Черноморец - Черно море 3-2 FT.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Черноморец - Черно море 08.04, 13:30

Мнениеот Bourgas » 04 апр 2012 23:14

То Аллах значи Бог, ама аз не съм вярващ, ама хич, та може да повярбвам само в Бог Херо да постегне редиците. Каквото и да стане знам, че няма да бъде безглов мач ;)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 04 апр 2012 23:17

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Абсолютно непредвидим мач! Черноморец са много добри,но Черно море в последните няколко години ме кефят много щото не цепят басма на никой-няма Левски,ЦСКА,Лудогорец....пък дори и Щутгард.Играят твърдо (може би на ръба) и могат да бият всеки(е могат и да паднат от всеки). Черноморец играе сравнително добър футбол при Херо,но Черно море като че ли са малко по-големи биткаджии. Прогнозирам 2:3 без да се заяждам с феновете на Черноморец.Между другото за първи път в този форум прогнозирам загуба на Чц.

Ваньо, дано не познаеш. Един път и ние да имаме късмет и да ни признаят головете. А сега сериозно, труден мач, както винаги е с Черно море. Не давам прогнози по принцип, но се надявам на победа. Дано вкараме първи гол.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 04 апр 2012 23:21

Сигурен съм в 2 неща. Едното е, че мачът ще е непредвидим, второто, че и двата отбора ще играят, за да вкарат голове. Което, между другото предразполага публиката за интересен и динамичен двобой. И нека ние победим :roll:

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 05 апр 2012 00:21

Победа с 2 : 0 ! Но нещо друго ме притеснява. Дали няма да има повече публика на мача в събота, от колкото "морското дерби " ?

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 05 апр 2012 00:22

hristo1306 написа:Победа с 2 : 0 ! Но нещо друго ме притеснява. Дали няма да има повече публика на мача в събота, от колкото "морското дерби " ?

Няма да има, без такива притеснения, обаче защо часовете и дните на мачовете са така малоумно измислени, е това не мога да зацепя.

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 05 апр 2012 00:27

Bourgas написа:
hristo1306 написа:Победа с 2 : 0 ! Но нещо друго ме притеснява. Дали няма да има повече публика на мача в събота, от колкото "морското дерби " ?

Няма да има, без такива притеснения, обаче защо часовете и дните на мачовете са така малоумно измислени, е това не мога да зацепя.

TV Права :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 05 апр 2012 00:28

Не съм гледал програмата - ама мисля, че е заради "големия зрителски интерес" на МЕГА дербито Локо сф - Левски !!!

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 05 апр 2012 00:32

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Абсолютно непредвидим мач! Черноморец са много добри,но Черно море в последните няколко години ме кефят много щото не цепят басма на никой-няма Левски,ЦСКА,Лудогорец....пък дори и Щутгард.Играят твърдо (може би на ръба) и могат да бият всеки(е могат и да паднат от всеки). Черноморец играе сравнително добър футбол при Херо,но Черно море като че ли са малко по-големи биткаджии. Прогнозирам 2:3 без да се заяждам с феновете на Черноморец.Между другото за първи път в този форум прогнозирам загуба на Чц.

Коментар даден от фен, неутрален и наистина хубав, оценявам го! Благодаря за този коментар това ме зарадва вътрешно и се радвам че не си като левскарите, които ни изкарват най-грубия отбор на планетата докато онзи ден ги гледах с Лудогорец какви резачки правеха цял мач! Аз си казах прогнозата и тя е 1Х2 :) немога да се ангажирам с нещо друго, но като моряк си желая "2" " :) надявам се ме разбирате ;)
ПП.
На NEFTOCHIMIK 1962 му пожелавам да биете Ботев и да влезнете в А група, за да си правим прогнозите и с вас :)
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 апр 2012 00:40

galin56 написа:Определено Черноморец са ми по-симпатичен отбор от Черно Море и се надявам да победят. Варненските мафиоти, нивата и порутения стадион покрай нея където играят, играчите са им типични дървари, които ритат нагоре и напред и се ръгат и бутат колкото могат(Танко ми беше любимия) - абе изобщо не са симпатичен отбор. Надявам се 3-0 за Черноморец.

Личи си, че си гледал 1-2 мача на Черно море... някога си... Аман (извинявам се за турцизма) от подобни тъпизми и глупави мнения.. Хем не запознат, хем говори, ама говори глупости.... Алооо., Ботевград по-добре замъчли, вместо да дрънкаш врели некипели...
Нито отбора ни е от дървари (отдавна не е такъв поне от година и половина.... то това може да си го говорят незапознатите още 10 години, ако искат,,, мнали е удобно)шефовете ни били мутри, да такива са... Но те поне не го крият... Я да видим на кой отбор шефовете не са такива... В България само "хрисими " хорица имат пари и управляват футбола/.... Айде да не казвам какво мисля за такива хора като теб, дето се изсират с мненията си!

И това, че "Танко" ти е бил любимия доказва, че мач на Черно море си гледал преди година- две... Ей затова сме на тоя хал, заради неподготени хора, които убедено говорят глупости....

За мача 1:1 или 0:1 за нас

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 апр 2012 00:47

B3ATS написа:
Bourgas написа:
B3ATS написа:Ако някой е видял изтритото ми предно мнение , бях се объркал :) Ако мача беше във Варна , щеше да е твърд Х , но в Бургас ... няма как акулите да изпуснат мача.

Значи съм супер бърз в цитирането :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Та и акулите на това се надяват, но това Море, тоя Манолов... Трудно ще е!

Спокойно ;) Няма да имате проблеми с "моряците". Те като гости не струват. Когато Черно море победи някого , в ГОНГ винаги пишат "Х се удави в Черно море". Интересно , сега ако загубят в Бургас , дали ще напишат "Черно море се удави в Черно море" :mrgreen: или "Черно море се удави в собствени води".

Айдеее поредния "Запознат" :lol: Чул, недочул, говори обаче убедено... Абе вие наред ли сте, извнявайте, че ви питам? То бива да се излагаш, ама твоето минава границите,. Първо мача не знае къде е, ама дава уверен прогноза :lol: После говори уверено как сме нямали шанс като гости и сме били слаби- пък ние в последните си 6-7 мача като гост имаме 1 ЗАГУБА! Повтарям 1 загуба! И то от Левски на "Герена" където ги пръснахме от игра и само пропускът на Камазола на празна врата ни лиши от поне точка... После бихме и Монтана, и Миньор на техния стадон, И Лудогорец - ние сме единственият отбор, който ги би тях на техния стадион и ти ми говориш (100% не си гледал ни един мач на Черно море, ама типични по български да философстваме), че не сме струвлаи като гост :lol:

Още повече, че последните 2 пъти в мачовете срещу Черноморец в Бургас ги бихме .... А те обратното- биха ни на наш терен... Въобще "разбираш ги нещата", няма спор :lol:

Върни се в “Черноморец”