Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Парадният изход е за ГОНЗО....
Никой не е по-голям от ЛЕВСКИ!Колко още нулеви години трябваше да го търпим да бъде параван на мустакатия паразит?!
- blue avalanche
- Контакти:
Re: Георги Иванов-фен тема
gorg написа:
Пич, сигурен съм, че сега "прехваления" Мъри и недай боже Наско Фейса и той да се върне в Левски, оправданието в следващите 3 (ТРИ) години ще бъде, че не могат да станат шампиони, защото трябвало да оправят бакиите на Гонзо!
Т.е,Гонзо ще продължава да бъде "бушон".Само,че на тези,които ще дойдат след него.Особено,ако това е "гуруто" Стоилов!
-
- Контакти:
Да ,наистина ......И аз съм разочарован от начина по които коментират проблемите в Левски уж левскарските журналисти от екипа на Томислав Русев.През трите ужасни години на Гонзо не си спомням да съм чул адекватно критично мнение от някой от тях.Но не е само това.Те мълчаха и тогава,когато Д.Лазаров скандално предаде женския волейболен отбор,като го спря да играе срещу ЦСКА, и по този начин подари титлата на цесекарите.Изобщо тези журналисти защитават някакви други интереси,не тези на ЛЕВСКИ.
- blue avalanche
- Контакти:
master-krasi написа:Да ,наистина ......И аз съм разочарован от начина по които коментират проблемите в Левски уж левскарските журналисти от екипа на Томислав Русев.През трите ужасни години на Гонзо не си спомням да съм чул адекватно критично мнение от някой от тях.Но не е само това.Те мълчаха и тогава,когато Д.Лазаров скандално предаде женския волейболен отбор,като го спря да играе срещу ЦСКА, и по този начин подари титлата на чорбарите.Изобщо тези журналисти защитават някакви други интереси,не тези на ЛЕВСКИ.
Т.Русев е "стоиловист"!За левскар-не знам...Орева орталъка каква "световна неправда" била сторена със Стоилов и как Батков,едва ли не,бил задължен да върне гуруто на Герена.За да излекувал "раната".А,"раната" с уволнението на Велев,с който станахме шампиони?Нея кога ще я "лекуваме"?Или всеки да се нареди на "опашката" при д-р Батков???
ПП.Не че съм фен на Велев...Боже упази!
- rocknrolla
- Контакти:
levski7 написа:Никой не е по-голям от ЛЕВСКИ!Колко още нулеви години трябваше да го търпим да бъде параван на мустакатия паразит?!
Докато не се махне мустакатият паразит от Левски , Левски само ще потъва надолу .Боратков успя за няколко години да употреби , захвърли и скара помежду им един куп сини легенди .
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!
Не всеки добър футболист става добър треньор,но това не му пречи да остане легенда на синия клуб.Боби Чарлтън отличен футболист и посредствен треньор,докато брат му Джаки обратното.Легендите за това са големи защото не чакат да ги изгонят сами напускат.Георги Иванов постъпи правилно като напусна млад е животът е пред него животът му ще бъде такъв какъвто той си го направи.
- blue avalanche
- Контакти:
td4 написа:Не всеки добър футболист става добър треньор,но това не му пречи да остане легенда на синия клуб.Боби Чарлтън отличен футболист и посредствен треньор,докато брат му Джаки обратното.Легендите за това са големи защото не чакат да ги изгонят сами напускат.Георги Иванов постъпи правилно като напусна млад е животът е пред него животът му ще бъде такъв какъвто той си го направи.
Даже бих казал,че големите футболисти ПОЧТИ НИКОГА не стават големи треньори...Примерите са безброй.
blue avalanche написа:td4 написа:Не всеки добър футболист става добър треньор,но това не му пречи да остане легенда на синия клуб.Боби Чарлтън отличен футболист и посредствен треньор,докато брат му Джаки обратното.Легендите за това са големи защото не чакат да ги изгонят сами напускат.Георги Иванов постъпи правилно като напусна млад е животът е пред него животът му ще бъде такъв какъвто той си го направи.
Даже бих казал,че големите футболисти ПОЧТИ НИКОГА не стават големи треньори...Примерите са безброй.
Е този какъв голям футболист е ?
Легенда ?!Като е легенда защо няма и един запомнящ мач в националният отбор ?! Легенда е Наско Сираков !!
Бил мъжкар - като е мъжкар защо чака 3г да си тръгне като още в самото начало стана ясно ,че не става за треньор !!!
За мен и един дупелизец който дава всичко само и само да е в Левски , но просто чашата преля и му казаха да си подаде оставката !!!
Бил мъжкар - като е мъжкар защо чака 3г да си тръгне като още в самото начало стана ясно ,че не става за треньор !!!
За мен и един дупелизец който дава всичко само и само да е в Левски , но просто чашата преля и му казаха да си подаде оставката !!!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Когато обичаш някого истински не се осираш жсеки ден с мнения в интернет мрежата.
Когато един клуб те е направил личност-дай му същото.
Когато дори си направил кинти от този клуб-отблагодари му се.
Аз свирки мога и да правя,но не плюя по-клуба,който обичам.
Гонзо ще остане искат или не искат някои,а аз помня и Удинезе и Киево-помня всичко това,но когато само с няколко хода във Фейсбук съсипеш всичко това значи не си МЪЖ.
Помня и Тампере,помня и 16 точки разлика.
Помня и тези три години суша,помня и мача с Лацио и мача със Спортинг и мача с Гент и мача с ЛИЛ.
Помня всичко и не забравям и хубаво и лошо.
ЛЕВСКИ Е НА ВСИЧКИ НАС,ОСОБЕНО НА ТЕЗИ КОИТО СЪН НЕ НИ ХВАЩА ТЕЗИ ДНИ.
Когато един клуб те е направил личност-дай му същото.
Когато дори си направил кинти от този клуб-отблагодари му се.
Аз свирки мога и да правя,но не плюя по-клуба,който обичам.
Гонзо ще остане искат или не искат някои,а аз помня и Удинезе и Киево-помня всичко това,но когато само с няколко хода във Фейсбук съсипеш всичко това значи не си МЪЖ.
Помня и Тампере,помня и 16 точки разлика.
Помня и тези три години суша,помня и мача с Лацио и мача със Спортинг и мача с Гент и мача с ЛИЛ.
Помня всичко и не забравям и хубаво и лошо.
ЛЕВСКИ Е НА ВСИЧКИ НАС,ОСОБЕНО НА ТЕЗИ КОИТО СЪН НЕ НИ ХВАЩА ТЕЗИ ДНИ.
LEVSKI_FOREVER