Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

На линия
THE G.A.M.E

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 апр 2012 13:54

Сега ще ни карат да чакаме до 17:00 ч. за новини ... :x

А ако не успеят да се разберат с "Мъри", питам се, дали отговорните фактори в Левски имат План "Б" ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 05 апр 2012 13:57

THE G.A.M.E написа:Сега ще ни карат да чакаме до 17:00 ч. за новини ... :x

А ако не успеят да се разберат с "Мъри", питам се, дали отговорните фактори в Левски имат План "Б" ? ... :roll:

Е то е ясно, Викторио, или току виж върнали Ясен...в краен случай Гонзо - 4 път! :)

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 апр 2012 14:03

Adramelech написа:Явно Мъриньо е прежалил онези 700 000 неустойка от кипърците (или са му ги платили) и онези 100 000, които Батков бе казал, че никога няма да му ги даде.
Той се съди с кипърците и доколкото знам, ако води друг отбор заплата ще му я плащат Анортозис.

LaRgO написа:Силно се съмнявам, че Батков кара влака.
По вероятно е да не го кара, или по точно вече не го кара сам. Иначе не би махнал Гонзо каквото и да става. Защото последния му пазеше гърба. Ако текат процеси за сдаване на властта от Батков, то такъв човек няма да му е нужен, а новите собственици си имат свои хора за целта. А и Мъри едва ли би отишъл в офиса на Батков, ако няма нещо такова. Едва ли двамата са се заобичали внезапно.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 апр 2012 14:07

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев излезе от кантората на Тодор Батков, но не пожела да коментира как вървят преговорите със Станимир Стоилов. Двамата ръководители на "синия" клуб водят разговори с Мъри да поеме треньорския пост на "Герена". Тонев обяви, че ще обяви взетите решения след няколко часа.

"Сега не искам да коментирам. След няколко часа ще говоря", лаконичен бе Тонев.

Срещата между Тодор Батков и Станимир Стоилов продължава и в момента.

Потребителски аватар
Theos
Контакти:

Мнениеот Theos » 05 апр 2012 14:08

Егати цирка се разиграва! Какво толкова ще стане след няколко часа егати!

grsg
Контакти:

Мнениеот grsg » 05 апр 2012 14:32

Явно нещата не са на добре щом се примълчават.Тази сага стана много дълга а съм забелязал,че за един трансфер или треньорска рокада започне ли да се проточва(ще идва,няма да идва)и накрая ако този човек бъде привлечен се проваля с гръм и трясък!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 05 апр 2012 14:35

То бива,бива,ама чак пък такъв цирк.
Това е апотеозът на три годишното "свличане"!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 апр 2012 14:39

Мисля си, че ако Мъри ще отказва, щеше да го е сторил до сега. Но той рискува да си навлече гнева на онези които скандираха името му онзи ден. Защото, ако откаже, ще го обвинят в страх от отговорност. Впрочем вече го обвиниха. До голяма степен той няма ход да откаже. Но това не означава, че няма да извие ръцете на Батков по всеки въпрос заради униженията на които последния го подложи. И за да му покаже, че той не е Гонзо, Кокала или Вуцов. А и Батков няма полезен ход освен да се съгласи. Така мисля, но знае ли човек.......
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 05 апр 2012 15:02

Станимир Стоилов приключи срещата си със собственика на Левски Тодор Батков и след нея заяви пред репортерите, че все още не е треньор на сините.

„Все още не съм треньор на Левски. Казах моето мнение, сега ръководството трябва да реши. За да имаме силен Левски, трябва да сме единни. Искам да кажа, че не съм говорил за пари и подобни условия. В Левски трябва да се вземат сериозни решения. Оттук нататък своята дума трябва да каже ръководството“, коментира Стоилов.

Очаквайте подробности!!!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 05 апр 2012 15:04

tevez написа:Станимир Стоилов приключи срещата си със собственика на Левски Тодор Батков и след нея заяви пред репортерите, че все още не е треньор на сините.

„Все още не съм треньор на Левски. Казах моето мнение, сега ръководството трябва да реши. За да имаме силен Левски, трябва да сме единни. Искам да кажа, че не съм говорил за пари и подобни условия. В Левски трябва да се вземат сериозни решения. Оттук нататък своята дума трябва да каже ръководството“, коментира Стоилов.

Очаквайте подробности!!!

Мъри току що заби топката с все сила в полето на Батков. Последния си го е заслужил. Хайде да го видим сега.

Върни се в “Левски”