petkan написа:Ако Шейховете се раздадат като срещу Любимец, Ботев нямат шанс. Все пак си мисля, че мачът ще завърши с бойко равенство - 1:1 или 2:2.
Петкане, да се надяваме че няма да се раздадат

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
petkan написа:Ако Шейховете се раздадат като срещу Любимец, Ботев нямат шанс. Все пак си мисля, че мачът ще завърши с бойко равенство - 1:1 или 2:2.
Pride_of_London написа:Точно пък за бирата шансовете са им най-малки!
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
rump_shaker написа:petkan написа:Ако Шейховете се раздадат като срещу Любимец, Ботев нямат шанс. Все пак си мисля, че мачът ще завърши с бойко равенство - 1:1 или 2:2.
Явно наистина живеем в различни вселени. Само рпеди месец се състоя мач между двата отбора и бях шокиран от единият който претендира че е по-добрият. Извинявам се, без да слагам жълтите очила, но Нефтохимик цял мач играха с чистене на пред топката към ония дългия дето нищо не направи! Гола им беше случаен след като топката се удари в бабуна и подскочи кофти над вратаря на Ботев. През останалото време беше лежане и изчистване на посоки на пред. Етър и Любимец са едниствените отбори от които видях да се играе футбол с умисъл като гости. Нефтохимик просто дойдоха да не паднат и благодарение на късмета си упсяха.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта