Ботев-Нефтохимик,Събота от 17ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- rump_shaker
- Контакти:
Re: Ботев-Нефтохимик,Събота от 17ч.
Да де ни зле зле ама поне се опитвахме. А и изтървахме достатъчно положения. Ако трябва да сравняваме отбори според мен Любимец и Етър имат доста повече футболни аргументи от Нафтата. Макар, че Етър и те горките играха за Х срещу нас при тва кат домакини. А Нафтата че биха Любимец биха ги.

- botev_1912
- Контакти:
STENLI написа:На този малък терен Нафтата ще забърка здрав бетон, за да вземе то4ка.1-0
според хората терена им е с размери 106 на 68 /справка сайта на Беркут/ т.е с метър дори е ПО-ДЪЛЪГ от стандарта, та за какъв малък терен говориш - не знам!
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
botev_1912 написа:STENLI написа:На този малък терен Нафтата ще забърка здрав бетон, за да вземе то4ка.1-0
според хората терена им е с размери 106 на 68 /справка сайта на Беркут/ т.е с метър дори е ПО-ДЪЛЪГ от стандарта, та за какъв малък терен говориш - не знам!
за "бетона" е важна ширината а не дължината. пак де тоя не е от най-тясните
- botev_1912
- Контакти:
bnborisov написа:botev_1912 написа:STENLI написа:На този малък терен Нафтата ще забърка здрав бетон, за да вземе то4ка.1-0
за "бетона" е важна ширината а не дължината. пак де тоя не е от най-тясните
значи по данни от сайта на хотела, терена си е с абсолютно стандартна ширина от 68 метра, колкото ще бъде и нашия след ремонта
100
покривни прозорци
покривни прозорци
Пожелавам ви успех в този мач. Дано смачкате нафталините ! Този сблъсък трябва да се излъчи по някоя ТВ , понеже ще е доста интересен и с много публика.
B3ATS написа:Пожелавам ви успех в този мач. Дано смачкате нафталините ! Този сблъсък трябва да се излъчи по някоя ТВ , понеже ще е доста интересен и с много публика.
Повече от на Берое.
Ето я нашата купа-http://hellp.net/wp-content/uploads/2012/12/Cvetan_Vasilev_s_Botev.jpg
-
- Контакти:
rump_shaker написа:Да де ни зле зле ама поне се опитвахме. А и изтървахме достатъчно положения. Ако трябва да сравняваме отбори според мен Любимец и Етър имат доста повече футболни аргументи от Нафтата. Макар, че Етър и те горките играха за Х срещу нас при тва кат домакини. А Нафтата че биха Любимец биха ги.
Майна не знаеш ли че мач с мач не си прилича. Мача в Пловдив който изиграхме до преди месец го изиграхме тактически правилно. А и беше първи такъв след зимната пауза нормално не можеше да си позволим да го загубим. А вие ходихте на подготовка в Анталия "звездни" трансфери правихте с чуждестранни отбори направихте няколко контроли. И нашите за това ви надцениха малко и играха така стъписано. Ама сега се видя от резултатите които показахте след зимната пауза че не сте нищо особено. А пък нашите взеха сега няколко победи и са в приповдигнато настроение. А бе с две думи ще видите един нов облик на Нефтохимик в събота. И си мисля че няма да се защитаваме както вие си мислите ами нашите момци направо ще тръгнат да се надиграват с вас. А бе нека по добрия победи!
NEFTOCHIMIC1962 написа:А бе с две думи ще видите един нов облик на Нефтохимик в събота. И си мисля че няма да се защитаваме както вие си мислите ами нашите момци направо ще тръгнат да се надиграват с вас. А бе нека по добрия победи!
Ако се отворят да играят бърз футбол, мача отива на разлика. По-добре, да си спазват тактиката от предния двубой и да се надяват пак на някой Х.
Аз силно се надявам да се отворят и да ни атакуват; ако ще играят бетон ще ни е много по-трудно!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
-
Abbiati написа:Аз силно се надявам да се отворят и да ни атакуват; ако ще играят бетон ще ни е много по-трудно!
Ще играят бетон и напред квото стане.
Тях ги устройва равен, нас не.