Всичко по темата "Анисе"!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Всичко по темата "Анисе"!

Мнениеот kartago » 06 апр 2012 00:46

BRF написа:
kartago написа:Ами има си теми където се коментират тези въпроси, защото всичко останало тука написано, не по тази тема си е чист спам! А твоето прилича малко, при главоболие, да шибнеш един шамар на някого, и на въпроса защо ме удари, да отговориш: Ма ти знаеш ли как ме боли главата!!!!

ми то нали силата е в тебе така че ще си премълча да няма пак наказания несправедливи.

Започваш да прекаляваш, а и ти не ме познаваш!!!!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 апр 2012 00:51

kartago написа:
BRF написа:
kartago написа:Ами има си теми където се коментират тези въпроси, защото всичко останало тука написано, не по тази тема си е чист спам! А твоето прилича малко, при главоболие, да шибнеш един шамар на някого, и на въпроса защо ме удари, да отговориш: Ма ти знаеш ли как ме боли главата!!!!

ми то нали силата е в тебе така че ще си премълча да няма пак наказания несправедливи.

Започваш да прекаляваш, а и ти не ме познаваш!!!!!

Без коментар Мир за всички и за лека нощ вълка козината си мени ,но нрава никога

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 апр 2012 00:52

Вальо, ако искаш да обсъждаш нещо различно, прави го във всекидневвната. Там горе-долу по става за спам.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 апр 2012 00:56

petkan написа:Вальо, ако искаш да обсъждаш нещо различно, прави го във всекидневвната. Там горе-долу по става за спам.

Петкане имаш цялото ми уважение ама стига с тези съвети къде какво да пиша.прочети всички коментари и ще разбереш.някои пита аз отговарям.казах ще се съобразявам с правилата докато мога.разбира се картаго може да ме разкара ако реши че не отговарям на правилата.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 апр 2012 00:58

Ако сте докрай честни знаете какво правят 2-3 от този форум във форуми на ЦСКА.Ама за вас това е приемливо

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 06 апр 2012 01:02

BRF написа:
petkan написа:Вальо, ако искаш да обсъждаш нещо различно, прави го във всекидневвната. Там горе-долу по става за спам.

Петкане имаш цялото ми уважение ама стига с тези съвети къде какво да пиша.прочети всички коментари и ще разбереш.някои пита аз отговарям.казах ще се съобразявам с правилата докато мога.разбира се картаго може да ме разкара ако реши че не отговарям на правилата.

Позволих си да ти дам съвет, тъй като не влизаш често във форума и предположих, че може да не си съвсем наясно с правилата. И преди ти бях давал съвет (за цитатите). Припомни си. Тогава ми благодари, доколкото си спомням. Сега явно се обиждаш, затова пак ти се извинявам. Лека!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 апр 2012 01:09

petkan написа:
BRF написа:

Позволих си да ти дам съвет, тъй като не влизаш често във форума и предположих, че може да не си съвсем наясно с правилата. И преди ти бях давал съвет (за цитатите). Припомни си. Тогава ми благодари, доколкото си спомням. Сега явно се обиждаш, затова пак ти се извинявам. Лека!

Няма нужда от извинения.Влизам всеки ден, но сега ще си дам няколко дни почивка,защото вместо да се разтоварвам аз се натоварвам.А може и да сте прави и мястото да не ми е в този форум.Всеки втори ми казва имате си форум коментирай там.Явно имам тема за размисъл :lol:

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 апр 2012 03:19

В крайна сметка желанието на МаХнисе да спре с футбола ще бъде уважено за известен период от време. Затова нека другия път да не се бъзика с неща, които не иска да му се случат.
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 06 апр 2012 08:17

BRF написа:Ако сте докрай честни знаете какво правят 2-3 от този форум във форуми на ЦСКА.Ама за вас това е приемливо

Докрай съм честен...влизам във форума на ЦСКА за да се заяждам. Само,че там не познавам никого лично. ;) По-скоро само теб,ама ти си по-често тук. Не виждам какво толкова стана,че се налага да си пишем такива работи. Просто си говорим и спорим.
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 06 апр 2012 09:51

Много сте се разпенили всички. Дано вече сте се успокоили и да гледаме към светлото бъдеще с оптимизъм.
Подобни теми ме натоварват. Определено. И ни е и ЦСКА-ри се оплюваме, чувстваме се засегнати, а вярвайте - всичко ще си дойде на мястото.
Няма ненаказани дела. Дали спрямо нас, дали спрямо ЦСКА - всичко е въпрос на време.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”