Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Re: Богоизбрани ли са в БФС ?

Мнениеот Belus » 05 апр 2012 17:10

pampi написа:
Belus написа:
pampi написа:...И прокурорът умилен се разплаква, па записва" ...поради разкаянието на извършителя, въпреки наличните доказателства..." А бе ти майтап ли си правиш с нас? Че то било лесно бе, за нула време ще се опразнят затворите и от съдии няма да има нужда, престъпниците ще попълват една декларацийка, че се разкайват и готово. 8-)

Присо престъпник ли е?

Според ДК на БФС- да, според прокуратурата - не(казано точно и ясно" липсват доказателства"). Според правилата на детската градина как е? :lol:

Присо направи някои неща, за които си понесе последствията - преспа в ареста. Ти лежал ли си в ареста - ей така, без нищо? Ти какво искаш - да го бяха съдили за хулиганство ли? Присо не е престъпник, а футболист, чужденец, играе в един от двата гранда. Не е направил кой знае какво - какъв е проблема да се разберат. А и той самия го казва. От ръководството на ЦСКА също. Толкова ли е трудно на пуберското ти мозъче да асимилира това? Не знаех, че ДК на БФС се занимава с престъпления :lol: :lol: :lol:
Изображение

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 05 апр 2012 17:19

pampi написа:
bai hoi написа:Интересно как преценяваш кой колко струва в дадена област,като нямаш дори и елементарни познания в тази област
-например право.

Дори да предположим, че нямам понятие от право, имам понятие от едно нещо наречено " професионална етика".
Не съм срещал добър професионалист в дадена област, най-малко пък в чужбина, да клевети и да плюе като селски бакалин по колегите си. Така че, ако си мислиш, че си юрист, аз ти казвам, че само така си мислиш. 8-)

Не смятам,че съм наклеветил или плюл по някой мой колега,тези хора сами стават за смях с медийните си
изяви,дори и второкурсник по право ще разбере що за юристи са.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 апр 2012 17:21

Belus написа:Присо направи някои неща, за които си понесе последствията - преспа в ареста. Ти лежал ли си в ареста - ей така, без нищо? Ти какво искаш - да го бяха съдили за хулиганство ли? Присо не е престъпник, а футболист, чужденец, играе в един от двата гранда. Не е направил кой знае какво - какъв е проблема да се разберат. А и той самия го казва. От ръководството на ЦСКА също. Толкова ли е трудно на пуберското ти мозъче да асимилира това? Не знаех, че ДК на БФС се занимава с престъпления :lol: :lol: :lol:

Какъв бил проблемът да се разберат...? Тоя момък наистина ме развесели! :lol:
Ами тогава какъв е проблемът да се разберат и с ДК, бе? Ще се разреве момчето, " не е престъпник, а футболист, чужденец...". :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 апр 2012 17:22

bai hoi написа:
pampi написа:
bai hoi написа:Интересно как преценяваш кой колко струва в дадена област,като нямаш дори и елементарни познания в тази област
-например право.

Дори да предположим, че нямам понятие от право, имам понятие от едно нещо наречено " професионална етика".
Не съм срещал добър професионалист в дадена област, най-малко пък в чужбина, да клевети и да плюе като селски бакалин по колегите си. Така че, ако си мислиш, че си юрист, аз ти казвам, че само така си мислиш. 8-)

Не смятам,че съм наклеветил или плюл по някой мой колега,тези хора сами стават за смях с медийните си
изяви,дори и второкурсник по право ще разбере що за юристи са.

Бре, и продължава да клевети! 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

redpride
Контакти:

Re: БФС пак погна ЦСКА - иронизира славната история на червените

Мнениеот redpride » 05 апр 2012 17:22

Да ЦСКА има славна история, до която тези смешковци в БФС не са имали щастието да се докоснат. Просто са играли на едно друго място. А останалите дето уж са били при нас се оказаха още по-лоши. Емо Костадинов беше велик футболист, но абсолютно пробит началник. Лечков го гонят и го съдят от сто места, а той решава съдбата на футбола. Гришата си знае неговата игра и той да си е добре. Затова се опитват да показват мускули срещу ЦСКА, но няма да стане. Те забравят, че ние сме много и футбола е нашата игра.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 05 апр 2012 17:28

pampi написа:

Бре, и продължава да клевети! 8-)

Няколко твои поста ме карат вече силно да се съмнявам дали ти е известно значението на думата клевета.

