Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TB1957

Re: Загадката 05.04 Гонзо си събра багажа

Мнениеот TB1957 » 05 апр 2012 08:42

браво бе, изгонихте го най-сетне, мушмороци, сега онзи каун ще се настани удобно за лесните мачове и пак ще трупа дивиденти. Искрено се надявам Батков да отхвърли наглите му претенции и да си стои безработен
Изображение

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 05 апр 2012 09:07

IORGOS PAPADOPULIS написа:Съгласен съм но стига с тия постижения.Не е много сигурно че Мъри и Наско биха имали същите успехи.Димитър Пенев ни направи 4-ти в света и после нищо.
Тук нещата са аналогични - добри футболисти + късмет - синя приказка !Без да омаловажавам приноса на Мъри.Но винаги правим едно - нов бардак със стари к..ви.
Успех !

Пич само едно ще ти кажа за последното изречение: А ЦСКА????
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 05 апр 2012 09:09

TB1957 написа:браво бе, изгонихте го най-сетне, мушмороци, сега онзи каун ще се настани удобно за лесните мачове и пак ще трупа дивиденти. Искрено се надявам Батков да отхвърли наглите му претенции и да си стои безработен

Лесни мачове а?
Погледни ни програмата.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 апр 2012 09:10

T&T написа:Гонзо може да е всякакъв, но за разлика от Сираков не мисли само за пари и никога не би си показал гениталиите на феновете на Левски, както го направи великия комбинатор, когато играеше за Славия. Глупаво би било сините фенове да разпънат на кръст Гонзо и да го зачеркнат от своята митология само заради това, че не става за ръководител, защото той преди всичко е левскар по сърце и душа и не би предал отбора, заради собствената си изгода. Гонзо се нае да "вади кестените от огъня" няколко пъти само и единствено от желание да помогне, като само собствената му глупост му попречи да осъзнае, че тази работа не е в неговите възможности.

Гонзо имаше ПРЕКРАСНАТА възможност,поемайки отбора след Достанич(чрез подставеното лице Ант.Здравков),да се убеди,че НЕ СТАВА за треньор!!!И,макар,че всички знаехме,че ТОЙ "дърпа конците" на Здравков,щеше да излезе сух от ситуацията.Ако беше СПРЯЛ с напъните си да се прави на треньор и си беше останал директор.Добър или лош!Но не!!!Той продължи с фикс идеята,че ТРЯБВА да е треньор на Левски без някой да го кара НАСИЛА!САМ се компрометира пред сините фенове!
ПП.Никой не го е "зачерквал" от "митологията".Той се помъчи сам да го направи.

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 05 апр 2012 09:14

blue avalanche написа:
T&T написа:Гонзо може да е всякакъв, но за разлика от Сираков не мисли само за пари и никога не би си показал гениталиите на феновете на Левски, както го направи великия комбинатор, когато играеше за Славия. Глупаво би било сините фенове да разпънат на кръст Гонзо и да го зачеркнат от своята митология само заради това, че не става за ръководител, защото той преди всичко е левскар по сърце и душа и не би предал отбора, заради собствената си изгода. Гонзо се нае да "вади кестените от огъня" няколко пъти само и единствено от желание да помогне, като само собствената му глупост му попречи да осъзнае, че тази работа не е в неговите възможности.

Гонзо имаше ПРЕКРАСНАТА възможност,поемайки отбора след Достанич(чрез подставеното лице Ант.Здравков),да се убеди,че НЕ СТАВА за треньор!!!И,макар,че всички знаехме,че ТОЙ "дърпа конците" на Здравков,щеше да излезе сух от ситуацията.Ако беше СПРЯЛ с напъните си да се прави на треньор и си беше останал директор.Добър или лош!Но не!!!Той продължи с фикс идеята,че ТРЯБВА да е треньор на Левски без някой да го кара НАСИЛА!САМ се компрометира пред сините фенове!
ПП.Никой не го е "зачерквал" от "митологията".Той се помъчи сам да го направи.

+1 и при Ясен беше същото,пак Гонзо дърпаше конците дори и на скамейката седеше.Гонзо не спря да се бърка в работата на всички треньори в продължение на 3 години.Но поне удържа на думата си преди началото на тоя сезон,че ако Левски не стане шампион той ще си тръгне.

