Добро утро ПАТРИОТИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Добро утро ПАТРИОТИ

Мнениеот ros » 13 авг 2009 09:05

Здравейте, патриоти. Наспахте ли се?
Пускам тази тема, защото вчера не можах да повярвам на очите си.
1. С влизането на Националния стадион ме блъсна вълна от безразличие - огромно зелено-синьо МОРЕ ОТ ПРАЗНИ СЕДАЛКИ. Искам да искажа негативното си отношение към всички онези, които се бият в гърдите, че обичат България и националния отбор, но очевидно от време на време. Във форума на гонг обикновено има много спорове кои привърженици са по-големи патриоти. Вчера имаше само мишки - пред телевизорите и пред компютрите. Къде бяхте бе патриоти, когато спря химна?... Сладка ли ви беше бирата в къщи?...УЖАС.
2. Винаги съм смятал /може и да е било глупаво и наивно/, че на официални спортни събития е недопустимо да се обърка знаме и химн на страните участници в него. И винаги съм се чудил как е възможно да се случи такова нещо. И ако това което се случи вчера бе на стадиона в Грузия например, щяхме да сме мноооого обидени на организаторите. И протестно писмо щяхме да пратим. И блудкавото извинение, прозвучало по уредбата в 30тата мин на мача бе повече гротескно, отколкото искрено. Единственото хубаво нещо бяха онези 1000 българи, които в кънтящия от ехото поради празния стадион изкараха химна от сърцата и гърлата си.
Сега ще направя няколко мои извода, които вие ако желаете можете да коментирате

1. Абсолютно несериозно отношение на организаторите - никаква реклама за мача, никакви екстри за зрителите и на всичкото отгоре цени на билетите като за мач с Италия. БОБИ ЗАСРАМИ СЕ!
2. Абсолютно несериозно отношение на фугболистите - пред празен стадион така се играело... Искам да им кажа, че на празен стадион се играе 2 пъти по-мобилизирано точно заради тези, които са те уважили и са отделили време и средства заради теб
3. Абсолютно несериозно отношение на феновете - това, което най-много ме дразни. Лесно е когато дойде Италия. Всички искат да са на стадиона със знаме. Какво и на кого го показват. Истинския привърженик и патриот подкрепя СВОЯ ОТБОР ако трябва и срещу Андора. Вчера се брояхме като в онзи филм - фен, полицай, фен, полицай...

Аз на следващия мач пак ще съм на стадиона ЗА ДА ПОДКРЕПЯМ БЪЛГАРИЯ. Вие къде ще сте?......
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
spartaka
Контакти:

Re: Добро утро ПАТРИОТИ

Мнениеот spartaka » 13 авг 2009 09:23

Евала,напълно съм съглсен с теб,незнам за другите,но ако дойде нац. отбор някога в Пловдив,там съм,а съм сигурен,че и много пловдивчани,а мачът какъвто ще да е ;)
http://spartakpd.info - "Гладиаторите" на България пак ще възкръснат

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 13 авг 2009 09:27

Извинявай г-н ПАТРИОТ, но това отдавна не е националния отбор на България, а отбора на БФС, Сираков и Танев. Така че, моля да не обвиняваш хората че не дошли на тъпия мач с Латвия.

Потребителски аватар
red dragon
Контакти:

Мнениеот red dragon » 13 авг 2009 09:32

Ето затова контролите поне трябва да се играят извън София.
Ако мачът бе в Пловдив щеше да има поне 10000 зрители.
Друг е въпроса дали имаме стадиони за това.

fen1914

Мнениеот fen1914 » 13 авг 2009 09:52

не се гневете, явно основната цел на бфс и стоилов е да организират контроли със слабаци. защо си мисля така - 1. малката перука следващата година става свободен агент, ако Ливърпул не подпишат нов договор с него; 2. за да играеш на острова ти трябват определен брой мачове в националния; 3. ако играем с някой сериозен отбор, като Испания, например - тогава малката перука ще отнесе 5-6 гола и няма да направи "имидж" на класен вратар, да не говорим за подигравките
явно перуци - старши ползва бфс и националния за рекламно оръжие на своето "безкрайно талантливо" отроче.
в българия има поне 20 по-добри вратари от него, но уви детето иска да играе и да не му вкарват голове - затова няма проблем, и бфс организира мач с Латвия, а в същото време Югозападна България играе мач с европейския шампион - нямам думи... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 авг 2009 09:53

Според мен, трябват хубави стадиони из страната и националния да не играе само в София. Хората щяха да напълнят стадиона за да видят своите любимци. Ако този мач беше някъде по морето, сигурен съм, че публиката щеше да бъде много, много повече!!! Така се прави и в Европа, така правят и в Румъния. Но наистина е повече от неприятно националния ни отбор да играе пред празни трибуни. Вчера гледах репортажи от другите мачове, никъде не видях подобно нещо. В София може би са се преситили на футбол, на нашите звезди и за да има огромен интерес към такива мачове трябва да се играят и в страната. Това е моето скромно мнение!

zord
Контакти:

Мнениеот zord » 13 авг 2009 09:55

В Сливен, Ловеч, Стара Загора и Бургас спокойно може да се играят мачове на трикольорите, но уви БФС със или без лиценз не си върши работата !

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Мнениеот Gonzo0009 » 13 авг 2009 10:09

Бирата ми беше много сладка да и за напред ще я предпочитам вместо да гледам някакви некадърни футболистчета
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 13 авг 2009 10:17

fen1914 написа:не се гневете, явно основната цел на бфс и стоилов е да организират контроли със слабаци. защо си мисля така - 1. малката перука следващата година става свободен агент, ако Ливърпул не подпишат нов договор с него; 2. за да играеш на острова ти трябват определен брой мачове в националния; 3. ако играем с някой сериозен отбор, като Испания, например - тогава малката перука ще отнесе 5-6 гола и няма да направи "имидж" на класен вратар, да не говорим за подигравките
явно перуци - старши ползва бфс и националния за рекламно оръжие на своето "безкрайно талантливо" отроче.
в българия има поне 20 по-добри вратари от него, но уви детето иска да играе и да не му вкарват голове - затова няма проблем, и бфс организира мач с Латвия, а в същото време Югозападна България играе мач с европейския шампион - нямам думи... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

тва "безкрайно талантливо" отроче както го наричаш е футболист на ливерпуул което ти дебелако едвали ще го постигнеш и след милион години същото отроче има много добри мачове в твенте отбор който не е с класата на ливерпуул но се пак и за за да бараш топките на футболистите им не ставаш но нали си футболен специалист ти сигорно знаиш по-добре кво представлява въпросното отроче
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

slartie
Контакти:

Мнениеот slartie » 13 авг 2009 10:19

по отношение на гафа с химна...
помня преди доста години, на един международен мач, ние бяхме гости, някой пусна ШУМИ МАРИЦА вместо МИЛА РОДИНО...голяма бъркотия настана:)
има ли други, които помнят тази изцепка?

Върни се в “Национален отбор”