Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Re: Левски приема ШЛ на „Георги Аспарухов“

Мнениеот UltraBlue » 13 авг 2009 10:56

Поредните тъпотии от жълти вестници.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

liki4a

Re: Таланти

Мнениеот liki4a » 13 авг 2009 10:57

тези ги внедряваме в цска единят неможе да вкарва а другия неможе да пази, с такива играчи Б група ви зове

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: ЦСКА се подсили с таланти от Левски

Мнениеот The deacon » 13 авг 2009 10:57

Приятел, вие от червения отбор сте големи мухи - всеки който ви вкара гол веднага тръгвате да го привличате! Какво като ви е вкарал два гола? Табаков сигурно ви е вкарал 5 пъти по толкова! Е, кой е по-големият? Този паун или Табаков?! Всеки един, който е направил впечатление е получил договор от Левски!!! Явно въпросните двама щрауси са посредствени за нас, но виж при вас може да се окажат и най-добрите ;)[/quote]
Табаков като е вкарал толкова много голове на ЦСКа, защо не го пуснат в мъжкият отбор бе?Защото е леке, като човек.А това са млъдежи могат се развиват , защо да не ги вземем, като има възможност!Това, че вие във всеки мач си пускате дедо Топчо Бардон и още 4-5 човека на по 30 и няколко години не сме виновни!На никому не били известни, ама чакай малко бе пич, те са на 18 на кой искаш за известни.Говорите пълни глупости, сигурно защото ви е яд![/quote]

Кои са гупостите?! И за какво да ме яд?! Вие нали си налагате вашите юноши, та започнахте да налагате и нашите :mrgreen: Чуй се само! И ако си вярваш, че точно тези ще ви вдигнат класата и ще ви направят отбор - ок, това си е твое право! Аз само казвам, че ако бяха толкова добри, щеше вече да имат договори с Левски!!! Всичко друго е бла-бла!!! ;)

kalimeno
Контакти:

Мнениеот kalimeno » 13 авг 2009 10:58

Какъв морал кви 5 лева бе.Значи родния ти клуб в случеая Левски ти казва че не си нужен и да се махаш Цска ти предлага договор и ти няма да подпишеш защото не било морално.По голяма простотия от това здраве му кажи.Разбира се че ще подпишат няма да искат да ритат във ''В'' група.Това с морала направо ме убивате .Изхвърлят те от родния ти клуб обаче ти трябвало да си морален с него хахаххахаха

yasen
Контакти:

Re: Левски приема ШЛ на „Георги Аспарухов“

Мнениеот yasen » 13 авг 2009 10:58

След направения ремонт на Герена, стадиона вече събира 24-25 хил души. Така, като се направи буферна зона и се отделят места за гостуващите фенове местата за нас остават по-малко от 20 хил. души, а желаещите ще са поне 30 хил, като изключим туристите, които идват да гледат чуждите отбори, а не нас. Мисля, че "Васил Левски" е единствения правилен вариант за домакинските мачове. Да не говорим, че на Герена ще има страхотна черна борса. Аз на мача с Челси платих 35 лв за сектор Б, при положение, че струваха 10 лв. Така, че нека да помислят ръководството и да не направят тази грешка.

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 13 авг 2009 10:59

delpi написа:Лошото е, че всички искахме да си върнем Макриев преди 1-2 месеца. А сега казваме... "нека си ходят"... и ... "Веднъж предател. Предател завнаги".

Ако отвориш постовете ми по темата Макриев, ще прочетеш същото, което четеш и сега по въпроса с двамата олигофрени!!! Айде, стига - тези да не са случайно Яшин и Марадона?!!

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Мнениеот The deacon » 13 авг 2009 11:00

kalimeno написа:Какъв морал кви 5 лева бе.Значи родния ти клуб в случеая Левски ти казва че не си нужен и да се махаш Цска ти предлага договор и ти няма да подпишеш защото не било морално.По голяма простотия от това здраве му кажи.Разбира се че ще подпишат няма да искат да ритат във ''В'' група.Това с морала направо ме убивате .Изхвърлят те от родния ти клуб обаче ти трябвало да си морален с него хахаххахаха

Хаир да са ви!!! Все такива да взимате, дано!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 13 авг 2009 11:01

The deacon написа:Приятел, вие от червения отбор сте големи мухи - всеки който ви вкара гол веднага тръгвате да го привличате! Какво като ви е вкарал два гола? Табаков сигурно ви е вкарал 5 пъти по толкова! Е, кой е по-големият? Този паун или Табаков?! Всеки един, който е направил впечатление е получил договор от Левски!!! Явно въпросните двама щрауси са посредствени за нас, но виж при вас може да се окажат и най-добрите ;)

Табаков като е вкарал толкова много голове на ЦСКа, защо не го пуснат в мъжкият отбор бе?Защото е леке, като човек.А това са млъдежи могат се развиват , защо да не ги вземем, като има възможност!Това, че вие във всеки мач си пускате дедо Топчо Бардон и още 4-5 човека на по 30 и няколко години не сме виновни!На никому не били известни, ама чакай малко бе пич, те са на 18 на кой искаш за известни.Говорите пълни глупости, сигурно защото ви е яд![/quote]

Кои са гупостите?! И за какво да ме яд?! Вие нали си налагате вашите юноши, та започнахте да налагате и нашите :mrgreen: Чуй се само! И ако си вярваш, че точно тези ще ви вдигнат класата и ще ви направят отбор - ок, това си е твое право! Аз само казвам, че ако бяха толкова добри, щеше вече да имат договори с Левски!!! Всичко друго е бла-бла!!! ;)[/quote]
еми поне на това време налагаме малко повече от вас!поне ги пускаме да играят от време на време
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 13 авг 2009 11:01

The deacon написа:
delpi написа:Лошото е, че всички искахме да си върнем Макриев преди 1-2 месеца. А сега казваме... "нека си ходят"... и ... "Веднъж предател. Предател завнаги".

Ако отвориш постовете ми по темата Макриев, ще прочетеш същото, което четеш и сега по въпроса с двамата олигофрени!!! Айде, стига - тези да не са случайно Яшин и Марадона?!!

Ами възможно е да си писал същото и за Макриев. Не отричам. Ама предстви си да го бяхме върнали и да направи силен сезон, едва ли щеше да го отричаш и да казваш, че е предател :)
Иначе сега и аз съм на мнение, че не трябва да съжаляваме за тези двамата, факт. Дано след време не съжаляваме.
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 13 авг 2009 11:02

а вие кого пускате,бе имате ли човек от вашата си школа пич.сливен,ботев,пирин,караджов-играе щото оня сливналията е контузен,виданов-играе единствен от цска.затова не приказвай кой играе и какъв е.
LEVSKI_FOREVER

Върни се в “Архив”