Барселона - Милан - 3:1

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

hrist0w
Контакти:

Re: Барселона - Милан - 3:1

Мнениеот hrist0w » 05 апр 2012 14:22

Какво само сте се научили с това че които говори истината "ХЕЙТВА" или завижда ,нормално е да сте с розовите очила ,но поне не се излагайте и не се обяснявайте .Целта на едно отличие е да те ПРИЗНАЯТ ДРУГИТЕ и да кажат с ръка на сърцето - Да те бяха най-добри и заслужаваха да спечелят трофея ! Наистина ви съжалявам защото когато вие вдигнете тая година купата /защото е решено от УЕФА ,много отдавна / НИКОЙ НЯМА ДА ГО ПРИЗНАЕ ,ОСВЕН ВИЕ ! пп: За мен истинския финал е Реал Мадрид - Байерн Мюнхен ,а заради ДУЗПАЛОНА не ми се гледа ШЛ вече

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 апр 2012 14:26

hrist0w написа:Какво само сте се научили с това че които говори истината "ХЕЙТВА" или завижда ,нормално е да сте с розовите очила ,но поне не се излагайте и не се обяснявайте .Целта на едно отличие е да те ПРИЗНАЯТ ДРУГИТЕ и да кажат с ръка на сърцето - Да те бяха най-добри и заслужаваха да спечелят трофея ! Наистина ви съжалявам защото когато вие вдигнете тая година купата /защото е решено от УЕФА ,много отдавна / НИКОЙ НЯМА ДА ГО ПРИЗНАЕ ,ОСВЕН ВИЕ ! пп: За мен истинския финал е Реал Мадрид - Байерн Мюнхен ,а заради ДУЗПАЛОНА не ми се гледа ШЛ вече

Твоето мнение за нас пък е по-маловажно от цвета на лайното, което току що си е заминало в канала.
Ама викам да ти обърна малко внимание, така да се почувстваш някак си по-добре, по-значим и важен...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

hrist0w
Контакти:

Мнениеот hrist0w » 05 апр 2012 14:32

А ти пък целия си по незначим от цвета на лайното /не само мнението ти / ;)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 апр 2012 14:33

hrist0w написа:А ти пък целия си по незначим от цвета на лайното /не само мнението ти / ;)

Мен не ме познаваш и не можеш да кажеш какъв съм. Но мнението ти не струва и пукнат долар за нас тук.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 апр 2012 14:35

Там горе има заглавие на темата и се дава мнения по нея.
Тия лафове ги запази за малките момиченца, те може и да им се възхищават, ама тук не вървиш.

hrist0w
Контакти:

Мнениеот hrist0w » 05 апр 2012 14:37

ДОБРЕ ЖИВЕЙ В ЗАБЛУДА ,ИМАШ ПРАВО !

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 05 апр 2012 14:37

hrist0w написа:Какво само сте се научили с това че които говори истината "ХЕЙТВА" или завижда ,нормално е да сте с розовите очила ,но поне не се излагайте и не се обяснявайте .Целта на едно отличие е да те ПРИЗНАЯТ ДРУГИТЕ и да кажат с ръка на сърцето - Да те бяха най-добри и заслужаваха да спечелят трофея ! Наистина ви съжалявам защото когато вие вдигнете тая година купата /защото е решено от УЕФА ,много отдавна / НИКОЙ НЯМА ДА ГО ПРИЗНАЕ ,ОСВЕН ВИЕ ! пп: За мен истинския финал е Реал Мадрид - Байерн Мюнхен ,а заради ДУЗПАЛОНА не ми се гледа ШЛ вече

Човек по-добре иди се метни по влака щото гледам си доста изстрадал човек и баща ти явно не бил правилно дузпата на майка ти кокато са та правили що от небете личи че си БАВЕН
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

hrist0w
Контакти:

Мнениеот hrist0w » 05 апр 2012 14:45

хаха тоя пък barca4ever врачански селянин ти ли ще кажеш кой е бавен и кой не бе ? Бил сам бавен ХАХАХАХАХ бахти злетака

Потребителски аватар
barca4ever
Контакти:

Мнениеот barca4ever » 05 апр 2012 14:51

hrist0w написа:хаха тоя пък barca4ever врачански селянин ти ли ще кажеш кой е бавен и кой не бе ? Бил сам бавен ХАХАХАХАХ бахти злетака

може да получа бан за следващите ми думи ама ми е през х*я и без тва от събота до 17 съм на екскурзия и няма да влизам във форума
Първо ще ти кажа селянин си ти и цялата ти рода майка ти баща ти братята ти сестрите ти всички са селяни ти си некъв мазен долен по-голем ГЕЙ и от Азис и накрая ще ти кажа МАЙКА Т И ДЕБА много му здраве за бана ама вече ми писна недорасли олигофрени да обиждат отбора ми
Лек ден аз след няколко минути ще съм с БАН ама поне си го изкарах на тоя урунгел
[wrapimg=]http://www.fcbarcelona.cat/web/Imatges/banners/_promocions/actius_especials/wembley/bc-campions_champions.jpg[/wrapimg]
BARCAFOREVER[wrapimg=]http://imgon.net/di-MAQN.gif[/wrapimg]
1992,2006,2009,2011

Потребителски аватар
NikeBG
Контакти:

Мнениеот NikeBG » 05 апр 2012 16:08

barca4ever написа:
hrist0w написа:хаха тоя пък barca4ever врачански селянин ти ли ще кажеш кой е бавен и кой не бе ? Бил сам бавен ХАХАХАХАХ бахти злетака

може да получа бан за следващите ми думи ама ми е през х*я и без тва от събота до 17 съм на екскурзия и няма да влизам във форума
Първо ще ти кажа селянин си ти и цялата ти рода майка ти баща ти братята ти сестрите ти всички са селяни ти си некъв мазен долен по-голем ГЕЙ и от Азис и накрая ще ти кажа МАЙКА Т И ДЕБА много му здраве за бана ама вече ми писна недорасли олигофрени да обиждат отбора ми
Лек ден аз след няколко минути ще съм с БАН ама поне си го изкарах на тоя урунгел

+1899

Върни се в “Барселона”