Извинявам се, ако повтарям мнението на някой !
Така или иначе стана скандал около коментара на мача Левски-Лудогорец.
Не е ли най-добре от Гонг да прикачат аудио запис от коментара на мача.
Така всички които не сме го чули ще имаме възможност да разберем истината.
Това е молбата ми: ГОНГ пуснете аудиофайла от мача.
До Томислав Русев
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: До Томислав Русев
Видях с периферното си зрение, че двамата трагични герои (а именно морския батко) пак са писали нещо, което едва ли ще е нещо по-различно от виене срещу луната и разказване на приказки, затова само ще им кажа, че няма да им отговарям и ще оставя последното мнение да е за тях, защото така ще си връщаме отговори до сутринта.
За всички останали, които чак и аудио записи ми искат, разберете го - това е частно радио. Все едно, да отидеш на гости на Бойко Борисов, и само защото е публична личност, да го критикуваш, защо си пие биричката в хола пред телевизора направо от кутийката, а не си е сипал в чаша върху подложка в кухнята.
За всички останали, които чак и аудио записи ми искат, разберете го - това е частно радио. Все едно, да отидеш на гости на Бойко Борисов, и само защото е публична личност, да го критикуваш, защо си пие биричката в хола пред телевизора направо от кутийката, а не си е сипал в чаша върху подложка в кухнята.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
добре, осерете се и се опикайте в ефир щом не ви пука .. пък да видим какво ще стане после 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
ehh написа:Видях с периферното си зрение, че двамата трагични герои (а именно морския батко) пак са писали нещо, което едва ли ще е нещо по-различно от виене срещу луната и разказване на приказки, затова само ще им кажа, че няма да им отговарям и ще оставя последното мнение да е за тях, защото така ще си връщаме отговори до сутринта.
Така ще е , като няма какво да кажеш по-добре замълчи и гледай с периферното си зрение.. Когато не си запознат с естеството на дадена материя, по-добре е да не говориш, в противен случай се случва точно това, което ти направи- излагаш се

Това какво радио е не променя факта, че има неписани и писани закони, които трябва и е редно да се спазват! Няма лошо да заблуждаваш себе си, че едва ли не може да си правиш каквото искаш, но да заблуждавша и други хора... Някак не върви...
Ако човекът от аватара ти почне да сере в ефир, понеже "може да си прави каквото иска" по твоите думи пак ли ще го защшитаваш и ще го уважаваш

А това с Бойко беше върха на примера.. Доказа, че ама наистина въобще не си запознат с материята на журналистиката и последсвтяиа и отговорностите, които носиш когато си водещ в радио/ телевизия или пишеш в сайт и вестник!
- modor
- Контакти:
MORSKI написа:Ако човекът от аватара ти почне да сере в ефир, понеже "може да си прави каквото иска" по твоите думи пак ли ще го защшитаваш и ще го уважавашИ дали после няма да му търсят отговорност?
[offtopic]Сори че се намесвам в вашата дискусия.Ама въпросния човек, не спира да сере в ефир

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Морски, друже... Талантът(?) си недей да пропиляваш! Стани журналист, стани водещ! Не се крий като партизанин в храстите, а остави дарованието ти да заблести в коя да е медия! Всеки ден предлагай коментар, анализ, лично мнение, ако ти се ще. Но, знаеш ли, има и едно условие- да можеш. Че то така- в темата във форума, е някак като за аматьори.
Колкото до законите и тяхното нарушаване- има си органи, компетентни органи. Начетен човек, който е толкова запознат с темата, няма начин да не знае. Сезирай ги, та да накажат, когото трябва. Ако г-н Русев е нарушител- да понесе последствия, ако човек от неговия екип е престъпил закон- да бъде наказан.
И когато ти ги сринеш с професионалните си качества, когато теб те слушат, а г-н Русев и Гонг са история от близкото минало, ще пусна 2-3 коментара в темата "До ...". Как ти е името всъщност?
Колкото до законите и тяхното нарушаване- има си органи, компетентни органи. Начетен човек, който е толкова запознат с темата, няма начин да не знае. Сезирай ги, та да накажат, когото трябва. Ако г-н Русев е нарушител- да понесе последствия, ако човек от неговия екип е престъпил закон- да бъде наказан.
И когато ти ги сринеш с професионалните си качества, когато теб те слушат, а г-н Русев и Гонг са история от близкото минало, ще пусна 2-3 коментара в темата "До ...". Как ти е името всъщност?
Повтарям се но: ГОНГ пуснете аудиофайла от мача.
Не е ли това най-добрия начин всички слушатели на радиото
да разберем истината.
Да чуе всеки със собствените си уши какво е казано, и да реши
сам за себе си казаното нормално за ефир ли е или не.
да разберем истината.
хайде драги гонговци, дайте възможност на хората които не са успели, да се докоснат до върховете на журналистиката 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
-
- Контакти:
nts_76 написа:Повтарям се но: ГОНГ пуснете аудиофайла от мача.
да разберем истината.
И аз към това ги призовах,но явно не им е изгодно да се излагат наново.Или ако го пуснат,записът ще е поотрязан тук,там.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Както виждате рядко пиша във форума и не знам, дали самия
г-н Русев отговаря на въпроси зададени му тук?
Ако някой знае моля да ми отговори( ако е ДА кой никнейм ползва).
Благодаря предварително!
Явно молбата за аудиофайл ще остане "глас в пустиня".
Това прилича на начина на решаване на проблеми като на повечето
институции в България : Отлагане, отлагане, и пак отлагане на проблема,
докато се забрави или се появи нов такъв.
г-н Русев отговаря на въпроси зададени му тук?
Ако някой знае моля да ми отговори( ако е ДА кой никнейм ползва).
Благодаря предварително!
Явно молбата за аудиофайл ще остане "глас в пустиня".
Това прилича на начина на решаване на проблеми като на повечето
институции в България : Отлагане, отлагане, и пак отлагане на проблема,
докато се забрави или се появи нов такъв.