Ако е останал без хляб, защо ще си плюе на последния комат ?blue avalanche написа:TristaNNN написа:... но не вярвам че някой играч ще си плюе на хляба и ще протестира срещу новия си шеф. Ако наистина приемем, че Костов бе харесван от Тонев и вторият смяташе че първият е човекът, който ще върне мечтаната от нас игра, то някак няма логика Тонев да допусне капризите на играчите. Не се връзва, това е лишено от всякаква логика
Малка корекция.Играчи като Йовов,Тасевски,Гаджев и Милиев могат да "плюят на хляба си",защото:
1.Йовов вече няма "хляб". Има шанс да хапне още малко хлебец, ако на финала си изиграе картите както трябва
2.Тасевски и Гаджев се оглеждат за "чуждестранен хляб". Не се знае. И в чужбина хлебецът е бял, но често е корав. Не Герена е бял и мек.
3.Милиев беше на път да остане "без хляб".
Ясен Петров е треньор на Левски.Илиан Илиев в Левски от лято
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Треньорският пост в Левски Сф
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Re: Загадката 05.04 Гонзо си събра багажа
Изобщо не трябваше да се стига до тука, ако беше мъжът за, който го мислим щеше да си тръгне когато не стана шампион.Нещо което каза, че ще направи, но не го изпълни и ми падна в очите.Разбиранията му за футбол са агресия, борба,блъскане и тн.това да не е ръгби, защото това слушаме три години и също какво да направя това са играчите, а кой ги докара??????.Моите уважения, но да му дават билети за А сектор да гледа мачовете от там,желая му всичко добро.
blue avalanche написа:Кога ще прочета,че Йовов също си е събрал багажа?
Чакай първо да стане треньор

Иначе за Гонзо не заслужаваше така да става ама от една страна сам си го направи.
И преди и сега Левски значи Свобода
От една страна ми е гадно за Гонзо,като футболист той беше идол на публиката,неговото присъствие на терена всяваше страх във всеки отбор,най-вече на тези от червената страна ... Когато излизаше срещу ЦСКА,знаех,че ще бием,защото Гонзо знаеше как да побеждава ЦСКА,а и всеки друг отбор ! Като футболист Гонзо е дал много на Левски.Негови плакати все още са залепени по стените из дома ми,но до тук.Колкото и да уважавам Георги Иванов като футболист,просто се видя,че няма уменията за треньор,както и за ръководител ! Футболната история е доказала,че от велик(добър) играч,става и добър треньор,примери за това много ! Въпреки многото грешки като ръководител,левскарите,сектор Б трябва да изпратиме Гонзо както ние си знаем,да покажем,че той е един от нас - ЛЕВСКАР !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BNMdDClyx5I[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BNMdDClyx5I[/youtube]
[center]И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
[center]

[center]

[center]

[center]BARCELONA MES QUE UN CLUB[/center]
Да, Гонзо заради постъпките си най-вече в последната година, беше понамразен от някои сини фенове, но съм сигурен, че като мине малко време, нещата ще се поуспокоят. Все пак този човек като футболист ни е радвал толкова много.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Ехх, какви времена бяха. Дано скоро ги изживеем отново!

Батков е завидел на Титаните за оригиналния ход да върнат Пенев, след като бяха изключително доволни от него, ама требваше промяна. Верно, вече не е оригинално, ама пак си интересен с идеята, че щом си измислил нещо със собствената си глава, то требва да е било глупаво. 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Гонзо може да е всякакъв, но за разлика от Сираков не мисли само за пари и никога не би си показал гениталиите на феновете на Левски, както го направи великия комбинатор, когато играеше за Славия. Глупаво би било сините фенове да разпънат на кръст Гонзо и да го зачеркнат от своята митология само заради това, че не става за ръководител, защото той преди всичко е левскар по сърце и душа и не би предал отбора, заради собствената си изгода. Гонзо се нае да "вади кестените от огъня" няколко пъти само и единствено от желание да помогне, като само собствената му глупост му попречи да осъзнае, че тази работа не е в неговите възможности.
- ЗАВИНАГИ СИН
- Контакти:
Уж ревеме за промяна ,а после МЪРИ. Е той не е промяна,промяната е ИЛИАН ИЛИЕВ !!!!
T&T написа:Гонзо може да е всякакъв, но за разлика от Сираков не мисли само за пари и никога не би си показал гениталиите на феновете на Левски, както го направи великия комбинатор, когато играеше за Славия. Глупаво би било сините фенове да разпънат на кръст Гонзо и да го зачеркнат от своята митология само заради това, че не става за ръководител, защото той преди всичко е левскар по сърце и душа и не би предал отбора, заради собствената си изгода. Гонзо се нае да "вади кестените от огъня" няколко пъти само и единствено от желание да помогне.
+100
„Но, така е в Англия. Там ако по време на мач някой футболист не прокърви, не си размаже главата след сблъсък с противников играч, или не загуби крак, феновете се чувстват измамени, а двубоят е провал”, сподели още Воронин.