Мачле в морската между съфорумници- 20- ЧЕТВЪРТЪК ОТ 21,00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Re: Мачле в морската между съфорумници

Мнениеот anxiety » 12 авг 2009 20:41

Двама сме.Ако има място ни пишете.Обаче кажете 1 2 дни по-рано.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Потребителски аватар
ozzy
Контакти:

Мнениеот ozzy » 12 авг 2009 21:12

Ако ви трябва опитен, 30 годишен :lol: :lol: централен защитник ме бройте и мен, до края на другата седмица съм в отпуска.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 12 авг 2009 21:39

Хъмз звучи интересно.
Бройте ме и мен, стига мача да е вечерта. ;)
Абе дайте да уточняваме кой на какъв пост обича да играе, че да не стане така да сме куп нападатели или защитници и да няма вратари примерно... ;)

Аз лично играя централен защитник, десен бек, опорен халф, централен вътрешен десен халф, централен външен десен халф, дясно крило! На всяка една от тия позиции мога да се справя добре, но най-добре се чувствам в защитата. ;)

П.П. Последно за коя дата се предвижда мачлето и като цяло за колко време ще наемем игрището? Да го вземем направо за 2 часа и да направим един здрав мач, пък кой колкото сили има.... ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 12 авг 2009 21:51

Аз винаги си играя халф.Няма значение какъв,еднакво добре ритам и с двата крака 8-) .Яко дерби трябва да направим,да извикаме Кольо Спасов да ни гледа и да види,че не сме по-слаби от някои набедени за футболисти.Дано обаче успеем да спретнем нещо моряци vs плебс(левскари,цесекари) :mrgreen:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 12 авг 2009 22:04

Ами аз си играя нападател,може и зад нападателя/офанзивен халф.Но то като сме 6/6 или 7/7 трябва яко тичане така че малко се размиват нещата..

Потребителски аватар
ludiq1913

Мнениеот ludiq1913 » 12 авг 2009 22:49

Lord VOODOO подписа ти е уникален, бях сигурен, че Бижутера не е от тази планета :mrgreen:
Последна промяна от ludiq1913 на 12 авг 2009 23:25, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 авг 2009 23:23

Аз обичам да играя изнесен напред... че много често бъркам я пас, я губя топката... а пък като го правя това отзаде, обикновено се оказва фатално :oops: Като бъркам по-напред, някой от защитата ще я избие и готово :roll:
Иначе доста добре стрелям на празна врата, стига да съм на метър от голлинията, защото ако съм по-назад около 40% от случаите прехвърлям вратата или уцелвам гредата :geek:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 12 авг 2009 23:41

ogrizko написа:Аз обичам да играя изнесен напред... че много често бъркам я пас, я губя топката... а пък като го правя това отзаде, обикновено се оказва фатално :oops: Като бъркам по-напред, някой от защитата ще я избие и готово :roll:
Иначе доста добре стрелям на празна врата, стига да съм на метър от голлинията, защото ако съм по-назад около 40% от случаите прехвърлям вратата или уцелвам гредата :geek:

За лява греда ставаш :!: :lol:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 12 авг 2009 23:47

more написа:
ogrizko написа:Аз обичам да играя изнесен напред... че много често бъркам я пас, я губя топката... а пък като го правя това отзаде, обикновено се оказва фатално :oops: Като бъркам по-напред, някой от защитата ще я избие и готово :roll:

За лява греда ставаш :!: :lol:

Мисля, че и за дясна ставам... играя еднакво зле и с двата крака :!: 8-)
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 13 авг 2009 01:01

Аз го раздавам Адемар и Бачев- тоест ляв бек ;)
С Лорда сме по 2 та фланга :lol:
Иначе не си давам много зор-поне така казват аверите- за което им "благодаря" :mrgreen:
Мач 100% ще има, а и навити гледам има- само дано не се откажете накрая :cry: :(
НЕ МЕ РАЗОЧАРОВАЙТЕ!!!! :mrgreen:
Някой да вземе апарат от публиката и да прави снимки и клипчета- ще го пуснем клипа на Кольо и момчетата да ги надъхаме :mrgreen: :twisted:

Върни се в “Архив”