Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Отговора на Наско Сираков

Мнениеот groti » 05 апр 2012 21:31

Дреме ми кой е по-голям футболист. И двамата са история,като футболисти. Има далеч по-големи левскари от раев,които обаче не смърдят по цял ден във фейса. Един Велев е по-голям левскар от сираков. Да,сираков е най-успешният ръководител ,но и най-спорният. Пословичните трансфери със Зимунич,Нешко и прочие няма да ги забравя. Нито кой разкара Херо. Нито ще забравя как си показа задника само и само да се направи на интересен. Някои от вас или имат мн кратка памет или са много малки да помнят случая
110 години любов!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 05 апр 2012 21:31

Големият футболист не си сваля гащите пред собствените фенове, когато те освиркват и не преминаваш в други отбори (Ботев и Славия), щото президентът (Лафчис) не ти ходи по гайдата...
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 05 апр 2012 21:35

Ще цитирам част от статията на Стфан Стоянов:
"Наскоро гледах едно старо интервю с Томас Лафчис, който говореше за сагата около привличането на Георги Иванов в Левски преди доста години. В него бившият президент на „сините“ разказва следното: "Когато Локомотив Пд три пъти ни изнуди, вдигаше трансферната сума, дойде Георги Иванов в София и ми каза: Г-н Лафчис, три години ще играя без пари в Левски, дайте моите пари на Локомотив“..."
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 05 апр 2012 21:36

groti написа:Дреме ми кой е по-голям футболист. И двамата са история,като футболисти. Има далеч по-големи левскари от раев,които обаче не смърдят по цял ден във фейса. Един Велев е по-голям левскар от сираков. Да,сираков е най-успешният ръководител ,но и най-спорният. Пословичните трансфери със Зимунич,Нешко и прочие няма да ги забравя. Нито кой разкара Херо. Нито ще забравя как си показа задника само и само да се направи на интересен. Някои от вас или имат мн кратка памет или са много малки да помнят случая

Кривия и далаверата с Гошко Бачев,Пажин
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 05 апр 2012 21:36

groti написа:Дреме ми кой е по-голям футболист. И двамата са история,като футболисти. Има далеч по-големи левскари от раев,които обаче не смърдят по цял ден във фейса. Един Велев е по-голям левскар от сираков. Да,сираков е най-успешният ръководител ,но и най-спорният. Пословичните трансфери със Зимунич,Нешко и прочие няма да ги забравя. Нито кой разкара Херо. Нито ще забравя как си показа задника само и само да се направи на интересен. Някои от вас или имат мн кратка памет или са много малки да помнят случая

Добре на тебе ти дреме.
Нищо.Има и такива хора. Щом не можеш да кажеш няма проблеми. Не ти се сърдя. Във всяко стадо има и тъпи овце. Представи си ако всички бяхме умни овце, нямаше да има стадо, нали?

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 05 апр 2012 21:37

blue magic написа:Големият футболист не си сваля гащите пред собствените фенове, когато те освиркват и не преминаваш в други отбори (Ботев и Славия), щото президентът (Лафчис) не ти ходи по гайдата...

Значи Гонзо. ОК

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 05 апр 2012 21:38

blue magic написа:Ще цитирам част от статията на Стфан Стоянов:
"Наскоро гледах едно старо интервю с Томас Лафчис, който говореше за сагата около привличането на Георги Иванов в Левски преди доста години. В него бившият президент на „сините“ разказва следното: "Когато Локомотив Пд три пъти ни изнуди, вдигаше трансферната сума, дойде Георги Иванов в София и ми каза: Г-н Лафчис, три години ще играя без пари в Левски, дайте моите пари на Локомотив“..."

Никога няма да чуеш от мен, че Гонзо не е прост. Никога?

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 05 апр 2012 21:41

Gretna написа:Кой е по-голям футболист? Кой е по-голяма легенда на Левски?

Трудно е да се каже кой е по-голям футболист, защото времето през което са били футболисти е различно (като изключим края на кариерата на Наско и началото на кариерата на Гонзо).

Такова нещо като по-голяма легенда НЯМА. И двамата са легенди на клуба.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 апр 2012 21:45

Gretna, Наско е нежелан от собствениците. Това са фактите, за които говорех, а не кой какво е направил. И между впрочем Наско беше остриган нула номер, ако помниш. Не знам защо. Не ни го набутвай тоя, знаем му спатиите...И той се бара за тренер, със същия успех като Гонзо, или не помниш? Казаното днес от Гонзо не е глупост, нали си даваш сметка за това? Ще минем без Наско Сираков, който иска да риве за него. Аз няма да рива. Може да си снима рунтавия гъз и да го покаже по Фацебуке, който го харесва да си го харесва. Ега си е обръснал задника.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 апр 2012 21:47

Колкото повече Сираков "задава" въпросчета към Гонзо, толкова повече Гонзо ми се издига в очите.
Много бих се радвал Сираков да заведе дело за клевета и накрая да излезе наяве, че в действителност Сираков саботира Левски.
...

Върни се в “Левски”