dunavfc написа:terrorist написа:понеже си много обективен ще бъда и аз ,ето какво направихме феновете на цска дотук, сменихме няколко президента, недопуснахме нашият сектор да бъде въвлечен нито в политически нито нарко игри, да си чул някои да възхвалява титанците,ти ми кажи вашият отбор в коя група е жалкар
Агънце заблудено,защо се опитваш да ме лъжеш за толкова наивни нещаКого сте изгонили бе Петльо ? Божков ли ? Лупи ли ? Титаните ли ? Вие ли ги изгонихте ? Не били допуснали техният сектор да бъде навлечен в игри
А Дучето прибира ли една симпатична сума всеки месец за себе си и подчинените му да охраняват мачовете и други подобни дейности ? Няма ли постояно разделения в "Сектор" Г,няма ли побоища почти на всеки голям мач ? Преди една година нали пак гонихте Титан,имаше протести,това онова...кво стана после ? Спечелихте една Купа на България завършихте на 2-ро място и всичко утихна.Дойде ли един чичко Цимбик който ви натупа ей така за загрявка ? Къде беше великият Сектор Г тогава ? А моят Дунав,какво значение има къде е бе разбирател ? Във "В" група е и ? Вие никога няма да те имате това което го имат феновете на Дунав - лоялност,безрезервна подкрепа и любов.Вие ако завършите 8-ми в първенството ще бъде по 56 човека,какво онзи мач с Родопа в които бяхте не повече от 50 човека.Много е лесно да си от Левски и ЦСКА нали,отбора ти винаги взема купи,трофеи,играе в Европа,много големи мъже сте,страшни фенове...
защо си тръгнаха тези президенти просто им e скимнало , кога са спирали протестите против титан това че не се скандира на мачовете( което не е вярно просто е по малко от преди), нали трябва да се подкрепя отбора при създалате се ситуация, какво ти дреме колко пари е взел Дучето при положение че в нашия сектор няма криминални групи или политически,а за цимбика какво предлагаш да хванеме да го бием ли това ли предлагаш