Дербито БФС–ЦСКА ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

wire
Контакти:

Re: Богоизбрани ли са в БФС ?

Мнениеот wire » 05 апр 2012 10:40

S.T.A.L.K.E.R написа:
wire написа: но само прокуратурата си затвори очите!

Да затвори ги че Дембеле не лежа в затвора за фалшификация.

Затвори ги и за Рабех, който катастрофира пиян, и се сбива на мястото на инцидента.

Затвори си очите за явни неща, тук няма нещо за което да се хванат, но пак наказват играч!

Я сподели, според теб, юристе, колко години трябваше да лежи?
Един колега ви написа, съдете ги! Нали сте прави?! Хага, Страсбург, Берлин, Антананариво, все някой ще отсъди във ваша полза, ако сте прави!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: БФС пак погна ЦСКА - иронизира славната история на червените

Мнениеот pampi » 05 апр 2012 10:46

На всички защитници на кратунките от БФС пожелавам, Перукан и сие да са там поне още 20 години, за да смъкнат България в урна с Малта, та класиране на Националния за голям форум да звучи като английски виц!
Слепци, какво още трябва да се случи, та да прогледнете? Още срамни епизоди като уредените мачове с Естония и ЮАР ?
Сините приятелчета, големите защитници на правдата, ще ги питам само едно, помните ли случая Димо Момиров?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 05 апр 2012 10:47

Винаги мрънкащи,винаги недоволни,това ЦСКА е ебати противният и жалък отбор,барабар с феновете си...Те вместо да правят минети на БФС и частност Боби,че не ги изхвърлиха във "В" група,както Пирин,те нагли до безкрайност.

Потребителски аватар
vratar4eto
Контакти:

Мнениеот vratar4eto » 05 апр 2012 10:51

Абе ако някой не знае класирането и ви гледа темите ще си помисли, че сте далеч назад с поредица съдийски тесли, пък то сте 1ви. след откраднат играч не ви спряха трансферите. Ползвахте допинг в мачовете с преките конкуренти (доказано), заради което пак не беше наказан отбора. Да не говорим за поредицата есенни мачове взети със съмнително благосклонно към вас съдийство. Та почвам да си мисля - дали не сте гузни от всичко това и се опитвате да се представите като жертви.
Защото ако наистина се имате за репресирани - вижте отборите с дългове, каквито имахте вие към държавата, други отбори и играчи. КОлко от тях са в А група (или както им се казва шампионата)? Проверете за Дукла, Олимпия и идете да оставите цветя пред БФС, ама не като протест, а от благодарност, че ви има.

scooool
Контакти:

Мнениеот scooool » 05 апр 2012 10:53

До автора вземи мерки да се върнеш в нашата реалност.Ограничи контактите с други облъчени, излизай повече и се забавлявай.Опитвайте се да не гледате през очите на тези, който ви говорят(Стойчо,Градев,Василев,Живков) и да приемате всичко за чиста монета.Разграничи се помисли реално, използвай мозъка си и не повтаряй думите на други хора след като цяла България ви се чуди за селските изпълнения-Кражба на 7-8 футболисти(Платини не е платен не знам колко време вече и момчетата от Пирин) Преподписването на Делев,Анисе,Допинг-скандала и това е само за година.Знам, че пак ще кажеш, че друг е виновен, но интересно ми е как някой друг ви е виновен, някой друг е подписвал договорите, та вие дори представихте Анисе ?????.Поздрави и намали стреса.

RageAgainst
Контакти:

Мнениеот RageAgainst » 05 апр 2012 10:53

Бижутера написа:и какъв е тоя Хипертитан?
Някакъв изпаднал квартален хулиган, който и понятие си няма от футбол и разпоредби...

Поредният червен шаман,борещ се за правда и справедливост,от онзи противен сайт ***rt1. ;)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 05 апр 2012 10:58

dunavfc написа:Винаги мрънкащи,винаги недоволни,това ЦСКА е ебати противният и жалък отбор,барабар с феновете си...Те вместо да правят минети на БФС и частност Боби,че не ги изхвърлиха във "В" група,както Пирин,те нагли до безкрайност.

Мисля, че е по-вероятно да ти се получи да казваш нивото на река Дунав в сантиметри, отколкото да определяш какви са феновете на ЦСКА. Кое е нагло - да си търсиш правата ли? Нагло е да се изказваш за неща, които не те интересуват и не са твоя работа по принцип!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 05 апр 2012 10:59

"Чувствам се добре. Беше тежка нощ, но съм добре", отрони Присо. "Вече съм по-добре. Извиних се на полицията, защото те си вършеха добре работата. Те ми простиха. Радвам се, че отново мога да почувствам въздуха", добави африканецът.
Административният директор на ЦСКА Димитър Димитров от своя страна допълни: "Политика на нашия клуб е да признаваме грешките си и да бъдем открити пред обществото".

"Присо съжалява за поведението си и изцяло съзнава, че това негово невъздържано поведение би представлявало проблем на територията на България. Единственото, което каза в своя защита е, че е бил силно афектиран от поведението на публиката, което е било на расистка основа. Невъздържаното му поведение е именно резултат от расистките обиди към него", допълни Каубоя.

"Присо не е направил нищо на полицаите. В един определен период от време обаче не е бил в състояние да контролира себе си, което и е принудило полицията да напише рапорт за неговото поведение", каза още Димитров.
Изображение

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 05 апр 2012 11:06

vratar4eto написа:Абе ако някой не знае класирането и ви гледа темите ще си помисли, че сте далеч назад с поредица съдийски тесли, пък то сте 1ви. след откраднат играч не ви спряха трансферите. Ползвахте допинг в мачовете с преките конкуренти (доказано), заради което пак не беше наказан отбора. Да не говорим за поредицата есенни мачове взети със съмнително благосклонно към вас съдийство. Та почвам да си мисля - дали не сте гузни от всичко това и се опитвате да се представите като жертви.
Защото ако наистина се имате за репресирани - вижте отборите с дългове, каквито имахте вие към държавата, други отбори и играчи. КОлко от тях са в А група (или както им се казва шампионата)? Проверете за Дукла, Олимпия и идете да оставите цветя пред БФС, ама не като протест, а от благодарност, че ви има.

Ами ти бре умник,що не провериш каква е съдбата на другите милиционерски отбори от соцлагера ?

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 05 апр 2012 11:07

scooool написа:До автора вземи мерки да се върнеш в нашата реалност.Ограничи контактите с други облъчени, излизай повече и се забавлявай.Опитвайте се да не гледате през очите на тези, който ви говорят(Стойчо,Градев,Василев,Живков) и да приемате всичко за чиста монета.Разграничи се помисли реално, използвай мозъка си и не повтаряй думите на други хора след като цяла България ви се чуди за селските изпълнения-Кражба на 7-8 футболисти(Платини не е платен не знам колко време вече и момчетата от Пирин) Преподписването на Делев,Анисе,Допинг-скандала и това е само за година.Знам, че пак ще кажеш, че друг е виновен, но интересно ми е как някой друг ви е виновен, някой друг е подписвал договорите, та вие дори представихте Анисе ?????.Поздрави и намали стреса.

Теб кой те опълномощи за ментор? Корабът майка ли?
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Върни се в “ЦСКА”