Владимир Гаджев наказан за два мача

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: Владимир Гаджев наказан за два мача

Мнениеот percival » 03 апр 2012 23:27

Belus написа:
percival написа:
Belus написа:Ако е за играч на ЦСКА е нормално 1 мач, но ако е играч на Левски - не е. Така ли?
И да, направи ми впечатление нещо друго - Присо, Даксон и Трифонов са учили актьорско майсторство при един и същ преподавател. :P

Ти му говориш ,то си пее .
Ми няма удар е колега,има дърпане (тоест непристойно) поведение .Наказанието е за един мач.
Не знам кой къде се е учил ,но определено имаше посягане от страна и "докосване" от страна на Том.
Що не коментираш това кое съм писал за 10-тата секунда ?

ПП:Най-вероятно някой добронамерен модератор е сменил името на темата.Което пак си леко грешно де,що за Старокин си е напълно нормално наказанието да е 1 мач.
Темата беше озаглавена "Йовов и Старокин със смешни наказания "

Ей, ти казваш за удар! 1 мач е нормалното наказание. За дръпване на ръкава на съдията, Дембеле беше наказан с 2 мача. Как искаш да коментирам? Ама тогава оревахте света, а срещу Литекс - тишина. Друго - вземи и прочети дисциплинарния правилник, вместо да си измисляш термини(както на теб ти отърва)

Е къде го видя тоя удар на Мболи ? 10 пъти го гледах и удар няма има дърпане и бутане ! Правилниците не знам ,аз дали ти или тия от ДК трябва да си ги прочетат :)
Цитирам ти по какъв член и на какво основание са наказани ,а ти си прави сметката кой прав и кой е крив.
Наказанието на Дембеле беше смешно ! Такива случки има почти във всеки един мач.Това е също от "непринудените" и "професионални" решения на ДК към БФС.Които се надупват спрямо силният за деня .
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

mi6o
Контакти:

Мнениеот mi6o » 03 апр 2012 23:38

Йовов само я мъчи и играе футбол от 70те.Няма скорост нито шуш нито бърза мисъл.Ако беше в друг клуб щяха отдавна да са му казали тези неща а при нас е капитан.В Левски е смешно че постояно някои говори за тактика а не можем да си подадем повече от два пъти топката.Не се говори истината в очите.Играи се супер бавно и архаично а постояно говорим за Европа.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: смешни наказания за Йовов и Старокин

Мнениеот pomiqrat » 04 апр 2012 00:05

727150 написа:Капитанът на "Левски" София Христо Йовов се оказва като карък за своя отбор през този сезон. Когато Бижутера започва като титуляр "Левски" в негово присъствие отборът не може да отбележи гол. Само в един случай през тази година "сините" се вкарвали докато Йовов е бил на терена.

Това се случва по време на мача със "Славия" на стадион "Овча купел", когато Йовов влиза като резерва на мястото на Цветков в 71-та минута при резултат 0:2, а Калво оформя крайното 0:3 в 78-та минута. През останалото време, когато Йовов е сред съотборниците си "Левски" не бележи.
Дали това плод на случайност Ви оставяме да прецените сами.
Предоставяме на нашите читатели тази любопитна стаистиката:
"Левски" 2- 1 "Черно море"
Йовов играе до 37-та мин., а в 45-та мин. "Левски" вкарват първия си гол.
"Монтана" 0 - 3 "Левски"
Йовов играе до 54-та минута и първия гол за "Левски" пада в 55-та минута.
"Левски" 0 -1 "Миньор"
Йовов влиза като резерва в 56-та минута, а отборът допуска гол 3 минути по-късно.
"Литекс" 1-0 "Левски"
Йовов влиза в игра в 62-та минута при резултата 1:0 и прави няколко пропуска пред вратата на ловчанлии.
"Левски" 0-1 "Лудогорец"
Йовов е на терена до 90-та минута, когато бива изгонен с директен червен картон.
Статистиката показва, че с Йовов "Левски" има един единствен отбелязан гол в 6 мача или 272 минути и 3 спечелени точки. Без него отборът е спечелил 13 точки (включително и мачът със "Славия" до 71-та минъта) и е отбелязъл 7 гола.

Другия път да напишеш от къде си откраднал инфото http://www.sportabg.com/drugi/top/43275-karakat-v-levski
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 04 апр 2012 00:07

за директен червен картон накиазанието не е ли минимум 2 мача
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 04 апр 2012 00:22

pomiqrat написа:за директен червен картон накиазанието не е ли минимум 2 мача

Ммммм не . Макар че ДК четат правилника като дявола евангелието :)
Имаги описани ,за груба игра ,втори жълт и непристойно поведение е по 1 мач ,ако не бъркам нещо де :) За опит за удар или удар на противников състезател (в главата) е 2 мача това за в кавичките не съм много сигурен.Като цяло правилника е много смешен ,а по смешно е тълкуването му.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 04 апр 2012 02:56

Да гледаш как червените реват и как се изкарват ощетени, при положение, че точно в тази ситуация Левски са ощетените, защото въпросните играчи са пълни мърди - БЕЗЦЕННО!

