме паднали от Спартак Плевен в контрола.

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 07 апр 2012 14:06

Bumer написа:
blue avalanche написа:Ми за кво го играха тогава?Да си бяха изджиткали една тренировчица...

Tи много не се обаждай, щото още зимата, като следеше под лупа всеки наш трансфер, контрола и тренировка, ти казваш да си гледаш собствения вмирисан отбор, защото пролетта ще сте голям резил. Ти обаче пак се занимаваш с въпроси, които не ти влизат в работата, вместо да мъдруваш дали треньор ще ви е джудже, любеница или препикано мушкато. Нищо, нека това да ви е утехата, че сме паднали в контрола. Като станем шампиони и Стойчо ви накаже в директния двубой, а вие завършите извън 4-ката, спокойно ще може да ни натриете носовете, че сме паднали от Спартак Плевен в контрола.

+1...Имам чувството, че този "уважаван" от всички нас потребител -blue avalanche...e повече закотвен във форума на ЦСКА, отколкото в този на Левски, но няма нищо може скоро да си промени ника на "Red avalanche"

Върни се в “ЦСКА”