vladu написа:Повече наситена халфова линия и ще ги натиснете в тяхната половина да си решите мача от рано

Мен, ако питаш - преса му е майката. Да ги натискаме още в тяхната третина за да ограничим връзката им с конструктивните халфове. Ще затворим фланговете им, ще ги натикаме в собствената им половина и хитро ще дебнем удобен момент за решаващ удар. Фланговите ни атаки трябва да се дублират и подсигуряват от съответните бег-ове. Топката трябва да бъде свалена на земята, като периодично я "вдигаме" на втория етаж за да разредим стройната си игра с хаус, който пък неминуемо ще обърка тактическата мисъл на стратезите им. Аз лично си мисля, че 4 удара от разстояние 25-30 метра биха повлияли благотворно на кондиционния статус на отборът ни. Естествено, че трябва да преценим до максимална степен опасностите, които биха ни подготвили хитрите " Бригади". Аз лично се притеснявам от ненадейните сили, които им идват на талази, когато изостават с 2-3 гола разлика. Тогава се чувстват най-удобно...Мачът ще е тежък и непредвидим.