Бойкот или не?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
Бойкот или не?
Всеки за себе си ще реши дали да почне митарстване по стадионите. Призовавам обаче всеки, който няма намерение да ходи в Овча купел да заповяда в събота от 10:00 на помощното на Локомотив. Тогава започват мачовете на детските формации. Не дойдете ли си заслужаваме си Гигов. Нека трибуната на помощното отново се окаже тясна.
Последна промяна от Pride на 04 апр 2012 01:49, променено общо 1 път.
Re: Бойкот или не?
явно трибуната е за 15 човека, щом ше отеснее ... 

Dembele39 написа:явно трибуната е за 15 човека, щом ше отеснее ...
Я малиеца отново е тук

-
- Контакти:
Не бе, не го разбра човека, той мисли, че Левски ще играе с вас в Надежда. И естествено се притеснява, че им трябват 200-300 или повече места само за изпълнителните им директори, спонсорите им от Русия, клиниките им в Турция и т.н. Но един е Гондзю, ще биете! Иначе за Локомотив е добре да започне на чисто, но ще е много трудно. Успех!
Трябва обединение и да изхвърлим педалите и от футболния съюз
cskachampion написа:Не бе, не го разбра човека, той мисли, че Левски ще играе с вас в Надежда. И естествено се притеснява, че им трябват 200-300 или повече места само за изпълнителните им директори, спонсорите им от Русия, клиниките им в Турция и т.н. Но един е Гондзю, ще биете! Иначе за Локомотив е добре да започне на чисто, но ще е много трудно. Успех!
ти пък голем разбирач се извъди трябваше отдавна да сте във В група от вашите далавари допинги и т. н. Цяла БЪЛГАРИЯ пропищя от ВАС на кой не платили на кой откраднали футболисти и после БФС били против тях Ако беше друга държава до сега да са ВИ затрили от картата.Ама тук всичко става под масата компромиси и т. н. .Който няма изряден стадион отива при аматьорите просто и ясно като при белите хора

седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
-
- Контакти:
Не!
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
cskachampion написа:Не бе, не го разбра човека, той мисли, че Левски ще играе с вас в Надежда. И естествено се притеснява, че им трябват 200-300 или повече места само за изпълнителните им директори, спонсорите им от Русия, клиниките им в Турция и т.н. Но един е Гондзю, ще биете! Иначе за Локомотив е добре да започне на чисто, но ще е много трудно. Успех!
Ха, виж ти ! Седнал чорбар и ми обяснява за публика. Да спомена и 2 любопитни факта от този полусезон.
1) ''верните'' фенове на Цесекато напуснаха стадиона в Бургас още след втория гол на Черноморец за 2-0 - нещо, което сините фенове никога не биха направили. Ние и да падаме, винаги седим докрай и подкрепяме отбора си.
2) на мача срещу Ботев във Враца събрахме повече публика, отколкото Цеца на мача си с Монтана същия кръг, но като домакин.
Е, драги ми смехурко, къде са вашите фенове? И ти ли трябва да ми говориш за посещаемост на мачовете...