Цесекарите, защо си мислите, че едно 90% от феновете не искат по-големи наказания за Гаджев и Йовов, при положение, че една не малка част вече ги мрази и в червата?

До авторчето, а да ти е хрумвало, че Присо има 2 мача, защото след картона продължи да раздава шамари, а Йовов - не?
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Belus
Контакти:

Мнениеот Belus » 04 апр 2012 09:18

percival написа:Е къде го видя тоя удар на Мболи ? 10 пъти го гледах и удар няма има дърпане и бутане ! Правилниците не знам ,аз дали ти или тия от ДК трябва да си ги прочетат :)
Цитирам ти по какъв член и на какво основание са наказани ,а ти си прави сметката кой прав и кой е крив.
Наказанието на Дембеле беше смешно ! Такива случки има почти във всеки един мач.Това е също от "непринудените" и "професионални" решения на ДК към БФС.Които се надупват спрямо силният за деня .

С теб говорим на различни езици :) ТИ говориш за удар, а ми го преписваш на мен. При М'боли, Йовов и Голубович нещата са едни и същи, съответно наказанието е едно и също. При Присо имаме "Удар или опит за удар с глава на състезател", което се санкционира с 2 мача. Това е. Не знам защо е тоя плач. Йовов беше изгонен на мача с Локо Пд за същото. При същото провинение се удвоява паричната глоба. Четете правилника и после пишете/плачете :P
Изображение

Потребителски аватар
captain_drifuss
Контакти:

Мнениеот captain_drifuss » 04 апр 2012 12:03

Adramelech написа:Да гледаш как червените реват и как се изкарват ощетени, при положение, че точно в тази ситуация Левски са ощетените, защото въпросните играчи са пълни мърди - БЕЗЦЕННО!

Цесекарите, защо си мислите, че едно 90% от феновете не искат по-големи наказания за Гаджев и Йовов, при положение, че една не малка част вече ги мрази и в червата?

До авторчето, а да ти е хрумвало, че Присо има 2 мача, защото след картона продължи да раздава шамари, а Йовов - не?

момченце, никой не ви пита вас какви наказания искате! тук става дума за справедливост- а не избирателно право- за едни 7 мача, за други половин мач!
че футболистите ви са смешни ние го знаем и без вашите хленчове, като е така гонете ги от смешното си тимче, а не ги пускайте да раздават шамари по стадионите!
писна ни на всички да ви бутат и да ви толерират! сега сигурно ще ви добутат и до ЕКТ като вземат колкото е нужно лицензи, за да се класирате! сигурно ще сте 5-и или 6-и накрая и пак ще ви уредят! но срамът остава- 16 точки разлика през 2008-а, сега може да са повече!!!

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 04 апр 2012 12:09

captain_drifuss написа:момченце, никой не ви пита вас какви наказания искате! тук става дума за справедливост- а не избирателно право- за едни 7 мача, за други половин мач!
че футболистите ви са смешни ние го знаем и без вашите хленчове, като е така гонете ги от смешното си тимче, а не ги пускайте да раздават шамари по стадионите!
писна ни на всички да ви бутат и да ви толерират! сега сигурно ще ви добутат и до ЕКТ като вземат колкото е нужно лицензи, за да се класирате! сигурно ще сте 5-и или 6-и накрая и пак ще ви уредят! но срамът остава- 16 точки разлика през 2008-а, сега може да са повече!!!

Ами ако си бе направил труда да видиш защо и по кои членове са наказани, щеше да разбереш защо за едни е 7 мача, за други 1, но нали е по-лесно в стил ала Стойчо, вечно да ревете, че сте ощетени, че БФС ви мачка, че има Директива и другите там простотии.

Шамарите ги раздават при вас (Присо), така че бъркаш отбора в случая.

Много ясно, че така ще стане, нали все пак синият октопод е пуснал пипалата си и в УЕФА и във ФИФА, че даже и в БОК (който ще увеличи наказанията на допингираните ви играчи) 8-)
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Makavelli
Контакти:

Re: смешни наказания за Йовов и Старокин

Мнениеот Makavelli » 04 апр 2012 16:03

radewski написа:А някой знае ли защо Гаджев е наказан за 2 мача?
да не е натрупал жълти?

9ти жълт картон - автоматично 2 мача наказание. Така е по правилник

Върни се в “Футбол - България”