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 05 апр 2012 09:26

Не отричам, че Гонзо е легенда, но е простичък и не възприема. Ако беше послушал поне малко съветите на някои от приближените си в отбора мисля нямаше да се стигне до това позорно напускане. Както някой по - горе каза ама Левскар бил, ама мъж - нищо мъжко не видях в това да подкупиш феновете да врещят срещу Велев, да не уважаваш мнението на треньора - за Вуцов говоря и т.н.т. айде моля. Всичко на този свят се връща - постъпваш ли подмолно с хората - същото ти го правят и на теб.
Пак казвам който и да дойде треньор се надявам да се задържи поне 2-3 години за да направи нещо от отбора.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 05 апр 2012 09:29

Все пак за мен Гонзо като цяло говоря като футболист и директор да оставя хубави спомени в мен и винаги ще е част от клуба Левски.На сина ми винаги ще му казвам кой мачкаше розовите само с излизане на терена и колко радост ми е донесъл.Щом напуска клуба като директор забравям всички лоши моменти от неговото управление.Малко закъсня,но и така е добре.Беше му дадено предостатъчно време да се докаже като такъв.Надали ще има друг човек с такъв изчаквателен период за доказване.
Дано се вземат правилните решения за ръководните постове в Левски.

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 05 апр 2012 09:33

За мен Гонзо е голям левскар и за разлика от почти всички на Герена в момента му дреме какво се случва. Закъсня с решението си, но то трябваше да бъде взето все някога предвид резултатите му като управленец през последните три години. Мисля, че трябва да му се предложи някакъв пост, но не толкова отговорен, защото хората със сини сърца са необходими повече от всякога в Левски.
Изображение

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 05 апр 2012 09:43

shammi написа:Не отричам, че Гонзо е легенда, но е простичък и не възприема. Ако беше послушал поне малко съветите на някои от приближените си в отбора мисля нямаше да се стигне до това позорно напускане. Както някой по - горе каза ама Левскар бил, ама мъж - нищо мъжко не видях в това да подкупиш феновете да врещят срещу Велев, да не уважаваш мнението на треньора - за Вуцов говоря и т.н.т. айде моля. Всичко на този свят се връща - постъпваш ли подмолно с хората - същото ти го правят и на теб.
Пак казвам който и да дойде треньор се надявам да се задържи поне 2-3 години за да направи нещо от отбора.

Костов беше идеалният избор за треньор, който може и трябва да остане поне два сезона, защото той е точно от тоя тип наставници, на които им трябва малко повечко време, за да изградят отбор и да го направят машина. Сега обаче му биха шута и пак ще търсим пожарни варианти.
Честно да си кажа, не ми се ще Мъри да се връща. Схемата "нов бардак със стари курви" е доказано, че не работи в нашите условия. Така и така сезона за нас вече приключи, да сложат някой от помощниците да доизкара мачовете и веднага след това да се доведе качествен треньор с дългосрочен договор, защото сега никой сериозен специалист няма да поеме отбора. Трябваше да изчакат лятото и да вземат Илиян или Херо, но не - водим Мъри. Успех му пожелавам, но съм скептичен. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 05 апр 2012 09:44

Matthew написа:От една страна ми е гадно за Гонзо,като футболист той беше идол на публиката,неговото присъствие на терена всяваше страх във всеки отбор,най-вече на тези от червената страна ... Когато излизаше срещу ЦСКА,знаех,че ще бием,защото Гонзо знаеше как да побеждава ЦСКА,а и всеки друг отбор ! Като футболист Гонзо е дал много на Левски.Негови плакати все още са залепени по стените из дома ми,но до тук.Колкото и да уважавам Георги Иванов като футболист,просто се видя,че няма уменията за треньор,както и за ръководител ! Футболната история е доказала,че от велик(добър) играч,става и добър треньор,примери за това много ! Въпреки многото грешки като ръководител,левскарите,сектор Б трябва да изпратиме Гонзо както ние си знаем,да покажем,че той е един от нас - ЛЕВСКАР !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BNMdDClyx5I[/youtube]

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Върни се в “Архив”