Само 100 билета за бургаски фенове за мача в Брестник?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Само 100 билета за бургаски фенове за мача в Брестник?
Аз нищо не съм вземал или крал, за да го връщам. А стадиона е купен, частен е и не ена никого. Виждам, коллко сте наясно със ситуацията в Бургас
Няма да споря, пишете си там. Пожелавам успех на Нафтата. А другите да продължават да са си институция...

[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

Bourgas написа:Аз нищо не съм вземал или крал, за да го връщам. А стадиона е купен, частен е и не ена никого. Виждам, коллко сте наясно със ситуацията в БургасНяма да споря, пишете си там. Пожелавам успех на Нафтата. А другите да продължават да са си институция...
Защо отбора ви не си играе мачовете на вашия стадион (знаеш кой имам в предвид-този със седалки на клубните ви цветове) ?
Последна промяна от plan-2012 на 05 апр 2012 01:30, променено общо 1 път.
Bourgas написа:Аз нищо не съм вземал или крал, за да го връщам. А стадиона е купен, частен е и не ена никого. Виждам, коллко сте наясно със ситуацията в БургасНяма да споря, пишете си там. Пожелавам успех на Нафтата. А другите да продължават да са си институция...
А второто ти изречение изби рибата в целия бургазки залив

Последна промяна от plan-2012 на 05 апр 2012 22:24, променено общо 1 път.
Билетите станаха 150, с което мисля че напълно покриваме възможната бройка от фенове на Нафтата, които биха дошли в Пловдив, така че споко вече!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- rump_shaker
- Контакти:
Сега, купен ли е, частен ли е, или не е на никого.... Че нещо не разбрах. Значи ако е купен, то следва да е частен, следователно е на някого. Ако пък е на никого то значи че не е частен, което пък значи че не е купен, ама може и да е купен ама може и да не е купен...........
Съвсем ни обърка бе човек. Я поясни сега на кой е стадиона че не разбрахме :D

- botev_1912
- Контакти:
rump_shaker написа:Bourgas написа:Аз нищо не съм вземал или крал, за да го връщам. А стадиона е купен, частен е и не ена никого. Виждам, коллко сте наясно със ситуацията в БургасНяма да споря, пишете си там. Пожелавам успех на Нафтата. А другите да продължават да са си институция...
Сега, купен ли е, частен ли е, или не е на никого.... Че нещо не разбрах. Значи ако е купен, то следва да е частен, следователно е на някого. Ако пък е на никого то значи че не е частен, което пък значи че не е купен, ама може и да е купен ама може и да не е купен...........
Съвсем ни обърка бе човек. Я поясни сега на кой е стадиона че не разбрахме :D

100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
айде вземи не само да спреш да спориш, ами постоянно и да досаждаш в нашите теми

знам, че си нямате форум или по-скоро кой да пише там и тук ти е интересно, ама по-добре си отивай при черно-белите приятелки - може да ти подарят и още една фланелка на Ювиту

venomcho написа:Bourgas написа:Аз нищо не съм вземал или крал, за да го връщам. А стадиона е купен, частен е и не ена никого. Виждам, коллко сте наясно със ситуацията в БургасНяма да споря, пишете си там. Пожелавам успех на Нафтата. А другите да продължават да са си институция...
айде вземи не само да спреш да спориш, ами постоянно и да досаждаш в нашите теми![]()
знам, че си нямате форум или по-скоро кой да пише там и тук ти е интересно, ама по-добре си отивай при черно-белите приятелки - може да ти подарят и още една фланелка на Ювиту
Ами по-готини пичове са Локото. Не моЙ се отрече.... Ти искаш ли фланелка на Нафтата ?

[offtopic]Аз обаче се чудя на съгражданите ми, които толкова ви уважават/ха как не намират сили да ви наместят, където трябва. След всичко
по-горе написано срещу тях и публиката им. В Бургас бях на мачовете ви. Не заслужавахте тяхното отношение и внимание. Ще се поправят - бъдете сигурни. За мача - Нафтата ще ви сгази този път без грам сантимент.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
ntodorov написа:venomcho написа:Bourgas написа:Аз нищо не съм вземал или крал, за да го връщам. А стадиона е купен, частен е и не ена никого. Виждам, коллко сте наясно със ситуацията в БургасНяма да споря, пишете си там. Пожелавам успех на Нафтата. А другите да продължават да са си институция...
айде вземи не само да спреш да спориш, ами постоянно и да досаждаш в нашите теми![]()
Ами по-готини пичове са Локото. Не моЙ се отрече.... Ти искаш ли фланелка на Нафтата ?![]()
[offtopic]Аз обаче се чудя на съгражданите ми, които толкова ви уважават/ха как не намират сили да ви наместят, където трябва. След всичко
по-горе написано срещу тях и публиката им. В Бургас бях на мачовете ви. Не заслужавахте тяхното отношение и внимание. Ще се поправят - бъдете сигурни. За мача - Нафтата ще ви сгази този път без грам сантимент.[/offtopic]
Гледайте си лицензите пък ни ще си гледаме какво ни трябва.
-