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 05 апр 2012 17:32

pampi написа:
Belus написа:Присо направи някои неща, за които си понесе последствията - преспа в ареста. Ти лежал ли си в ареста - ей така, без нищо? Ти какво искаш - да го бяха съдили за хулиганство ли? Присо не е престъпник, а футболист, чужденец, играе в един от двата гранда. Не е направил кой знае какво - какъв е проблема да се разберат. А и той самия го казва. От ръководството на ЦСКА също. Толкова ли е трудно на пуберското ти мозъче да асимилира това? Не знаех, че ДК на БФС се занимава с престъпления :lol: :lol: :lol:

Какъв бил проблемът да се разберат...? Тоя момък наистина ме развесели! :lol:
Ами тогава какъв е проблемът да се разберат и с ДК, бе? Ще се разреве момчето, " не е престъпник, а футболист, чужденец...". :lol:

Да се разберат с ДК? Ако малоумието може да се лекува, бих те пратил в някоя клиника в чужбина на мои разноски ;) Извинявай, не искам да те обиждам! Нито си ми на годините, нито... Явно си много далеко от някои неща. Аз приключих по тоя въпрос. Гледай мач, стига си се занимавал с глупости. ;)
Изображение

cveto
Контакти:

Re: БФС пак погна ЦСКА - иронизира славната история на червените

Мнениеот cveto » 05 апр 2012 20:15

sslevski написа:Не ви ли омръзна да се занимавате с БФС,ЕС,НАТО,директиви,Сираковци и т.н.От както Лупи влезна в ЦСКА насам вие имате само оправдания и целия свят ви е виновен.Вместо да напишете тема за нещо положително за вашия отбор вие само негативи търсите.Справка може да си направите във вашия форум.
Докато сте с това мислене нищо хубаво не ви чака.Сигурно БФС даде сиропите на футболистите,сигурно Полицая нападна ваш футболист и още много знайни незнайни факти.Но щом така се чувствате добре ДЕРЗАЙТЕ.

Какво ще кажеш за наказанието на Дембеле и за пианските му изцепки или и това е параноя.За едните закона е един за другите друг.На това ли белите хора от Европа викат феърплей и равни условия?Ако някога същото се слу4и слу4аино с Левски тука ще има гравданска война

cveto
Контакти:

Мнениеот cveto » 05 апр 2012 20:53

Не знам дали са богоизбрани но със сигурност се 4увстват като такива,На вси4кото отгоре ако продължават да седят на топлите си места ще се окаже 4е са прави и за вси4ко това ще бъдем виновни вси4ки ние които позволяваме да се слу4ва това,След като гледаме как те се подиграват с нащата игра и националния ни отбор и не правим нищо сме виновни и ние и журналистите.

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 05 апр 2012 21:06

В БФС взимали своите решения с оглед на специфичните обстоятелства. Това се разбра от специалната декларация на футболните власти, без от нея да става ясно как съобразяването със „специфичните обстоятелства" изпрати българския футбол зад този на Либия и Занзибар.
Нещата биха могли да се прояснят поне до известна степен, ако направим съпоставка на „специфичните обстоятелства" и наказанията на нападателя на ЦСКА Н'Джонго Присо през тази пролет и санкциите на Даниел Боримиров през сезон 2007/2008 г.
Нападателят на червените беше съборен и след това ударен с ръка от своя съперник Даксон по време на мача с Локо Пловдив, след което съдията показа червени картони и на двамата футболисти и те бяха наказани за по два мача. След изгонването Присо беше замерян с различни предмети и обиждан на расистка основа, но един мъглив видеозапис стана основание да се твърди, че той е бутнал фуражката на полицай и трябва да „изгори" за още пет срещи.
През декември 2007 г. след като по време на „вечното дерби" Тасевски контузи много тежко Йордан Тодоров от ЦСКА, възникна спречкване в което Боримиров удари в лицето помощник-треньора на червените Анатоли Нанков, а ако се вярва на Батковия в. „Стандарт" от 04.12.2007 г. „според служител на националната телевизия Боримиров крещял „Ще те смачкам" и въртял двете си ръце".
След този инцидент Нанков получи един мач наказание и глоба от 500 лева, а според в. „Топспорт" от 05.12.2007 г. ДК не е взела никакво решение за Боримиров. След пролетния мач между сини и червени Борето все пак беше наказан с 3000 лева глоба за това, че на висок глас искал автомат за да стреля по привържениците на ЦСКА, но за негово успокоение само след няколко дни вътрешният министър от тройната коалиция Михаил Миков му връчи награда за феърплей. Малко по-късно „специфичните обстоятелства" станаха причина БФС да отнеме евролиценза на чампиона ЦСКА и да даде възможност на Левски да се опита да спечели няколко милиона от шампионската лига, въпреки, че както каза сегашният шеф на НАП, през 2008 г. червените са били най-изрядният клуб пред държавата.
Впрочем неотдавна, в едно интервю Александър Томов сподели, че тогава шефът на БФС Боби Михайлов обяснил на хората от УЕФА, че ЦСКА е отборът на бившите тайни служби, въпреки, че самият Боби имаше офицерски чин в социалистическата милиция. Но какво да се прави след като „специфичните обстоятелства" бяха такива, че принудиха БФС да помогне на БАТЕ и беларуския футбол?

Валентин Василев

Върни се в “ЦСКА”