Abbiati написа:Аз силно се надявам да се отворят и да ни атакуват; ако ще играят бетон ще ни е много по-трудно!
Трябва да са луди да играят отворено. Кой отбор до сега го направи?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Abbiati написа:Аз силно се надявам да се отворят и да ни атакуват; ако ще играят бетон ще ни е много по-трудно!
bnborisov написа:Abbiati написа:Аз силно се надявам да се отворят и да ни атакуват; ако ще играят бетон ще ни е много по-трудно!
Трябва да са луди да играят отворено. Кой отбор до сега го направи?
NEFTOCHIMIC1962 написа:Майна не знаеш ли че мач с мач не си прилича. Мача в Пловдив който изиграхме до преди месец го изиграхме тактически правилно. А и беше първи такъв след зимната пауза нормално не можеше да си позволим да го загубим. А вие ходихте на подготовка в Анталия "звездни" трансфери правихте с чуждестранни отбори направихте няколко контроли. И нашите за това ви надцениха малко и играха така стъписано. Ама сега се видя от резултатите които показахте след зимната пауза че не сте нищо особено. А пък нашите взеха сега няколко победи и са в приповдигнато настроение. А бе с две думи ще видите един нов облик на Нефтохимик в събота. И си мисля че няма да се защитаваме както вие си мислите ами нашите момци направо ще тръгнат да се надиграват с вас. А бе нека по добрия победи!
NEFTOCHIMIC1962 написа:rump_shaker написа:Да де ни зле зле ама поне се опитвахме. А и изтървахме достатъчно положения. Ако трябва да сравняваме отбори според мен Любимец и Етър имат доста повече футболни аргументи от Нафтата. Макар, че Етър и те горките играха за Х срещу нас при тва кат домакини. А Нафтата че биха Любимец биха ги.
Майна не знаеш ли че мач с мач не си прилича. Мача в Пловдив който изиграхме до преди месец го изиграхме тактически правилно. А и беше първи такъв след зимната пауза нормално не можеше да си позволим да го загубим. А вие ходихте на подготовка в Анталия "звездни" трансфери правихте с чуждестранни отбори направихте няколко контроли. И нашите за това ви надцениха малко и играха така стъписано. Ама сега се видя от резултатите които показахте след зимната пауза че не сте нищо особено. А пък нашите взеха сега няколко победи и са в приповдигнато настроение. А бе с две думи ще видите един нов облик на Нефтохимик в събота. И си мисля че няма да се защитаваме както вие си мислите ами нашите момци направо ще тръгнат да се надиграват с вас. А бе нека по добрия победи!
stanislav89 написа:NEFTOCHIMIC1962 написа:rump_shaker написа:Да де ни зле зле ама поне се опитвахме. А и изтървахме достатъчно положения. Ако трябва да сравняваме отбори според мен Любимец и Етър имат доста повече футболни аргументи от Нафтата. Макар, че Етър и те горките играха за Х срещу нас при тва кат домакини. А Нафтата че биха Любимец биха ги.
Майна не знаеш ли че мач с мач не си прилича. Мача в Пловдив който изиграхме до преди месец го изиграхме тактически правилно. А и беше първи такъв след зимната пауза нормално не можеше да си позволим да го загубим. А вие ходихте на подготовка в Анталия "звездни" трансфери правихте с чуждестранни отбори направихте няколко контроли. И нашите за това ви надцениха малко и играха така стъписано. Ама сега се видя от резултатите които показахте след зимната пауза че не сте нищо особено. А пък нашите взеха сега няколко победи и са в приповдигнато настроение. А бе с две думи ще видите един нов облик на Нефтохимик в събота. И си мисля че няма да се защитаваме както вие си мислите ами нашите момци направо ще тръгнат да се надиграват с вас. А бе нека по добрия победи!
Много далече от истината, аз ти гарантирам, че вашите ще се закопаят още по надълбоко в собствената половина и трудно ще си излизат от наказателното поле, това че спечелихте няколко поредни домакинства не показва нищо, ние си оставаме много по-добрият отбор и си зависи само от нас колко труден ще си направим мачът.
Ако пък тръгнете да се надигравате с нас... моля заповядайте, тогава може да отидете и на разлика, само 1 отбор го направи от началото на годината и то беше при онзи неадекватник хубчев.
Това, че отборът ни беше разцепен от интриги, основни играчи стояха извън групата, защото радуканов си имаше негови бръмбъри в тиквата, както и сериозният късмет който ви покри в първият мач да не ви накара да си помислите, че имате някакви шансове срещу нас?... ако в отбора всичко е наред от към организационен план.
прогноза 2-0/3-1
Pride_of_London написа:Вие сте Нефтохимик, един заводски отбор, а ние БОТЕВ ПЛОВДИВ, 100 ГОДИНИ КРАСОТА, ВЯРА И БОРБА - още аргументи трябват ли ти?Може и да биете, това е футболът - 11 на 11, топка която се върти... тогава винаги ще се кажат истините - били сте по добри, заслужавали сте, дрън-дрън .... Неуважението обаче, което видимо по-малкия отбор на Нефтохимик демонстрира към величието Ботев Пловдив, е меко казано странно и не може да бъде подминато с лека ръка.Айде със здраве и успех в събота - нека по-добрият отбор да победи.
bnborisov написа:botev_1912 написа:STENLI написа:На този малък терен Нафтата ще забърка здрав бетон, за да вземе то4ка.1-0
според хората терена им е с размери 106 на 68 /справка сайта на Беркут/ т.е с метър дори е ПО-ДЪЛЪГ от стандарта, та за какъв малък терен говориш - не знам!
за "бетона" е важна ширината а не дължината. пак де тоя не е от най-тясните
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта