Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?

Мнениеот kartago » 13 авг 2009 10:27

HanPagan,
човече, какъв специалист си? Сам казваш, че никога не си играл. Тогава какъв? В плюенето и злобата ли?! Там те признавам, но те съветвам мааалко по-спокойно! Навил си си на пръста някаква необоснована злоба и се повтаряш като развален грамофон. Ако имахме такива таланти в селските групи то тогава Бразилия щяхме да я хапваме на закуска. От какъв зор пък намеси и Домовчийски и Рангелов. И кой да играе тогава? Изкарай няколко таланта да ги заместят. Давай факти, иначе всичко останало са твои собствени мисли с които, извинявам се, няма как да се съглася! На теб не ти харесва, на мен пък супер много ми харесва и се гордея, че имаме такъв играч!

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 13 авг 2009 10:29

Бербатов отдавна не му дреме за националния отбор!Това е до манталитет,а неговия си остана на ниво Пирин,тоест-важна е парата,за к"ва национална фланелка ми говорите!?Нали го видяхте,че преди време за някой лев си показа и.....сещате ли се!?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 авг 2009 10:30

YANTRA_FOREVER написа:
kartago написа: Не за друго, ама като гледам си копирал ника на някой тука и да ми говориш за собствено мнение?! ;)
kartago написа:Къде пък има човек с ник Янтра Форевър освен мен?

Ами потребителя с най-много мнения в този форум се нарича Славия Форевър! Опс, те пък въобще не си "приличат" никовете ви, извинявам се! Разбирам, че сам си си го "измислил" своя, не си копирал! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 13 авг 2009 10:32

Аз от Бербатов отдавна нищо не очаквам. На мен ми е ясен от всякъде. Бербатов е продукт на журналистическтото творчество. Той просто не става за голям футбол. До Нова година Съра ще го зпарати някъде в посока Фулъм или Хъл сити и тогава вече Бербалона ще се пукне окончателно. На това моме никой не можа да му намери мястото в националния отбор. От 10 години е национал. Смениха се 10 треньора, а Бербалона все още нищо не е направил. Подтичва по терена леко и нежно, а голове никакви. Е вкарва понякога кога играем със Малтенщайн или Лихтендора :) :) :) . Видяхте как играе един Рангелов. Влезе си момчето, след 5 минути мушна един гол и така ....Предният мач пак така ...
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

Потребителски аватар
red dragon
Контакти:

Мнениеот red dragon » 13 авг 2009 10:34

Наистина ли вярвате този национален отбор ще изглежда по-добре без Бербатов :lol:
Защо си имате работа само с него?
Все той ви е виновен! Какво очаквате от него - да излезе на терена и сам да победи противника? Истината е че нямаме играч който да организира играта( като Балъков например) за да може Бербатов да си играе на върха на атаката и да вкарва. Той се опитва да върши и това. Затова ефективността му намалява, но това е виждане на треньора. Каквито наставления му дадат ги спазва. Защо никой не каза нищо за Чавдар Янков например. Аз лично не разбрах дали беше на терена въобще, а от него се очаква да прави играта. Да видяхте футболист който да блестеше с изявите си ???

Потребителски аватар
away
Контакти:

Мнениеот away » 13 авг 2009 10:35

Каквото и да говорят и Рууни, Видич, Невил, Балак и който и да е... факт е, че Бербатов имаше досега в квалификациите не едно положение да отбележи гол, като най-фрапиращи бяха в Черна гора-сам с/у вратаря правеше 0:2 още преди полувремето и всичко свършваше в този мач, както и на мача в София с/у Ейре, когато трябваше само да подложи крак и да насочи топката към вратата, а не да я спира и да прави такива глупости... Това са фактите, които показват, че централния ни нападател, капитана на отбора, звездата ни все още няма гол в квалификациите и някои тръгват да го защитават... ами трябва да бъде критикуван, за да се стегне и да гледаме стария Бербатов. Критика не значи плюване.

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 13 авг 2009 10:35

Ами потребителя с най-много мнения в този форум се нарича Славия Форевър! Опс, те пък въобще не си "приличат" никовете ви, извинявам се! Разбирам, че сам си си го "измислил" своя, не си копирал! :lol: :lol: :lol:[/quote]
:mrgreen: Mного преди да се регистрирам тук скайп името ми е такова ,а и този от Славия се пише с малки букви доколкото съм го виждал.А и сигурно феновете на Марек с знамето Марек Форевър от него са го копирали нали?
Изображение Изображение

HanPagan
Контакти:

Мнениеот HanPagan » 13 авг 2009 10:35

Играл съм и то много преди Бербатов да энае эа съществуването на тая игра.Всеки посредственик може да раэцъква с петичка.Ако си мисли , че с това покаэва супер техника и някаква класа , значи или е много глупав или наивен.И аэ мога да стрелям с глава и то- далеч по - силен удар имам от неговия с глава и да раэцъквам с петичка на 2-3 и да плющя ножици.А лаиците само това и чакат .След поредния гол на Бъъъбътов от 3 метра на полупразна врата и зеят до небесата колко е велик .Ае смешни сте всички журналистчета , дано някой ден се усетите , макар , че едва ли.

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 13 авг 2009 10:40

hetfield написа:А може ли някой да ми каже без клубни пристрастия има ли поне 1 свястен нападател с БГ паспорт.Кой Камбуров ли,Христов ли,Муши ли?Може би само Рангелов така хваща окото.Аз например не съм видял Божинов да блесне с нещо,Макриев също,Кой да извика ако не Бербатов?Верно е,че е мърда,но няма алтернатива

Че Домовчийски снощи беше може би най силния нападател... според мен трябва Мъри да го пусне титуляр срещу Черна гора. Момчето тичаше, добре се освобождаваше и подаваше, въобще според мен снощи той игра най силно.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
wrestlefan
Контакти:

Мнениеот wrestlefan » 13 авг 2009 10:41

HanPagan, като си толкова добър, кажи къде си играл? :lol: И мен ме дразни Барби от едно известно време насам, но не съм тръгнал да пиша глупости по форумите.

Върни се в “Национален отбор”