Локо загуби Танкo Дяков до края на сезона

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Локо загуби Танкo Дяков до края на сезона

Мнениеот bianchi » 05 апр 2012 11:38

Защитникът на Локо Пд Танко Дяков ще пропусне мачовете до края на сезона. Това стана ясно, след като вчера той премина медицински прегледи, на които се установи, че той има пукната костица на крака.
Лечението на защитника ще отнеме близо месец, което означава, че сезонът за него вече приключи. Откакто през зимата премина на "Лаута" Танка има изиграни 5 мача в А група, в които е вкарал 1 гол при победата срещу Черноморец с 2:0.

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Re: Локо загуби Танкo Дяков до края на сезона

Мнениеот bianchi » 05 апр 2012 11:39

Ние нямаме важен мач,който да не се пропусне от основен футболист поради наказание или контузия.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 05 апр 2012 11:42

Наистина кофти новина! А идват мачове за купата , Левски за първенството и т.н Липсата му с ЦСКА беше осезателна! Ще берем ядове в защита!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 05 апр 2012 11:47

sl321 написа:Ахх,какъв съкрушителен удар!

Яште пийте Здравко черпи.

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 05 апр 2012 12:40

Без него шансовете ни да постигнем нещо значимо намаляват почти до минимум.
Танко показа много добра игра - истински стълб в отбраната, като човекът-стена е отзад.
Сега заради инатлъка на Велев вместо да заложи на Кавдански, ще му пуши главата кой, къде и как да го завърти .
Между другото аз на Танко трябва да му се извиня, тъй като в началото бях много скептично настроен за привличането му.
Казвах, че Танко е много груб и рисков футболист, но момчето ме опроверга, за което много се радвам.
Жалко за загубата, майна...точно на Танко възлагах да бъде последна спирка за нападателя на Литекс - Никасио, който правеше, каквото си поиска със защитниците на Левски.
Никасио е футболист с взривен спринт, учудващо повратлив и техничен за физиката си...тоя няма спиране.
Дано Бенжелюн, който се справяше отлично с Дембеле се справи и с Никасио в най-важния мач за отбора.
Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 05 апр 2012 12:53

Ванко_Ултраса написа:Без него шансовете ни да постигнем нещо значимо намаляват почти до минимум.
Танко показа много добра игра - истински стълб в отбраната, като човекът-стена е отзад.
Сега заради инатлъка на Велев вместо да заложи на Кавдански, ще му пуши главата кой, къде и как да го завърти .
Между другото аз на Танко трябва да му се извиня, тъй като в началото бях много скептично настроен за привличането му.
Казвах, че Танко е много груб и рисков футболист, но момчето ме опроверга, за което много се радвам.
Жалко за загубата, майна...точно на Танко възлагах да бъде последна спирка за нападателя на Литекс - Никасио, който правеше, каквото си поиска със защитниците на Левски.
Никасио е футболист с взривен спринт, учудващо повратлив и техничен за физиката си...тоя няма спиране.
Дано Бенжелюн, който се справяше отлично с Дембеле се справи и с Никасио в най-важния мач за отбора.

Напрово се чудя на такива мнения! Тянко ( танк-о) е едно от най-големите дървета и недоразумения в нашенския футбол ( изказвам строго лично мнение), но от друга страна наистина има заряд в него! Изумен съм, че ТОЙ е получил контузия, а не я е причинил на друг футболист! Следя го още от Черно море, даже му станах и "фен" по едно време като вкара гол на Щутгарт (аз по принцип си мразех Леман, но тогава се изказа и за отбора от Варна), че умрях от кеф, че такова дърво му вкара гол! Тянко си е за жълт картон още от съблекалнята и е изключително рисков играч( има доста разминавания в координацията и уцелването на топката)! Ако гледате повторението му на гола срещу "Черноморец" просто не може да се разбере с кой точно ръб на главата си удари тази топка ( но факта си е факт де, направи обрата!) За Никасио ви трябва интелигентен защитник, който да знае как да го държи или на дистанция, или прекалено близо до пелантерията ( зависи от силните му страни, нямам много поглед). Модератор Локо Пд знае за какво говоря, как един Дембеле беше буквално обезличен в Бургас защото треньора на "Левски" не знаеше какви точно силни страни да използва! Тука си го препредаваха и го направиха смешен! ( не, че футболиста имаше някаква вина, просто спазваше тактическата схема). Както и да е, изказах лично мнение, щом го цените, дано по-бързо да се оправя!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 05 апр 2012 13:24

Танко , много го харесвам ( все пак съм БЕРОЕЦ ) но не мога да го разбера ВИНАГИ КАТО ИГРАЕ С/У БЕРОЕ все едно излиза да играе с/у БАРСЕЛОНА ( толкова е надъхан )? запри се ве БРАТО НИЕ СМЕ ТВОЙТЕ хорица ве...

УСПЕХ НА ЛОКО ПЛ. ДАНО СПЕЧЕЛИТЕ КУПАТА НА БЪЛГАРИЯ стискам палци :)
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 05 апр 2012 13:33

Много съжалявам за Танка. Той беше един от най-добре представящите се футболисти тази пролет. Заедно с Юнес бяха в основата на победите над Черноморец, Левски и Лудогорец. Пожелавам му бързо оздравяване.
Изображение

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 05 апр 2012 13:46

Ванко пак заформи драмата :mrgreen: Танко е голям мъжкар. Сигурен съм, че ще се оправи по-рано от предвиденото!
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

fero
Контакти:

Мнениеот fero » 05 апр 2012 13:46

И с Танко и без Танко шансовете ви срещу Литекс са супер минимални, ако играехте на Лаута имахте големи шансове да ги отстраните, но сега това ми се вижда невъзможно. Стоичков ги преобрази и до момента имат само един Х от началото на сезона и даже се върнаха в борбата за титлата, а всички ги бяха отписали. На мястото на Танко няма ли да е играе Валери Георгиев според мен доста по-добър защитник от Дяков, който съм сигурен, че в този мач щеше да изгори. Ако се затворите и играете на контраатаки имате шансове да стигнете дори и до дузпи и тогава наистина няма нищо да е ясно, но ако тръгнете да се надигравате с Литекс нямате никакъв шанс.
AnalBreaker написа:Те разчитаха на съдииска подкрепа, но и с нея не можаха да се класират
Фен на Юнайтед

Върни се в “Локо Пловдив”