Мнениеот gin » 04 апр 2012 13:17
тук страната няма нищо общо.ако не сте разбрали, те се гаврят с примиренческото му поведение. треньорът му се гаври с него, че му плаща заплатата, а какво да говорим за някакъв вестник. аз съм един от най-големите фенове и застъпници на бербатов в този форум, но вече мога да заявя, че това сам си го е заслужил. вижте индианецът тевес- мрънка, псува, бяга, прави се на неразбрал, но сега отново е сред водещите в сити. нашият посреща нещата като сър джон от вицовете, а това е присъщо само за истински лордове, с чест и англичаните са го усетили. за жалост бербатовото прекалено професионално поведение е от рода "те му пикаят, а той си мисли, че дъжд му вали" много рано трябваше да тропне по мастата с данчев и още от зимата да си е намерил отбор, но той не- " не съм щастлив, че играя малко, но съм готов да помогна." тези думи явно са плод на неговата пиар съветничка, зада може хем да не засегне саф, хем да намекне, че нещата не са по вкуса му. а сега как се чувства, когато не играе изобщо? сигурно като нагревател на кенеф...
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...