Наследствено некадърен холандски фризьор класира Барселона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Наследствено некадърен холандски фризьор класира Дузполона

Мнениеот mistreated » 04 апр 2012 10:23

danchovalev написа:
mistreated написа:Дечурлиги не знам дали сме, ама ти ми приличаш на такъв.
Явно не си наясно с футбола и не знаеш, че не винаги по-добрият отбор побеждава в един мач. Това, че Барса са надиграли Милан, не значи, че можеше да победят без тия дузпи. Същото беше и миналата година с Арсенал.
Нормално е италианците да се затворят, никой не е очаквал да надиграят Барселона на Камп Ноу. Но Интер също не го направиха по-миналата година, а ги отстраниха.
По-добрата игра не може и НЕ ТРЯБВА да бъде повод на даден съдия да те бута по такъв начин. Никой не е виновен на Меси и компания, че не могат да си вкарват положенията. В крайна сметка и Милан можеше да водят в Италия поне 2:0 до 15-тата минута, но не вкараха.
Съдията вчера се превърна в 12-ти играч за Барселона.

Я виж пак какво пише по-нагоре... Ако това на Робиньо не е фал, значи навремето Барса трябваше да играе с Байерн на финал... Или ви е къса паметта... Някои хора явно умират от яд, че Милан не може да направи това, което Интер стори преди 2 години... Еми не може - Ибрахимович не е Ето'о (това в Барса го знаят най-добре) и Робиньо не е Диего Милито, и Ночерино не е Санети и т.н.т. Що не каже някой "капацитет" нещо за първия мач...

За какъв Робиньо ми говориш??? Някъде да съм споменавал Робиньо и ръката му?
Престанете да говорите глупости, вече казах, че симпатизирам на Барса, но много им станаха подаръците вече, ама много! Това не е начин да показваш, че си най-добрия.
Пак повтарям, втората дузпа беше срам за футбола. Изобщо, ама изобщо не се знаеше как ще се развие мачът второто полувреме при 1:1, нали?!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

stg333
Контакти:

Re: Наследствено некадърен холандски фризьор класира Барселона

Мнениеот stg333 » 04 апр 2012 10:25

имам въпрос към всички фенове на Барса, кога ще видим мач, в който след всяко нарушение( колкото и да е обикновено) няма да се случи редовното от 3 до 8 играчи на Барса наобикалят съдията и почват да му крещят а Пуйол пристига от 100 метра викайки и почва да блъска играчи сякаш ги разтърва без при това никой да се карал с когото и да било от играчите на великия отбор на УЕФА, и което е по важно какво пише в правилника за викане срещу съдията има ли предвидено наказание ?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 апр 2012 10:26

Шшшшш, Меренге, не ме нерви да не те напсувам пак и да ходиш като малко момиченце да се жалваш на модераторите.
Казах в ПОСЛЕДНО време, чети Внимателно!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 04 апр 2012 10:30

fcb_bg написа:Шшшшш, Меренге, не ме нерви да не те напсувам пак и да ходиш като малко момиченце да се жалваш на модераторите.

Истината понякога боли.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 апр 2012 10:31

mistreated написа:

Престанете да говорите глупости, вече казах, че симпатизирам на Барса, но много им станаха подаръците вече, ама много! Това не е начин да показваш, че си най-добрия.
Пак повтарям, втората дузпа беше срам за футбола. Изобщо, ама изобщо не се знаеше как ще се развие мачът второто полувреме при 1:1, нали?!

Слушай сега, кажи как щеше да се развие мача в Милано при 0-1 за Барселона?!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 04 апр 2012 10:34

bai hoi написа:
fcb_bg написа:Шшшшш, Меренге, не ме нерви да не те напсувам пак и да ходиш като малко момиченце да се жалваш на модераторите.

Истината понякога боли.

Каква истина бе, пич? Бускетс в последно време изобщо не симулира и има техника, каквато друг разбивач не притежава. Супер стабилен на поста си и отнася маса ритници, чак и парче от кожата на крака му свалиха в един мач. Ама то сигурно пак е било симулация.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 04 апр 2012 10:36

fcb_bg написа:
mistreated написа:

Брат, никои не отрича ,че Барса играят най-добрият футбол в момента , но всеки мач да се решава така не е работа ...

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 04 апр 2012 10:41

fcb_bg написа:
bai hoi написа:

Истината понякога боли.

Каква истина бе, пич? Бускетс в последно време изобщо не симулира и има техника, каквато друг разбивач не притежава. Супер стабилен на поста си и отнася маса ритници, чак и парче от кожата на крака му свалиха в един мач. Ама то сигурно пак е било симулация.

Горкия,иде ми да заплача.
Ти ми отвори очите,след това което ми каза за него вече не го смятам за долен наркоман и симулант,
за мен той става велик играч,достоен пример за подражание.

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 04 апр 2012 10:42

дори феновете на милан, а и всички неутрални реално си знаеха, че след като като домакини не са взели преднина на ноу камп имат минимален шанс за успех. дузпата не е за духане във врата, а за задържане, което никой не оспорва, друг е въпросът защо опитен защитник като неста играе като селски бек в най-видимата зона - между дъгата и дузпата. ако съдия иска да те закопае ще чака повод да го направи, а действията на неста бяха еманация на глупостта. неста държи убийствено дълго, за такава ситуация, играч на барселона в наказателното поле, останалото го оставям на фенщината.
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 апр 2012 10:48

fcb_bg написа:
mistreated написа:

Не знам, ти знаеш ли???
Изобщо можеш ли да бъдеш сигурен, че Барселона щяха да вкарат евентуална дузпа в Италия? Не.
Аз съм ЗА да се свири това, което наистина се случва на терена. А не да се свири за този, който играе по-добре.
В крайна сметка футболът е игра на голове и всеки отбор сам си преценява как да постигне своите цели. Ясно е, че няма кой да "надиграе" Барса, може би с изключение на Реал в момента. Но това не значи, че Барселона не може да бъде победена! Показаха го неведнъж този сезон отбори в Испания.
Те също не са имали 200 положения пред Валдес, нали?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Футбол - Свят”